Sama do baru?

miselka666
10.5.14 19:57

Sama do baru?

Ahoj.

Mám depku z našeho vztahu, nevím jestli má cenu v tom všem pokračovat… Mám chuť vypadnout, prostě se sebrat a jít někam do baru, ale není s kým :( Mám vzít auto a prostě jet sama někam třeba na kafe či nealko drink? Nebo co mám dělat? Nechci být odma, malou za chvilku uspím a už mě doma nikdoo neudrží!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14662
10.5.14 20:01
@miselka666 píše:
Ahoj.Mám depku z našeho vztahu, nevím jestli má cenu v tom všem pokračovat… Mám chuť vypadnout, prostě se sebrat a jít někam do baru, ale není s kým :( Mám vzít auto a prostě jet sama někam třeba na kafe či nealko drink? Nebo co mám dělat? Nechci být odma, malou za chvilku uspím a už mě doma nikdoo neudrží!!!

Jen běž, ale bez auta a na alko drink ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.5.14 20:02

Jdi do kina… ;)
Do baru bych já sama osobně nesla a na knížku s kafem v kavárně je zas už pozdě…

• Citovat
  • Upravit
72725
10.5.14 20:02

@miselka666 to je to nutkání tak velký? :nevim: nějak to nechápu - jako ten důvod :nevim: ale jestli máš hlídání, tak jeď. Ale buď nealko, nebo pěšky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
10.5.14 20:04

@miselka666 zasla bych na sklenku vina nebo michany koktejl, ale bez auta. Proc ne, potrebujes vypadnout.. At je to prijemne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16744

Vypadnout pomuže, třeba potkáš nějakou kamarádku, vyčistíš si hlavu, ideální by bylo kdyby jsi mohla pít, aspon by jsi se odreagovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit

Jestli máš hlídání, tak jeď.

• Citovat
  • Upravit
2707
10.5.14 20:05

Vypadni ven, uklidni se a klidně si dej něco alko :-) třeba tam bude někdo taky tak na**anej a budeš se moc vypovídat. Na to, co se děje doma se ptát nebudu. Nic mi do toho není a beztak to na věci nic nezmění. Jdi zapařit:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.5.14 20:12

Klidne do baru jdi.Vis kolik k nam chodilo samotnych zenskych.Ja bych sla v pohode. Kazdej ti muze polibit zadek.Fas si dva tri panaky a bude ti sumak, ze si tam sla sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
10.5.14 20:14
@kamikaa píše:
Klidne do baru jdi.Vis kolik k nam chodilo samotnych zenskych.Ja bych sla v pohode. Kazdej ti muze polibit zadek.Fas si dva tri panaky a bude ti sumak, ze si tam sla sama :lol:

Přesně tak, když na tom tak přemýšlím, tak bych vletěla sama někam na disko, dala tam kafe a něco alko a zavzpomínala na staré, dobré časy, i když jsem na disco nikdy sama nešla.

• Citovat
  • Upravit
20767
10.5.14 20:19

Běž :palec: Jen bacha, na samotnou ženskou jde pak hodně chlapů ;) Tak to s pitím nepřežeň :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
10.5.14 20:21
@radkka píše:
Běž :palec: Jen bacha, na samotnou ženskou jde pak hodně chlapů ;) Tak to s pitím nepřežeň :pankac:

Třeba tam potká osudovou lásku :), když je to s jejím už na nic. I to se stává.

• Citovat
  • Upravit
36504
10.5.14 20:23
@grepfruit píše:
Třeba tam potká osudovou lásku :), když je to s jejím už na nic. I to se stává.

Opuštěná v baru, to bude platonický zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.5.14 20:24
@Burj Chalifa píše:
Opuštěná v baru, to bude platonický zájem.
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.5.14 20:24
@martina.se píše: :mrgreen: :lol:

O štěrbinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek