Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miselka666 píše:
Ahoj.Mám depku z našeho vztahu, nevím jestli má cenu v tom všem pokračovat… Mám chuť vypadnout, prostě se sebrat a jít někam do baru, ale není s kýmMám vzít auto a prostě jet sama někam třeba na kafe či nealko drink? Nebo co mám dělat? Nechci být odma, malou za chvilku uspím a už mě doma nikdoo neudrží!!!
Dobré ranko,
tak jak to dopadlo - šla jsi, nebo ne?
Ono je jedno jít sama nebo ne, stejně oslovují ti odvážní, i když sedím v obležení kamarádek ![]()
Jde o to proč tam jít a za jakým účelem ![]()
Snad to dopadlo ok a pobavila ses podle svýho ![]()
Ahoj všem diskutujícím, děkuji za rady-nakonec jsem šla
) Tedy jela, u nás na vesnici jsou 2 hospody a sedět tam s průměrným věkem 60 u zkyslého piva
Nakonec jsem jela do města, jel se mnou bratranec a hezky jsem si pokecali u nealka a já přišla nakonec na úplně jiné myšlenky ![]()
Co se týče hlídání, přítel je snad otec dítěte a jako takový snad může milosrdně někdy pohlídat celou noc spící dítě ne
Nemohla jsem vydržet v jendom baráku s Ním ![]()
A co se týče mé depky, není tak umocněná, ale stále přetrvává
Náš vztah je po sedmi letech už nějak v kopru a čím dál víc mi přijde, že jediný kdo se alespon trochu snaží to z těch s*raček dostat, jsem já ![]()
Je fajn, že jsi šla, já jsem také chodila si vyčistit hlavu, když byl synátor malej. Hlídala babička. A nechápu zdejší některé disktující co doma tvrdnou jak kvočny a neumějí se jít ani pobavit. To bych doma mít nesnesla. Někdy se ani chlapům, co mají milenky, nedivím.
Já třeba večer bych do baru nesla, pac mám pocit, ze ostatní pánové mají pocit, ze samotná ženská nutné musí někoho lovit. A to mi je čtyřicet a žádná éterická bytost rozhodne nejsem. Tedy aspoň v Praze a konkretni zkušenost mám zrovna ze včera a to jsem v baru, kde se hrálo, jen hledala tri zbylé kamarádky, které už tam byly… Navíc já byla na suchu, pac jsem řídila - o to víc mi přítomni balící mladíci přišli směšní…
Zakladatelka to vyřešila dobře, varianta s bratrancem je naprosto ideální…
Pred pul rokem jsem se odstehovala do ciziho mesta, byla jsen po rozchodu a chtela jsem zmenit prostredi a zacit znovu. Nasla jsem si skvelou praci, venovala jsem ji spousti casu a ten pulrok ubehl jak nic, najednou ale zjistuju a dochazi mi jak jsem tady hrozne „opustena“, nejsem uplne extrovertni typ.
Teda sex a zajem muzu mi nechybi, ale chybi mi kamaradka a nejak nevim kde a jak se s nekym seznamit, v praci mam sice fajn kolegyne ale vsechny jsou +20 let odemne a mimo praci si nemame moc co rict. Chybi mi nekdo na kafe, na kolo, do kina, na obycejny pokec u vina.
Vsechny sve kamaradky mam 150 km daleko a vidame se tak jednou do mesice. Kde byste hledali? Jak se seznamit? Chodila jsem cvicit, na ruzne kurzy kresleni atd, sice to byla vzdy fajn parta ale nijak se nikdy nevyvijelo dal.
Desim se ted toho, ze budu zase o vikendu zavrena doma a samotnou uz me nic nebavi.
@Anonymní píše:
Pred pul rokem
A co nějaká seznamka? Můžeš normálně napsat, že hledáš kámošku na pokec atd. Klidně bych si našla na FB nějakou stránku, co se týká města. Třeba nějaký bazárek atd. a tam o sobě něco málo napsala.
![]()
Co se pustit do nějakého studia? Jedny z nejlepších kámošek mám teď, když jsem si začala dálkově dodělávat vysokou… Ale klidně jazykový kurz nebo prostě něco dlouhodobějšího. Vedlejší efekt je ten, že máš práci i na doma a nevadí pak tolik ta samota
Já jsem extrovert a většinou mi nedělá problém se hned s někým seznámit a třeba ještě ten den zajít na kafe. Samosebou se z malokterého takového seznámení vyklube kamarádka na celý život, nicméně je fajn mít i partu známých, se kterými člověk občas zajde na kafe, víno, zacvičit si…
Asi bych hledala kamarádky právě z těch oblastí, které mi něco říkají. A udělala třeba i první krok. Takže pokud mě baví třeba cvičit, tak oslovím nějakou sympatickou slečnu ve cvičení atd. Jinak nesouhlasím s tím, že jak jsou lidi hodně věkově, že si nemají co říct a je to na nic. Nejlepší kamarádky mám sice zhruba můj ročník, ale mám známé i o dost starší či mladší a rozumíme si výborně. Jde spíš o to, jestli třeba máte společné zájmy, názory atd.
Každopádně palec hore za nový začátek a přeji hodně úspěchů při hledání fajn přátel ![]()
Já jsem s malou zůstala sama a tohle dost dobře chápu. A dělám to běžně, když tatka pohlídá. Ony existují i takové kavárny-bary, ale nevím odkud jsi. Já s tím problém nemám. Jne na sebe dávej pozor.
@Lavergne píše:
Co se pustit do nějakého studia? Jedny z nejlepších kámošek mám teď, když jsem si začala dálkově dodělávat vysokou… Ale klidně jazykový kurz nebo prostě něco dlouhodobějšího. Vedlejší efekt je ten, že máš práci i na doma a nevadí pak tolik ta samota
@uklidcb píše:
Ja vim, ze bych se tomu nemela smat, ale
![]()
Hele, ja se seznamila az s detma v materskym centru. Utvorila se docela parta, vidame se i jednotlive, navstevujeme doma… Dokud jsem nemela deti, bylo to jen z prace do prace a nic
Ted mam nekolik opravdu nej kamaradek. Rekla bych, ze takove spriznene duse jsem nemela ani ve skole
Takze i pratelstvi zraje jako vino. Jinak jsem si jeste vzpomnela, ze jsem dojizdela vlakem a tak jsem se vlastne zacala s jednou nynejsi kamaradkou taky bavit. Zjistily jsme, ze jezdime ze stejneho mesta a ze bydlime kousek od sebe (ja jsem naplava). Takze mej oci otevrene, treba kolem te bdouci kamosky chodis kazdy den ![]()
Studovat zacinam v rijnu, tak snad tam nejake prilezitosti budou. Prave, ze hur navazuju nove vztahy a je to pro me peklo. Inz na seznamku jsem si dala, doslo 7 odpovedi z toho jedna hledala zivotni lasku a zbytek byli uchylaci a manzelske pary, ktere chteli trojku ( nekecam!)