Co prát v prášku pro novorozeně?

249
1.1.15 17:07

Co prat pro novorozen

Co vse mam vyprat v detskem prasku? Oblecky, osusky a latkove pleny sou mi jasne ale co treba detske deky? Zavinovacky? Atd kdyz je vse koupene nove z obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
1.1.15 17:08

Vsechno, co prijde do styku s detskou pokozkou. Pokud to neni v biokvalite, tak treba rychlozavinku bych urcite vyprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.1.15 17:09

V dětském prášku jsem neprala nic. Jinak jsem prala úplně vše ;-) Pleny, deky, veškeré oblečení, zavinovačky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852

Já peru v dětském prášku všechno :-) dokonce i oblečení pro nás. To že je to koupené nové, je jen plus, že se nemusí prát tak dlouho a na moc stupňů. pere se v dětském prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515

Prala jsem všechno, co přišlo s dítětem do kontaktu. Před prvním rokem došel prášek, tak jsem přešla na náš a dítě v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33274
1.1.15 17:10
@KarlaNim píše:
Co vse mam vyprat v detskem prasku? Oblecky, osusky a latkove pleny sou mi jasne ale co treba detske deky? Zavinovacky? Atd kdyz je vse koupene nove z obchodu?

V dětském prášku jsem mu prala vše až skoro do roka. Včetně pracích hraček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
1.1.15 17:11

Všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.1.15 17:11

Na poprvé u prvorozeného dítka jsem vyprala v dětském prášku komplet vše, co vyprat šlo. Pak jsem zjistila, že bych musela prát krom našeho prádla ještě dávky mini - pár bodyček, pár dupaček, dětský prášek zahodila a vše začala prát v normálním prášku. Takže záleží pouze na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.1.15 17:13

Jinak ja zacla postupne prat vsechno v detskem, pak jsem presla na ruzne eko prasky. Bezne prasky se mi dost zhnusili, nesnesu ani ten pach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16405
1.1.15 17:13

My jsme ekzematici, takže peru v persilu sensitive a bez aviváže celé rodině. Prala jsem všechno, ale třeba fusak apod. jen na krátký program ručního praní, aby se to zbytečně neničilo ale chemie se vymáchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33274
1.1.15 17:20
@Bibi239 píše:
Jinak ja zacla postupne prat vsechno v detskem, pak jsem presla na ruzne eko prasky. Bezne prasky se mi dost zhnusili, nesnesu ani ten pach.

Taky ti ta „vůně“ smrdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.1.15 17:21

@KarlaNim já prala v normálním prášku, dokonce i s aviváží, jen 2× máchám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.1.15 17:23
@Svistice píše:
Taky ti ta „vůně“ smrdí?

Strasne. Nejhorsi je, kdyz se ex (nebo nextka, nevim) snazi a detem vypere, navic s avivazi. To pak putuje rovnou do pracky a jeste to z pristiho pradla, co peru normalne, citim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33274
1.1.15 17:27
@Bibi239 píše:
Strasne. Nejhorsi je, kdyz se ex (nebo nextka, nevim) snazi a detem vypere, navic s avivazi. To pak putuje rovnou do pracky a jeste to z pristiho pradla, co peru normalne, citim :roll:

Tohle znám s oblečením pro malého ze sekáče. Taky mi přijde, že po jednom vyprání to je ještě cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.1.15 17:28
@Svistice píše:
Tohle znám s oblečením pro malého ze sekáče. Taky mi přijde, že po jednom vyprání to je ještě cítit.

No ja to citim i z dalsiho obleceni, co vyperu v pracce po tom „vonavem“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky