Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Depka nedepka, v životĕ bych nenechala malé dítĕ samotné doma
![]()
@grepfruit píše:
Proč? Se sestřenkou se před 6lety rozešel chlap, ona se šla odreagovat na diskotéku, našla tam solidního chlapa, se kterým je doteď, funguje jim to a mají malé dítě. Takže potkat tam klidně navážno někoho může. Šance není velká, ale je. A pokud by to nebyl vztah, tak aspoň pokecá. O nic nejde![]()
![]()
nebo za---á, legrace ![]()
Jdi!!
Taky mám občas chuť vypadnout a nechat mého bručouna doma. Jenže nakonec mě doma „připoutá“ to, že se mi nechce jít samotné (odradilo mě, jak to bude vypadat) a nebo pokročilá doba - v jedenáct večer nebo později sama odejít
Tak si to vždycky rozmyslím, ale dusím se doma. Takže běž, klidně i sama!! ![]()
P. S.: A dej si nějaký alko koktejlík, vínko, pivko,… Co máš ráda, nezůstávej u čajíčku ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Depka nedepka, v životĕ bych nenechala malé dítĕ samotné doma![]()
Nepsala nic o samotném dítěti doma.
@Petule030 píše:
Jdi!!Taky mám občas chuť vypadnout a nechat mého bručouna doma. Jenže nakonec mě doma „připoutá“ to, že se mi nechce jít samotné (odradilo mě, jak to bude vypadat) a nebo pokročilá doba - v jedenáct večer nebo později sama odejít
Tak si to vždycky rozmyslím, ale dusím se doma. Takže běž, klidně i sama!!
P. S.: A dej si nějaký alko koktejlík, vínko, pivko,… Co máš ráda, nezůstávej u čajíčku
To zase bude v aleji nablito ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Depka nedepka, v životĕ bych nenechala malé dítĕ samotné doma![]()
no ale ona neřekla že ho nechá doma samotný, no je pravda že ani to že má hlídání, ale to jako předpokládám že má ![]()
@myšák1187 Já to pochopila, že je doma chlap a proto tam nevydrží ![]()
@Burj Chalifa píše:
To zase bude v aleji nablito
Proč??
Vždyť nemusí pít jak o život, jen si něco dát, pro zlepšení nálady, aby nemusela jet autem.
Jinak myslím, že tatínek zůstává s dítětem doma, proč by jinak zakladatelka chtěla z domu? Určitě by nenechala dítě samotné
@pepřenka píše:
@myšák1187 Já to pochopila, že je doma chlap a proto tam nevydrží
Přesně tak jsem to pochopila i já ![]()
@carambol píše:
Nepsala nic o samotném dítěti doma.
To je pravda, ale vyznělo to tak
![]()
Zavolala bych nějaké kamarádce, jestli by nešla se mnou. Nebo bych se „nechala k nějaké kamarádce pozvat“
Do baru bych sama nešla a určitě bych tam nejela autem. Jsi naštvaná, máš „depku“, nezůstalo by jenom u nealka a pak je průser na světě ![]()
No, nešla bych někam, kde to neznám a kde je šance, že nepotkám nikoho známého, respektive naopak že by se situace mohla nějak zvrtnout. Když už, šla bych na procházku někam, kde to mám ráda.
Proč? Se sestřenkou se před 6lety rozešel chlap, ona se šla odreagovat na diskotéku, našla tam solidního chlapa, se kterým je doteď, funguje jim to a mají malé dítě. Takže potkat tam klidně navážno někoho může. Šance není velká, ale je. A pokud by to nebyl vztah, tak aspoň pokecá. O nic nejde