Tatínek? Já se na to ještě necítim

2
27.11.09 12:14

sama

Ahoj holky? Jak se tvářil ten Váš (miláček) kdyyž se dozvěděl že je tatínek? Reakce toho mého (já se na to ještě necítim). Asi jsem někde udělala chybu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
27.11.09 12:19

mimikatka - soudím, že to asi nebylo plánovaní početí, že?
U nás byla reakce podobná, též se na to ještě necítil :-? Poslala jsem ho tedy, ať jde domů a zapomene na to, že mu po světě běhá někde jeho dítě.
Za 2 dny přišel s omluvou a velkou kytkou :wink: Řekla bych, že je to vcelku normální reakce chlapa, oni potřebují čas, aby se jim to v hlavě rozleželo, přeji hodně štěstí !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.11.09 12:22

Katko, muj pritel byl hrozne stastny vzhledem ktomu ze 2-3mesice predtim rekl ze by rad miminko :-) . Ale vziti taky nejsme.Chybu jsi nikde neudelala.A jak se ktomu postavil tedka?Jsi sama nebo jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.11.09 12:30

Chybu jsi neudělala :) To je u chlapů často normální.

Mně můj řekl, že se na to necítí (je mu 40 a má už dva syny puberťáky).Pak usoudil, že je lepší chuanitka s dítětem než žádná chuanitka :lol: A teď malou nadšeně koupe a povídá si s ní :srdce: :wink:
Chce to čas a taky až se mimčo narodí, je to úplně jiné.
A nic si z toho nedělej, jestli ti v těhotenství nebude hladit bříško a neustále se vyptávat na kopance. Někteří chlapi na to prostě nejsou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.11.09 12:34

haha, zvláštní, že na sex se cítí všichni už v 15 :lol: :lol:
mimikatko, jak je přítel starý?
My naštěstí plánovali a jsme rádi, že to vyšlo, každopádně mě by asi taková reakce hodně zklamala, jsem strašně ráda, že to manža všechno prožívá se mnou a pomáhá mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
27.11.09 12:39

Mám pocit, že je to naprosto normální reakce chlapa. Akorát to vyslovil nahlas. Já když jsem otěhotněla, tak jsem z toho byla vykulená a taky jsem měla pocit, že na to připravená nejsem. Když se malá narodila, tak ten můj mi v porodnici řekl, že neví, jestli to zvládne… Říkal to i u druhýho dítěte a dneska je z obou vyprděnej. Já si myslím, že je to normální. Vůbec se s tím nestresuj, dítě ti život kompletně změní, tak by snad i bylo divný, kdyby někdo neměl obavy a strach. A taky jsem měla pořád pocit, že připravená nejsem - otěhotněla jsem neplánovaně, druhé už jsem plánovala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.11.09 13:02

hahah…standart…tomu mymu je 35 a kdyz sem mu to rikala tak na me hledel jak dybych spadla z visne ze se na to jeste neciti…ja dva dny rvala..pak sem se na to vyprdla…pul roku jsme delali ze nic…nemluvilo se o tom…ted mi rika ze su jak velryba na kurich nozkach…a uz ma i vymyslenou sms kerou bude posilat az se mu „jeho terezka“ narodi, ale jinak tehotenstvi teda taky neproziva…ale takovych je…takze kliiid…chlapi jsou holt zvlastni zviratka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
27.11.09 13:19

Hele napsala jsi to blbe, on tatinek jeste neni, teprve bude (teda pokud se uz dite nenarodilo ;-) ) a bude mit par mesicu cas si na ten pocit zvyknout… Ono chlapum opravdu nejaky cas trva nez nektere veci poberou a pochopi ;-)
No a kdyby ne, tak je to proste kreten ktereho kopni do zadku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.11.09 13:22

my sme neplanovali, ale jeho reakce mne tehdy desne vytocila, takze jsem nastvana odjela k mamce na tyden. o dva dny mi uz psal proc se neozyvam, jestli se neco stalo… samozrejme ja porad nastvana, tak jsem se neozvala a pak jsem cetla smsky typu, ze jsem ho jenom vyuzila, abych mela dite a ze jsem mu zdrhla i s jeho ditetem :lol: a ze na nej ma pravo atd… takze sice byl v soku, ale za dva dny ho to nejak pustilo a cele tehotenstvi vsude kde mohl rikal, ze bude mit miminko :-) ted je z neho namysleny tatinek, ktery si mysli, ze uzasnejsi dite po svete neleze :roll:
takze hodne stesti, on se urcite vzpamatuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.11.09 13:38

Reakce u nas?

• No nazdar!-
    :roll:

Az tu info stravil, pak uz v pohode, prehodil na rezim OTEC. Samo ze me ta prvni reakce mrzela, vzdyt to bylo planovane a docela dlouho ocekavane, zadny omyl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.11.09 14:00

Já myslím, že chlapi jsou v tý chvíli pak překvapený, že jim z úst vypadne fakt první myšlenka, která se jim prožene hlavou. Já bych si to tak nebrala. A jestli se k tomu během těch 9 měsíců nepostaví jako chlap, tak by ti stejně nebyl oporou ani dál. Ale já myslím, že až mu to dojde, tak bude šťastnej. Je to asi normální reakce. Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.11.09 14:08

No, my jsme plánovali, takže reakce byla pozitivní. Co mě ale celé těhotenství mrzelo, že ho to „nějak“ nebralo. I když už jsem měla pupek velký a mladý kopal jak o život, tak ani nestál o to, položit si na břicho ruku aby cítil, jak kope. Vše se ale změnilo, když ho po porodu poprvé uviděl. Od té doby všude kam přijdeme, tak o Lukym mluví on, jako by to ani moje dítě nebylo, jen jeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
27.11.09 17:24

Nikde si chybu neudělalau nás to bylo stejně,mimi neplánované…lépe řečeno uplně jiné. Můj muž je ještě k tomu bulhar, tzn. vlivy malinko islámské a taky jiná kultura. Nakonec máme holčičku, s které je po…K porodu ani nechtěl, neuměl si TO představit, u nich to není zvykem. A já ho nenutila. Ríkala jsem si, že budu mít sama dost starostí…nakonec tam zůpstal, bylo to tak rychle, že nestihl dojít doktor. Jeho slova zněla, že tam teda musí, když nepřišel doktor- asi aby to sám při nejhorším odrodil :-D :-D :-D …no nechtěl to přiznat, ale za čas mi řekl, že to bylo moc nádherné vidět tu holčičku hned po porodu a že na to nikdy nezapomene…ale podruhé už to vidět nemusí :-) :-) :-) čili když tohle vše prodělal můj muž, tak tžvůj si zvykne a bude to brát nakonec taky v poíhodě.dej mu čas.nás se sice nikdo neptá, my ty těhotenské stavy chca-nechca musíme odžít, ale nezoufej a nestresuj se, přijde na to.vždyt je to přece jen jeho krev a časem mu to dojde.vydrž a přeju at je všechno ok a at jsi ty i to malinké OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.11.09 17:51

Ahoj,
my jsme si miminko naplánovali a hned na po prve se nám to povedlo. Oba jsme byli překvapeni, jak to šlo rychle … společně jsme šli k doktorce, když jsem vyšla z dveří řekla jsem ,, Tak co táto´´ v tu chvíli jsem nevěděla, co to má novopečený tatínek v očích. Překvapivě byl vyděšený, ale hned jak si uvědomil skutečnost, že teda bude tatínek je nesmírně šťastný. Teď máme 16 dní před porodem, a už teď milujeme naše miminko nad všechno na světě. Ono někdy těm chlapům než něco dojde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.11.09 21:27
Kakika píše:
No, my jsme plánovali, takže reakce byla pozitivní. Co mě ale celé těhotenství mrzelo, že ho to „nějak“ nebralo. I když už jsem měla pupek velký a mladý kopal jak o život, tak ani nestál o to, položit si na břicho ruku aby cítil, jak kope. Vše se ale změnilo, když ho po porodu poprvé uviděl. Od té doby všude kam přijdeme, tak o Lukym mluví on, jako by to ani moje dítě nebylo, jen jeho :mrgreen:

Tak přesně takhle to bylo u nás :-) Manža teď taky o malém všude mluví a prohlíží si katalogy s hračkama a je celej poprděnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí