Registrace sale4u.cz - podvod?

4610
23.2.11 21:55

sale4u-podvod????

Ahoj nastal nám problém, manžel se před pár dny zaregistroval na stránkách www.sale4u.cz. Včera mu přišel mail s fakturou na téměř 80 Eur za registraci. Na netu jsem našla že se to nemá platit že je to podvod,prosím někohozda má osobní zkušenost a hlavně všechny varuju před těmito stránkami!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12658
23.2.11 22:08

pozerala som na ich podmienky, zial ich regstraciou manzel potvrdil a maju cenu asi 6 eur za mesiac a registraca je na 24 mesiacov , maju tam aj pokuty .. citali ste? zial asi pomoze len dobry pravnik :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.2.11 22:09

přečtěte si jejich podmínky, tím jak se registroval s nimi uzavřel smlouvu - ale zkusila bych se obrátit na právníka. Zcela určitě bych to ale nenechávala být, aby za pár let nepřišli exekutoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.2.11 22:09

Ahojik, osobni zkusenost nemam. Ale urcite bych nic neplatila. Kazdopadne zkus pohledat neco o nich na netu.
Jen v rychlosti jsem to hodila do googlu a tady je odkaz, co mi vyjelo http://www.zive.cz/…default.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
23.2.11 22:12

Neobvykle, lec podvod to neni, kdyz to maji ve vseobecnych obchodnich podminkach, se kterymi clovek zaskrnutim musi pri registraci vyjadrit souhlas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
23.2.11 22:15

Holky díky ted jsem byla i na stránkách SOS a jsou tam vedení jako podvodníci bohužel nejsem sama je jich tam spoooousta poškozených a tam radí nic neplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.2.11 22:19
Endy píše:
Neobvykle, lec podvod to neni, kdyz to maji ve vseobecnych obchodnich podminkach, se kterymi clovek zaskrnutim musi pri registraci vyjadrit souhlas…

Rada právníka nalezená na internetu - neplatit ! Vyplnění žádného dotazníku není podepsáním smlouvy. Podle našeho zákona smlouva se uzavírá písemně, max pomocí ověřeného elektron.podpisu. Vymáhání pohledávek ze státu do státu v cizí měně také není možné.
citace z diskuse na kterou dala odkaz dusicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
23.2.11 22:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
23.2.11 23:58
jana79 píše:
Ahoj nastal nám problém, manžel se před pár dny zaregistroval na stránkách www.sale4u.cz. Včera mu přišel mail s fakturou na téměř 80 Eur za registraci. Na netu jsem našla že se to nemá platit že je to podvod,prosím někohozda má osobní zkušenost a hlavně všechny varuju před těmito stránkami!!!!

Myslím, že v zákoně je to tak, že když se smlouva uzavře na ulici, elektronicky nebo po telefonu, máte právo od ní odstoupit do 14 dnů. Ale! Koukala jsem se na tu stránku a nepustí vás to nikam, jedině přes registraci, kde se o žádné smlouvě nepíše, tzn uživatel neví, že registrací se uzavře nějaká smlouva, tím pádem provozovatel stránek uvádí lidi v omyl…nejedná v dobré víře a na to zákon také pohlíží. Myslím, že podle zákona by to bylo nekalé jednání. :nevim:

Četla jsem si jejich podmínky, no tak stránka se mi vůbec nelíbí. Příjde mi divný to, že stránka je v češtině, jeich podmínky v slovenštině a kontakt je někde na Seychelles. :cert:

Příspěvek upraven 24.02.11 v 00:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
24.2.11 00:08

Jano…já bych nic neplatila. Ten chlap co si zařídil tyto stránky asi počítá s tím, že na něj lidi budou podávat trestní oznámení za nevyužité služby..proto má v kontaktě i ty Seychelly. Proč odjel Radovan Krejčíř na Seychelly? Protože ČR se Seychelly nemá uzavřenou smlouvu o stíhání. Dobře si to ten majitel stránek vymyslel. Napakuje si pěkný balík peněz a odjede tam, kde mu nikdo nic nemůže. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
24.2.11 00:30

Teď projíždím net a má stránku i basnici.sk !!
I tam má úplně stejné obchodní podmínky jako u té web stránky, co tu psala Jana. Vemte si, když se na basnici.sk přihlásí studenti, co se učí třeba na maturitu, nebo děti ze základní školy a pak rodičům chodí tyto faktury poštou na 80 EUR? :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
udalrik
28.2.11 20:09

Registrace sale4u.cz - podvod?

Dnes (28.2.2011) :pocitac: bylo řešeno v Černých ovcích na ČT1. Podle právníků - neplatit! Zaplacení první částky by případný soud mohl brát jako přistoupení na ty jejich nestoudné „obchodní podmínky“ (VOP).

• Citovat
  • Upravit
4880
1.3.11 02:28

Tak ten majitel stránek slae4u už i podvádí v Itálii. takže v Německu je stíhaný, na Slovensku, v Česku a za chvíli bude i v Itálii. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
schenid
31.3.11 16:21

podvod

Dnes mi prisla jiz druha upominka na zaslani castky o naviseni viz okopirovany email................................................Aj napriek 1. upomienke sme do dnešného dňa nezaznamenali úhradu horeuvedenej faktúry.
Chceme Vás vopred upozorniť na to, že nezaplatené pohľadávky postupujeme inkasnej
spoločnosti na ďalšie vymáhanie, vrátane exekúcií na osobný majetok. Chceme Vás upozorniť, že sa s platbou nachádzate v omeškaní a doleuvedená nezaplatená pohľadávka sa týmto
navyšuje o zmluvnú pokutu a neskôr o prípadné ďalšie náklady z vymáhania.

1. sale4u - prístup k databáze - 72,00 EUR
2. Aktivačný poplatok jednorázovo - 5,95 EUR
(29.12.2010 - 29.12.2011) -
3. Zmluvná pokuta podľa VOP - 15,00 EUR

4. Uhradené k 31.03.2011 - 0,00 EUR

Platba podľa VOP rok vopred.

Celkom k úhrade: 92,95 EUR

Variabilný symbol: 8993316057

Splatnosť: 14 dní

Bankové spojenie // International Account Number

Správou a vymáhaním našich pohľadávok sme poverili spoločnosť International Payment
Services s.r.o. so sídlom v Bratislave, Sliačska 10, 831 02 Bratislava, IČO: 45 606 251.
Prosíme Vás týmto o úhradu horeuvedenej pohľadávky bez navýšenia dlžnej sumy na účet
danej spoločnosti:

Slovenská republika

Číslo účtu: 4013047471 / 7500

IBAN: SK65 7500 0000 0040 1304 7471
BIC: CEKOSKBX

Česká republika *

Číslo účtu: 242619535 / 0300

• Úhrada na konto v Českej republike len v českých korunách podľa aktuálneho kurzu CZK/EUR.

Úhradu 2. upomienky Vás prosíme vykonať v lehote do 14 dní, t.j, najneskôr do 14.04.2011
na horeuvedené bankové spojenie. Pri prevode nezabudnite udať správny variabilný symbol
pre správne priradenie Vašej platby.

V prípade, že ste medzičasom danú pohľadávku uhradili, považujte túto upomienku za
bezpredmetnú.

Faktúra, ktorá Vám bola vystavená, sa vzťahuje na zmluvu o poskytnutí služby za
sprístupnenie našej online databázy. K využívaniu tejto služby je nutná registrácia na
našich portáloch, pod udaním Vášho mena, priezviska, bydliska, emailovej adresy a dátumu
narodenia. Ďalej ste potvrdili, že ste sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými
podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámili, akceptovali ich a na
základe tejto akceptácie ste dostali prístup na kompletnú databázu.

Veríme, že nezaplatenie Vášho záväzku vzniklo nedopatrením a že Vaše jednanie bude
smerovať k urýchlenému zaplateniu danej pohľadávky. V prípade, že aj napriek tejto
upomienke na danú výzvu k úhrade nebudete reagovať, môže byť táto pohľadávka priamo
postúpená právnickej kancelárií a bude voči Vám začaté exekučné konanie. Taktiež môže
byť Vaša pohľadávka zapísaná vo verejnom centrálnom registri neplatičov Slovenskej resp. Českej republiky.

V prípade, že ste zabudli prístupové dáta do našej online databázy, môžete si ich nechať
poslať na našej predmetnej stránke www.sale4u.sk, v kolonke „Zabudli ste heslo?“

V prípade, že máte otázky k danej faktúre, alebo upomienke, kontaktujte zákaznícke centrum
spoločnosti Online Investment Group Ltd. na emailovej adrese: oig-ltd@pro-mail.eu

Ďakujeme, že ste využili naše služby

Váš Team z Online Investment Group Ltd.

Online Investment Group Ltd.
Suite 15, 1st Floor Oliaji Trade Centre
Francis Rachel Street
Victoria, Mahe
Seyschelles

Kontakt: oig-ltd@pro-mail.eu

Company No.: 074448
:pocitac: Az nehorazne.Napsal jsem jim,at jiz neotravuji ci jinak na ne podam trestni oznameni na podvod a podvodne jednani.

• Citovat
  • Upravit
4880
31.3.11 17:28

Schenid…buďte v klidu..nic neplaťte, já bych ty upomínky nebo emaily rovnou hodila do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová