Těhotenská masáž Sabai premamma

90
2.1.15 21:39

Sabai premamma

Ahoj,

byl někdo na těhotenské masáži Sabai (premamma)? dostala jsem k vánocům poukázku, na jiných masážích jsem tam už byla, ale zajímají mě Vaše zkušenosti s touto konkrétní a kdy jste na ní byly, já jsem 26tt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3121
2.1.15 21:56

Taky mě zajímá.. chystám se v Brně.. v Sabai jsem byla vždy maximálně spokojená a když zkusím masáže jinde, tak se vždy ráda vrátím do Sabai. Byla jsem teď na těhu masáži jinde a druhý den mě bolely strašně svaly a zdálo se mi to horší :nevim: ale jsem zatím 20tt, takže se chystám později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.1.15 22:03

Ja byla pri prvnim tehu a bylo to super. S tehotnyma to umi, neboji se masirovat. Byla jsem skoro ke konci cca 34 tyden. Lezela jsem na boku a nemasirovali mi nohy.
A byla to snad jeste lepsi masaz nez normalne, protoze me na konci tehu bolelo snad vsechno a zada nejvic. A ten efekt masaze byl opravdu znatelny. Takze ja muzu jen doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
2.1.15 22:18

Taky jsem tam na ní byla v prvním těhotenství a bylo to super, břicho mi podložili polštářkem, užila jsem si to! Týden už si teda nepamatuju, ale byl to druhý trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
2.1.15 22:43

@Happy87 Chodila jsem při prvním těhotenství pravidelně do Sabai v Praze v podstatě až do porodu a super! :pankac: Krásně vypodloží celé tělo, takže i před porodem je to moc příjemné! Já teda miluju silnější masáž, o tu jsem si musela říct, masírují těhule hodně jemně. Teď při druhém těhotenství chodím do salonu thai masáží, který mám blíž a má lepší ceny a vždycky když skončí masáž už se těším až půjdu zas :D Nechávám se masírovat kokosovým olejem a je to paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
2.1.15 22:44

Byla jsem 2×, pokaždé to bylo jiné. Poprvé super. :palec: Podruhé ve druhé polovině těhotenství to nebylo moc dobré, nechali mě dlouho na zádech, čímž jsem dost trpěla. Ale měla jsem se ozvat, no. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.1.15 11:41

Sabai Brno

Taky jdu v Brně na Pekařskou, už se mi sešly poukázky 2, tak poreferuju:) zatím mě nic nebolí - cvičím pilates, tak ještě chvilenku počkám a půjdu tak 30tt. Jinak jsem tam byla jednou na thai, to bylo moc silné kafe, pak coconutdream - úúúúžasné, aroma-skvělá a není tak drahá, ginger detox - OK, ale zázvor tak nemiluju a na té kávové - to byl teda ještě větší masakr než thai (asi to pracuje s lymfou a to jsem po ní byla 2 dny fakt unavená. Ale ty olejové jsou moje oblíbenci…Teď jde partner na masáž nohou, nevíte náhodou jestli v těhu můžu na tu masáž nohou (slečna na recepci v sabai mi nevěděla říct)?

@Allbii píše:
Taky mě zajímá.. chystám se v Brně.. v Sabai jsem byla vždy maximálně spokojená a když zkusím masáže jinde, tak se vždy ráda vrátím do Sabai. Byla jsem teď na těhu masáži jinde a druhý den mě bolely strašně svaly a zdálo se mi to horší :nevim: ale jsem zatím 20tt, takže se chystám později :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
3.1.15 11:49

V těhotenství se právě masáž nohou nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
3.1.15 15:35
@Happy87 píše:
Taky jdu v Brně na Pekařskou, už se mi sešly poukázky 2, tak poreferuju:) zatím mě nic nebolí - cvičím pilates, tak ještě chvilenku počkám a půjdu tak 30tt. Jinak jsem tam byla jednou na thai, to bylo moc silné kafe, pak coconutdream - úúúúžasné, aroma-skvělá a není tak drahá, ginger detox - OK, ale zázvor tak nemiluju a na té kávové - to byl teda ještě větší masakr než thai (asi to pracuje s lymfou a to jsem po ní byla 2 dny fakt unavená. Ale ty olejové jsou moje oblíbenci…Teď jde partner na masáž nohou, nevíte náhodou jestli v těhu můžu na tu masáž nohou (slečna na recepci v sabai mi nevěděla říct)?

přesně tak.. mně teď na masáži říkala, že sice trochu se nohy masírují, ale nesmí se mačkat právě určité body, takže se to dělá jen tak trochu.. takže jen na masáž nohou, navíc thajskou, určitě nechoď, divím se, že ti to nedokázala říct :nevim:
Tak pak poreferuj!! to jsem zvědavá..
Já jsem z toho nic nedělání celá hotová :( :roll: taky vymýšlím, co bych dělala a cvičila, jezdila jsem před tím a koni a to mám zákaz a veškeré sporty, které jsem dělala, tak v těhotenství nejsou dobré, tenis apod.. moc skákavé.. docela mi to štve, že už 5 měsíců sedím na zadku.. a co to pilátes? to je pro těhotné? neposiluje se tam moc na břicho? kam chodíš v Brně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.1.15 20:17

Aktivity:)

No já se nenudím - naopak, pracuju na plný úvazek a chtěla bych až do mateřské, chodím cvičit a začíná mi kurz předporodní přípravy u Jarmily Kovaříkové (jednou týdně po třech hodinách:)spíš si říkám jak to stihnu. Masáž chci absolvovat, protože kdo ví, může být miminko třeba poslední, i když bych chtěla aspoň dvě:)jinak přes vánoce jsme byli na horách, sice jsem nelyžovala, ale horské tůry taky super, hlavní je se nerozsedět! :dance:

A proč sedíš na zadku?! Já taky omezila všechno skákavý, ale je přece tolik možností. Pilates mi dělá dobře a chodím na běžné hodiny, na těhu jsem ještě nebyla, myslím, že by mě to nebavilo, nebo by to pro mě bylo málo náročný, ale jsem teprve 26tt, takže počítám, že se ve třetím trimestru k tomu těhucvičení ještě dopracuju. Pak plavání, aquaaerobik, chodím i do sauny (mám povoleno od doktorky, byla jsem zvyklá chodit předtím a tlak mám v pořádku, jen to už moc nehrotím, žádné bazénky, jen vlažnou-studenější sprchu). V Brně to střídám, jak mi to vyhovuje v práci, super je průvan/azfitness(v pátek)/bigone…ježíšek mi donesl pomůcky na pilates i domů:)

@Allbii píše:
přesně tak.. mně teď na masáži říkala, že sice trochu se nohy masírují, ale nesmí se mačkat právě určité body, takže se to dělá jen tak trochu.. takže jen na masáž nohou, navíc thajskou, určitě nechoď, divím se, že ti to nedokázala říct :nevim:
Tak pak poreferuj!! to jsem zvědavá..
Já jsem z toho nic nedělání celá hotová :( :roll: taky vymýšlím, co bych dělala a cvičila, jezdila jsem před tím a koni a to mám zákaz a veškeré sporty, které jsem dělala, tak v těhotenství nejsou dobré, tenis apod.. moc skákavé.. docela mi to štve, že už 5 měsíců sedím na zadku.. a co to pilátes? to je pro těhotné? neposiluje se tam moc na břicho? kam chodíš v Brně? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
3.1.15 21:38
@Happy87 píše:
No já se nenudím - naopak, pracuju na plný úvazek a chtěla bych až do mateřské, chodím cvičit a začíná mi kurz předporodní přípravy u Jarmily Kovaříkové (jednou týdně po třech hodinách:)spíš si říkám jak to stihnu. Masáž chci absolvovat, protože kdo ví, může být miminko třeba poslední, i když bych chtěla aspoň dvě:)jinak přes vánoce jsme byli na horách, sice jsem nelyžovala, ale horské tůry taky super, hlavní je se nerozsedět! :dance:A proč sedíš na zadku?! Já taky omezila všechno skákavý, ale je přece tolik možností. Pilates mi dělá dobře a chodím na běžné hodiny, na těhu jsem ještě nebyla, myslím, že by mě to nebavilo, nebo by to pro mě bylo málo náročný, ale jsem teprve 26tt, takže počítám, že se ve třetím trimestru k tomu těhucvičení ještě dopracuju. Pak plavání, aquaaerobik, chodím i do sauny (mám povoleno od doktorky, byla jsem zvyklá chodit předtím a tlak mám v pořádku, jen to už moc nehrotím, žádné bazénky, jen vlažnou-studenější sprchu). V Brně to střídám, jak mi to vyhovuje v práci, super je průvan/azfitness(v pátek)/bigone…ježíšek mi donesl pomůcky na pilates i domů:)

no já jsem právě jezdila dost na koni, hrála tenis + brusle.. takže sportovat jsem byla zvyklá dost, ještě jsem každý den chvičila tak 30 min doma.. do toho práce, většinou pracuji do 18-19h.. kdy chodím dom…
Koně mám samozřejmě zakázaného, tenis také kvůli otřesům, bruslit se teď stejně nedá, takže se snažím o víkendu alespoň na procházky ujít těch 8km..
Chtěla jsem chodit plavat, ale doktorka mě od toho odrazuje, prý kvůli infekcím :nevim:, ale to je tak jediné.
no a pak jsem si právě říkala, že začnu nějaké cvičení pro těhotné a většinou psali, že se doporučuje od 3 měsíce a tím, že jsem předtím třeba pilates apod nedělala, tak mi to nedoporučovali, když nejsem zvyklá :roll:
Ale ted už jsem 20tt, budu i asi měnit doktorku, protože ta moje nemá vůbec ultrazvuk a vše bere tak zvláštně, tak se pak na ty sporty znovu vyptám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.1.15 22:24

sport

Hm to máš těžký, já chodím na Orlí, krom toho, že mi neuměli nabrat krev (jinde potíže nemám, teď naposledy na cukrovce mě to nabrali raz dva), mi trochu vadí, že to tam je jak na běžícím pásu a skoro nikdo nic neřeší. Nejsou vyloženě nepříjemní a všechna nutná vyšetření dělají, jen je to kolikrát takovej fofr, že si až v čekárně kontroluju jestli mám vůbec na sobě spodní prádlo. Skvělej je prý doktor Feller (je na české naproti Baťovi), byla jsem u něj na první prohlídce a mrzí mě, že jsem u něj nezůstala.

Jestli si sportovala tak moc, pak pilates tě nezatíží to zas buď bez obav a co se týče infekcí, pokud si na to netrpěla před těhu tak nevím proč teď…Těhotenství není nemoc…

@Allbii píše:
no já jsem právě jezdila dost na koni, hrála tenis + brusle.. takže sportovat jsem byla zvyklá dost, ještě jsem každý den chvičila tak 30 min doma.. do toho práce, většinou pracuji do 18-19h.. kdy chodím dom…
Koně mám samozřejmě zakázaného, tenis také kvůli otřesům, bruslit se teď stejně nedá, takže se snažím o víkendu alespoň na procházky ujít těch 8km..
Chtěla jsem chodit plavat, ale doktorka mě od toho odrazuje, prý kvůli infekcím :nevim:, ale to je tak jediné.
no a pak jsem si právě říkala, že začnu nějaké cvičení pro těhotné a většinou psali, že se doporučuje od 3 měsíce a tím, že jsem předtím třeba pilates apod nedělala, tak mi to nedoporučovali, když nejsem zvyklá :roll:
Ale ted už jsem 20tt, budu i asi měnit doktorku, protože ta moje nemá vůbec ultrazvuk a vše bere tak zvláštně, tak se pak na ty sporty znovu vyptám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
4.1.15 10:02

@Happy87 sestra u mé doktorky mi taky neumí nabrat krev.. hrůza, mám vždy z toho modřinu přes celou ruku.. dokud jsem nebyla těhu, tak jsem to alespoň mazala heparinovou mastí, teď to musím jen ledovat.. nikde jinde se mi to nestalo, tady mi vždy řeknou, že to špatně držím :mrgreen: ale myslím, že to prostě sestra neumí nabrat :mrgreen:
Ono je to s těmi doktory těžké, protože tím, že neznáme obor, tak můžeme hodnotit doktory jen podle přístupu :roll:
Máš pravdu, nikdy jsem infekce ani výtoky neměla, takže to plavání zase zkusím :)
Jen nevím, to pilátes, když už vlastně jsem 5 měsíců nic nedělala :mrgreen: nemůžu dělat moc „udýchané“ sporty :mrgreen: mám nízký tlak a při nedostatku kyslíku omdlévám.. chodíš tedy na pilates pro těhule???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
4.1.15 10:15

@Allbii Moje zkušenost s těhotenským pilates je výborná, u prvního těhotenství jsem ho střídala s jógou, jóga mi přišla v začátcích těhotenství taková nenáročná, samozřejmě úměrně s tím, jak mi rostl pupek to bylo náročnější. Pilates oproti józe bylo trošku více o posílení svalů a cítila jsem se po lekci vždycky příjemně rozehřátá, ta jóga i díky závěrečně relaxaci spíš protáhla a ukolébala…když půjdeš do dobrého studia, kde má lektorka praxi s těhotnými, není se čeho bát. Pilates jsme cvičili hodně s pomůckami a byla to docela zábava. Takže za mě super :palec: u druhého těhotenství teď bohužel nemám čas chodit na cvíčo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
4.1.15 10:32

@lucillee děkuji za zkušenost… jsi z Brna?? hledám někde, kde chodit v Brně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie