Botičky

474
11.5.05 11:13

Botičky

Ahoj jeste jednou ja :D ,
mam jeste jeden dotaz: musi mit mimi na nohach boticky kdyz uz stoji u nabytku nebo boticky staci az zacne opravdu chodit :?:

Dekuji predem moc za odpovedi :)

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vvv
1364
11.5.05 11:23

Ahoj Simonko,

na toto téma tady nedávno proběhla celkem obsáhlá a ve výsledku nejednoznačná diskuse :D s názvem první botičky.
Zkus mrknout na:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Zdraví Verča a Adámek 18měsíců, doma většinou jen v protiskluzových ponožkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.5.05 12:06

Díky Verčo, příspěvků je tam opravdu dost, tak si počtu :D

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
11.5.05 12:16

Ahoj nám doktorka rehabilitační řekla že botičky opravdu až bude dítě chodit, do tý doby střídá lezení se stoupáním, a při lezení mu botička překáží a tak si nepřirozeně vykrucuje nohy což vede k pozdějším problémům. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
11.5.05 14:54

No, snad jen toto - na neurologii (a tim padem i nasledny fyzioterapeut) mne rekli, ze dite ma byt co nejdele bez bot )i doma na plovouci podlaze) a boty opravdu jen na chozeni venku a pod kotnik. Ovsem, sama ona dr. mi rekla, ze kdyz na tema boty zacnu mluvit s ortopedem, tak mi dpoporuci sandalky i na doma )nebo pebne backurky) a kotnikove boty. A pak se v tom maji vyznat mminky, kdyz se neshodnou dokrtori????

Ja to resim tak, ze obcas boty doma mame, obcas ne (asi od 8 mesicu, do te doby vubec, ale on Matej spis lezl), na ven mam boty dvoje, kazde trochu jine, oboje s atestem a stridam je. Doufam, ze chlapeckovi neznicim nozky, to bych fakt nerada, docela do jeho bot (narozdil od sebe) investuju…

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.5.05 22:09

sarks

mě řekly na neurologii že boty ne až začne sam chodit,jen ponožky nebo na boso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
12.5.05 09:12

Ahoj holky a to ani nemůžu dávat takový ty ťapičky s pevnou podrážkou vypadají jako botičky,ale je to jen do sedačky když jedem nakoupit,aby malá neměla jen ponožku?pa Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
12.5.05 10:27

Capáčky do kočáru samozřejmě dávat můžeš, my máme troje :lol:
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
12.5.05 23:51

Botičky až na opravdové chození, a i potom by se měly sřídat bačkůrky a ponožky s protiskluzovou úpravou, Aspoň tak nám to poradila doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí