Sama do baru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
grepfruit
10.5.14 20:28

Proč? Se sestřenkou se před 6lety rozešel chlap, ona se šla odreagovat na diskotéku, našla tam solidního chlapa, se kterým je doteď, funguje jim to a mají malé dítě. Takže potkat tam klidně navážno někoho může. Šance není velká, ale je. A pokud by to nebyl vztah, tak aspoň pokecá. O nic nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6160
10.5.14 20:31

Depka nedepka, v životĕ bych nenechala malé dítĕ samotné doma :-O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
10.5.14 20:35
@grepfruit píše:
Proč? Se sestřenkou se před 6lety rozešel chlap, ona se šla odreagovat na diskotéku, našla tam solidního chlapa, se kterým je doteď, funguje jim to a mají malé dítě. Takže potkat tam klidně navážno někoho může. Šance není velká, ale je. A pokud by to nebyl vztah, tak aspoň pokecá. O nic nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nebo za---á, legrace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9374
10.5.14 20:35

Jdi!! ;) Taky mám občas chuť vypadnout a nechat mého bručouna doma. Jenže nakonec mě doma „připoutá“ to, že se mi nechce jít samotné (odradilo mě, jak to bude vypadat) a nebo pokročilá doba - v jedenáct večer nebo později sama odejít :think: Tak si to vždycky rozmyslím, ale dusím se doma. Takže běž, klidně i sama!! ;)
P. S.: A dej si nějaký alko koktejlík, vínko, pivko,… Co máš ráda, nezůstávej u čajíčku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
10.5.14 20:44
@zvědavá borůvka píše:
Depka nedepka, v životĕ bych nenechala malé dítĕ samotné doma :-O :roll:

Nepsala nic o samotném dítěti doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.5.14 20:48
@Petule030 píše:
Jdi!! ;) Taky mám občas chuť vypadnout a nechat mého bručouna doma. Jenže nakonec mě doma „připoutá“ to, že se mi nechce jít samotné (odradilo mě, jak to bude vypadat) a nebo pokročilá doba - v jedenáct večer nebo později sama odejít :think: Tak si to vždycky rozmyslím, ale dusím se doma. Takže běž, klidně i sama!! ;)
P. S.: A dej si nějaký alko koktejlík, vínko, pivko,… Co máš ráda, nezůstávej u čajíčku :mavam:

To zase bude v aleji nablito :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
10.5.14 20:52
@zvědavá borůvka píše:
Depka nedepka, v životĕ bych nenechala malé dítĕ samotné doma :-O :roll:

no ale ona neřekla že ho nechá doma samotný, no je pravda že ani to že má hlídání, ale to jako předpokládám že má :think:

• Citovat
  • Upravit
2445
10.5.14 20:58

@myšák1187 Já to pochopila, že je doma chlap a proto tam nevydrží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.5.14 20:58
@Burj Chalifa píše:

Proč?? 8o :lol: Vždyť nemusí pít jak o život, jen si něco dát, pro zlepšení nálady, aby nemusela jet autem.

Jinak myslím, že tatínek zůstává s dítětem doma, proč by jinak zakladatelka chtěla z domu? Určitě by nenechala dítě samotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.5.14 21:00
@pepřenka píše:
@myšák1187 Já to pochopila, že je doma chlap a proto tam nevydrží ;)

Přesně tak jsem to pochopila i já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.5.14 21:01
@carambol píše:
Nepsala nic o samotném dítěti doma.

To je pravda, ale vyznělo to tak :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
10.5.14 21:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
10.5.14 21:02

Zavolala bych nějaké kamarádce, jestli by nešla se mnou. Nebo bych se „nechala k nějaké kamarádce pozvat“ :) Do baru bych sama nešla a určitě bych tam nejela autem. Jsi naštvaná, máš „depku“, nezůstalo by jenom u nealka a pak je průser na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
10.5.14 21:06
@Burj Chalifa píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20518
10.5.14 21:19

No, nešla bych někam, kde to neznám a kde je šance, že nepotkám nikoho známého, respektive naopak že by se situace mohla nějak zvrtnout. Když už, šla bych na procházku někam, kde to mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí