Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím, že mnohé z vás Diny neznáte, ale já sem tento odkaz prostě dát musím.
Diny, nejde to, já vím, ale buď silná. Stalo se ti to, co je noční můrou nás všech…
Je mi to tak líto…
L.
Milá Diny, je to hrozné, držte se všichni. Jak píše lesina, je to noční můra pro všechny, pro vás bohužel už krutá životní realita
.
Myslím na Vás, je mi to moc líto.
Upřímnou soustrast.
Už jsem to četla a také mě to moc mrzí.Diny nějak extra neznám,ale strašně mě to mrzí a nedokážu jsi představit co prožívá.Přeju celé rodině upřímnou soustrast ![]()
Je hrozné že Klárka ztratila nožičky a tet i tatínka
.Život je fakt ku-va ![]()
Když se načítal odkaz, měla jsem žaludek sevřený jak rukavici. Co se stalo? Snad jedno z dětí? Klárka? Nějaká komplikace s její nemocí? Napadnul mě i námořníček… Ale toto mě nenapadlo.Jsem úplně zkoprnělá. Diny, to né, to musí být nějaký omyl… ![]()
Zrovna včera jsem náhodou narazila na Klárčin blog, a dnes čtu tohle…hrozné…Diny, posílám strašně moc síly.
Upřímnou soustrast.
Uprimnou soustrast, Diny. Zivot je fakt nekdy strasne nespravedlivy!
Já už tady taky skoro půlhodiny brečím. Když si navíc vzpomenu, jak Diny o manželovi vždycky tak nádherně psala…
Osobně neznám, ale vím
Je mi to tak strašně líto… nevím co víc říct… taky jsem nejdřív myslela, že se přitížilo Klárce, tohle by mě ani ve snu nenapadlo…
Achjo, mám slzy v očích. Nevím, co psát. Moc na Diny myslím. ![]()
Upřímnou soustrast.....
Klárčin blog čtu pravidelně a tohle je hodně velká ztráta pro Diny a děti.
Diny moc moc síly a pevné nervy,jsme tu a myslíme na vás.
Diny znám jako skvělou kuchařku, čerpám často z jejích receptů, jinak o jejím životě nevím nic…přesto chci vyjádřit upřímnou soustrast.Je to srašné, nejen pro ni, ale i pro ty čtyři děti, teré ztratily tátu.
Přeju všem hodně sil.
Mohlo by se tady hodiny psát o nespravedlnosti, o tom jak umí být život krutý, ale nic z toho jim stejně teď nepomůže. Je mi to strašně moc líto. Přeju Diny i dětem upřímnou soustrast. Opravdu příšerné… HLedím tady na monitor a jsem z toho mimo.
Lesi už jsem to četla na baby cafe. To je fakt hrozný… Kdyby se dalo nějak Diny pomoct, pomůžu velmi ráda. Jinak posílám hodně sil, tohle je moje velká noční můra, protože manžel hodně jezdí.