Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtěla bych pokecat, jak se cítíte v 32. Týdnu?? Mě začalo mírně pobolivat v podbřišku jako při MS trápí to taky některé z vás?
@Markétka90 Ahoj, zrovna dneska řeším to samý.. jsem 33+1 a je to fakt dost nepříjemný ![]()
@xFelli mám docela obavy ale všude čtu ze to může být roztahovanim dělohy, není to nijak silný ale člověk furt přemýšlí
jsem těhotná poprvé tak nemám zkušenosti
Ja to taky mela a nakonec se z toho vyklubal zanet
ale taky to nemusi bejt nic, ted uz je to myslim normalni, me boli v podbrisku kdy dyl chodim ![]()
Ahoj, taky se mi poslední dobou ms bolesti občas ozvou. Ale taky už jsem četla, že to je díky roztahování dělohy. Mimčo teď bude růst trošku rychleji.
Já celý den ležím dneska, ale lepší to moc není.. přijde mi, že je mimi hrozně dole..
Dneska jsem například seděla 3 hodiny u kadernice a pak to začalo
od silvestra ale většinou až na večer a pak po koupání to odezní tak snad to bude v pohodě
pohodě, v úterý jdu na kontrolu. A máte už některé z vás připravenou výbavu pro miminko? Já už dokupuji resty
@xFelli taky ležím asi nic jiného se dělat nedá když sedím je to horší
Ahoj, jsem taky 32+ a občas když jdu tak mi přijde, že to břicho strašně až nepříjemně tlačí směrem dolů… A ještě mně hodně bolí kyčel, to může být taky chystáním porodních cest? Nemůžu ne ní ležet, občas vstávám jako důchodce, nemůžu zvednout nohu (do boty) a z toho pak třeba půl dne nebolí. přitom donedávna úplné pohoda, dělala jsem všechno, nic mi nebylo…
@Kocůrková Ahoj o kyčlých mi povídej v noci spím na boku a když se otocim na ten druhej tak umiram bolestí, boty a ponožky si natáhnout je taky boj a to si říkám ze bude ještě hůř
Be 32.tydnu mi zacaly ruzne bolesti a drzi se me to az do konce.
Jsem ve 34/35tt a pobolívání mám každý večer. Cítím to jako malou kontrakci, tak to přisuzuju poslíčkům.
A jak se cítím? Nemůžu se pořádně nadechnout, ohnout… V prvním těhotenství jsem se cítila mnohem líp.