Cyklosedačka

474
11.5.05 10:56

Cyklosedačka

Ahoj maminky, planujeme koupi nejake cyklosedacky pro nasi malou (10 mesicu), nemate nektera nejaky typ na znacku, obchod…v Praze :!
Take jsem se chtela zeptat, jestli jezdite s vasima ditkama i vy a pokud ano, jak se jim to libi a v kolika mesicich, letech jste zacali?

Diky moc za vase odpovedi:D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1917
11.5.05 12:42

Cyklosedačka

Ahoj Simono,

my teprve cekame a tak cyklosedacku budeme resit az za pristi rok, nicmene jsem unesena vozitky za kolo - http://www.dveplusdve.cz/, ale to si asi nebudeme moci dovolit, za to tam muze se specialni sedackou jezdit uz mimco od narozeni :).

Jinak obchod v Praze 1 s cyklo vecma, je treba ve Skorepce 4 - Kony Sport a nejake sedacky tam ted meli, lepsi jsou pry samonosne nez na nosic, protoze lepe pruzi a snadneji se prendavaji z kola na kolo.

Sarach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
11.5.05 12:46

Ahojky,
já jezdím s oběma dvojčatama (viz obrázek v dvojčátkách) od 10,5měs a holky jsou moc spokojený. Líbí se jim to, ani helmy jim nevadí, většina dětí to zpočátku nesnese na hlavě.
Lepší se mi zdá ta sedačka vepředu, mám lepší komunikaci, mužu jí ukazovat a povídáme si, ta vzadu většinou usne a je mi líto, že na ni nevidím, ale to je otázka co je lepší!
Přeji dobrý výběr a spoustu najetých kilometrů!
KEIKO + dvojčata (11měs)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.5.05 17:40

Ahoj Keiko, mohla by jsi mi poradit nejakou znacku cyklosedacky???

Diky :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
11.5.05 19:03

Ahoj:)
Taky planuju kolo a k tomu sedacku, jsou i nejaky, co se daji polohovat.
Keiko, jak mas pridelanou tu sedacku vepredu? Je to klasicky sedatko jako zastara?
kacii&Maty 16m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.5.05 19:35

Ahoj holky,

četla jsem o tom, že cyklosedačka by měla být pro prcky od 18 měsíců kvůli skolióze páteře v pozdějším věku. V Sama doma dokonce říkali, že od 3 let.

Máte s tím zkušenosti? Co vadí na ježdění v cyklosedačce?
 Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
1.6.05 11:14

Tohle jsem našla v jedné inetové poradně. Kopíruji sem dotaz a odpověď lékaře.

Dotaz:
Kdy muze dite jezdit v cykosedacce,nekde jsem cetla ze az od 18m. ymame ukonceny 9m sedime,lezeme a stavime se. Je uz mozne ji po:,–(it na cyklosedacku.Dekuji.

Odpověď:
V cyklosedačce může dítě jet až tehdy, když má dostatečně pevnou páteř a šíjové svaly a to rozhodně dřív než kolem 1.5 roku není. Navíc je pro tak malé dítě jako je vaše cyklosedačka velká a velká nejspíše bude i helma.Pro tak malé dítě je prostě jízda v cyklosedačce trápením,a rizikem, které není dobře podstupovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí