Tatínek? Já se na to ještě necítim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.09 23:15

Já měla to samé, přítel je o 28let starší (zase jiná kapitola, ale chlap, jako chlap)
Dítě nechtěl, těhotenství na draka, jelikož jsem to neustále poslouchala. Ale díky tomu, aby nebyl ve svém okruhu lidí za vyvrhela s námi zůstal. Od počátku mého těhotenství jsem věřila, že se přítel probudí, až dítě příjde na svět. Malého má rád, ale já to při každé výměně názoru dostávám řádně sežrat. Partnerství je v troskám (také díky tomu, že on dělá na směny a je u nás tak 1× v týdnu, jinak díky směnovému zaměstnání přespává u jeho rodičů, cca 35km od nás).
Takže já díky tomu, že jsem si nenechala vzít dítě jsem narušila jeho plány do jeho senilního věku, narušila jeho pohodlí a hlavně jsem finančně nenažraná, což dříve s jeho exmanželkou nezažil.
Takže dnes lituji, že jsem ho nevykopla hnedle ze začátku mého těhu, totálně ho nesnesu v mé blízkosti, jelikož chlap, který mi nedával podporu od počátku, což je 1 a 3/4roku si nemůže u mě šplhnout a nemůže ode mě chtít, abych se vůči němu tvářila, že je vše jak má být.
Prostě, díky této životní zkušenosti budu na výběra partnera dalšího opravdu opatrná,protože díky tomu výběru jsem fakt narazila nosem na silně tvrdou zeď.
To je můj příběh, možná si někdo z tohoto příběhu něco vezme.

• Citovat
  • Upravit
12681
1.12.09 12:57

já když otěhotněla chlap brečel štěstím, když jsem potratila brečel zoufalstvím a když se nám teď nedaří brečí, že neví co má dělat. Takže každej chlap je jinej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.09 12:11

Tak u nás reakce po obdržení přáníčka k prvnímu výročí naší svatby „to fakt myslíš vážně ???“ a to jsme se 3 měsíce snažili :roll: .
Dál „k porodu mě nedostaneš a to myslím fakt vážně“, nakonec tam byl, malýho viděl první i to, že je to kluk (nevěděli jsme co to bude).
Pokračování „co s ním mám dělat, dyť je malej“, včera se mě ptal jestli už může vytáhnout ty super velký auta pro malýho, že si budou hrát :lol: , jo a ptal se mě, jestli se do 25.12. malej naučí chodit, že ho jako předvede rodičům, toš to už jsem se smíchy válela po zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí