Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Miša.F no a kam se chystáte???
Jídlo a věci pro dite dnesk uz všude koupíš
Jinak opravdu to ztrdukovat---ja vždy na balení milion věci a nakonec treba polovinu z oblečeni ani nepotrebuju
Kdyz mela Matyáš pleny, tak jsem je vybavila z balíku a strkala mezi oblečeni treba
A mela jsem celkem velkou příruční tašku do letadla…v tom hodně věci pro malého
@Petra Z píše:
@Miša.F no a kam se chystáte???
Jídlo a věci pro dite dnesk uz všude koupíš
Jinak opravdu to ztrdukovat---ja vždy na balení milion věci a nakonec treba polovinu z oblečeni ani nepotrebuju
Kdyz mela Matyáš pleny, tak jsem je vybavila z balíku a strkala mezi oblečeni treba
A mela jsem celkem velkou příruční tašku do letadla…v tom hodně věci pro malého
Nějaký řecký ostrov, tak možná bych to koupila tam, to máš pravdu ![]()
@Plomba píše:
@Sibyla0 Právě, že neni. Auto budeme mít půjčené. Zatím nejdelší cestu absolvoval 1,5 hodiny ve vlaku. V autě pokud někdy jedeme, tak usíná do 10 minut. Ale jestli to bude platit v červnu, to netuším.
Zvažovali jsme pro letošní rok jízdu autem do Itálie - s dětmi, které v autě tráví denně nějaký čas a tři hodiny nemají problém vydržet.. Nakonec jsme usoudili, že letadlo bude vhodnější..
Pokud bychom byli neřidiči, nevozící děti v autě, tak bych tuto variantu ani nezvažovala.
Zalezi jak to ktere dite v aute zvlada.Syn v tomhle veku, bylo mu teda 11 mesicu
zvladl uplne v pohode cestu do chorvatska. Dcera by to nedala ani omylem
.Ted s nima jedeme autem na Sardinii coz bude zazitek nad vsechny zazitky ![]()
Já zkušenost s autem takovou dobu nemám, ale v noci by to zvládnout měl, nebála bych se toho
@Miša.F a máte to s jídlem?? Protože třeba brambory těstoviny a tak už může list s vámi. Neboj se toho ![]()
Ségra byla v řecku malému ještě taky nebyl rok a v pohodě.
@Miša.F píše:
Ahojky, nečetla jsem celou diskuzi, ale víte co by zajímalo mě??Také chceme letos v září vycestovat k moři, malé bude 11 měsíců a mě nejde na rozum jak se vejdeme do 15 kg i s věcma pro malou a s jídlem-to mi nějak hlava nebere.Sama jsem měla co dělat, abych se vešla a natož ještě jedna nevíc, nevíte jak to je??Může být třeba o nějaké to kilčo víc
??
Ahoj, tak presne nad timto badam ja. Letime do Recka s malou na prelomu cerven/cervenec. a uz jsem to vymyslela.na maximum vyuziju kapacitu prirucnich zavazadel a sbalim ji do nich.
jidlo brat nebudu, bude jist s nama. a pliny koupim tam.
@Petra Z píše:
@Miša.F a máte to s jídlem?? Protože třeba brambory těstoviny a tak už může list s vámi. Neboj se toho
Ségra byla v řecku malému ještě taky nebyl rok a v pohodě.
Určitě to s jídlem chcem
.Taky jsem si říkala, že už by to mohla, ale aby to nebylo třeba moc slané nebo kořeněné
.No uvidíme, nějak to vymyslím
.Jinak děkuji ![]()
@luca241 píše:
Ahoj, tak presne nad timto badam ja. Letime do Recka s malou na prelomu cerven/cervenec. a uz jsem to vymyslela.na maximum vyuziju kapacitu prirucnich zavazadel a sbalim ji do nich.jidlo brat nebudu, bude jist s nama. a pliny koupim tam.
A kolik bude v tu dobu malé
??Taky budu muset koupit asi velkou příruční tašku, já vždycky lítala na volno, abych se do letadla nemusela tahat s báglama
![]()
@Miša.F píše:
A kolik bude v tu dobu malé??Taky budu muset koupit asi velkou příruční tašku, já vždycky lítala na volno, abych se do letadla nemusela tahat s báglama
![]()
Malá bude mít přesně v den odletu 17.měsíců. NO a já právě taky lítala s kufrem (já teda měla problém sama se sebou vlézt se do 15kg
) a s kabelkou. Teď holt potáhneme příruční zavazadla s max. možnou váhou a rozměry, golfky,…
Bude to zajímavé. A budem mít all in.Bez toho jsme nejezdili ani jako bezdětní, natož s malou. aspoň nebudu muset nic vláčet, pže to už fakt nevím, kam bych narvala ![]()
@luca241 píše:
Malá bude mít přesně v den odletu 17.měsíců. NO a já právě taky lítala s kufrem (já teda měla problém sama se sebou vlézt se do 15kg) a s kabelkou. Teď holt potáhneme příruční zavazadla s max. možnou váhou a rozměry, golfky,…
Bude to zajímavé. A budem mít all in.Bez toho jsme nejezdili ani jako bezdětní, natož s malou. aspoň nebudu muset nic vláčet, pže to už fakt nevím, kam bych narvala
No to já právě taky, pro mě bylo málo i těch 20 kg a natož 15
.Také jezdíme s all in
.No bude to ještě zajímavé
.Byla bych docela ráda, kdyby sis po té Vaší dovče vzpomněla a napsala mi jak jste to zvládli
![]()