Pocity ve 32. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
2.1.15 20:08

@xFelli Nepsala jsi v nějaké diskuzi, že jsi z ČB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
2.1.15 20:13

Ahoj holky, taky se hlásím. Připadám si jako důchodce, takže se můžu svěřit že mě trápí:
1. Nemůžu spát, v noci se vzbudím kolem 2-3h a už nezaberu. :mrgreen: Až k ránu. A to mě pak zase budí prvorozená. Taky to spaní na boku je blbý, jsem celá vylisovaná. Navíc mimi v břichu tak kope i v noci, že se fakt nedá usnout. Takže spánek celkově na prd.
2. Záda. Velkej problém. Bolí to strašně. Když sedím, když ležím, když chci vstát. Hrůza. Každodenní boj.
3. Občas žáha.
4. Sem tam křeče v lýtkách v noci.
5. Šílený chutě na sex. Kdykoliv a kdekoliv. 8o :lol:

To je seznam jak pro důchodce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
2.1.15 20:15

@Elilen Jj jsem :) Ty taky, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.1.15 20:15

@Pinkie Tak to jsme na tom podobně až na to že mě záda zatím vůbec nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
2.1.15 20:17
@Pinkie píše:
Ahoj holky, taky se hlásím. Připadám si jako důchodce, takže se můžu svěřit že mě trápí:
1. Nemůžu spát, v noci se vzbudím kolem 2-3h a už nezaberu. :mrgreen: Až k ránu. A to mě pak zase budí prvorozená. Taky to spaní na boku je blbý, jsem celá vylisovaná. Navíc mimi v břichu tak kope i v noci, že se fakt nedá usnout. Takže spánek celkově na prd.
2. Záda. Velkej problém. Bolí to strašně. Když sedím, když ležím, když chci vstát. Hrůza. Každodenní boj.
3. Občas žáha.
4. Sem tam křeče v lýtkách v noci.
5. Šílený chutě na sex. Kdykoliv a kdekoliv. 8o :lol:To je seznam jak pro důchodce. :mrgreen:

No až na ten poslední bod :mrgreen: to u důchodců asi moc častý není :P

Mně děsně bolí krční páteř a pálí žáha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
2.1.15 20:19

@Pinkie Se sexem to mám stejný. Ale u mě to je možná tím, že pak měsíc a půl nebude, tak si ho chci užít. :)
Kolik je starší? Té naší bude 2,5 a ráno nás v půl 8 budí běháním po ložnici s činelami v ruce a křikem - „Vstávej!“ Až tu bude mimčo, tak se mi bude chtít dostat zpátky do břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
2.1.15 20:22
@xFelli píše:
@Elilen Jj jsem :) Ty taky, viď?

Byla jsem. :) Přestěhovali jsme se kousek dál. Do Hradce. Ale v ČB jsme často, mám to tam ráda. :) Budeš tam rodit? Já si radši popojela do Krumlova. Teď by to tam bylo daleko, tak budu tady, ale celkem si tu porodnici chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
2.1.15 20:22

@Markétka90 ja jsem ted 36.tt :mavam: ale ten 32-33.tt mi pripadl nejhorsi, nejvic me bolely zada, ted uz to trochu povolilo :-) ale zase me boli vic bricho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
2.1.15 20:24

@Pinkie pekny seznam :lol: az na ten sex na konci to sedi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.15 20:27

@Pinkie Seznam mě teda pobavil. Je fajn že i s problémy jako 70+ dokážeme myslet na sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411

@blumen jee tak to už máš za pár, mě čekají ještě dva měsíce jsem už doma 6.1.mi začíná materska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734

@Elilen Teď budeš rodit tedy v Hradci? Já v ČB, byla jsem tam i minule 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
2.1.15 20:29

@blumen 36tt je můj sen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.1.15 20:29

No k tomu sexu ten u nás byl za celou dobu pouze jednou a to ještě tak napůl, pritelovi to prislo divné a mě už se teď ani nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.15 20:30

Jinak ty Vaše problémy sedí i u mne. Záda napravo pod lopatkou, kyčel levá. Takže v noci se spát nedá ani na jedné straně, respektive spím na té, která zrovna bolí míň :-) Občas chvilku na zádech, ale to taky nevydržím dlouho. Takže se budím cca co 2 hodiny - už mám trénink na kojení. A malý taky kope hlavně v noci. To první nedělal- kopal málo i přes den, v noci vůbec, hodné miminko..Tak doufám, že mu ta noční aktivita nezůstane i po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí