Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miselka666 píše:
Ahoj.Mám depku z našeho vztahu, nevím jestli má cenu v tom všem pokračovat… Mám chuť vypadnout, prostě se sebrat a jít někam do baru, ale není s kýmMám vzít auto a prostě jet sama někam třeba na kafe či nealko drink? Nebo co mám dělat? Nechci být odma, malou za chvilku uspím a už mě doma nikdoo neudrží!!!
Jen běž, ale bez auta a na alko drink ![]()
Jdi do kina… ![]()
Do baru bych já sama osobně nesla a na knížku s kafem v kavárně je zas už pozdě…
@miselka666 to je to nutkání tak velký?
nějak to nechápu - jako ten důvod
ale jestli máš hlídání, tak jeď. Ale buď nealko, nebo pěšky ![]()
@miselka666 zasla bych na sklenku vina nebo michany koktejl, ale bez auta. Proc ne, potrebujes vypadnout.. At je to prijemne ![]()
Vypadnout pomuže, třeba potkáš nějakou kamarádku, vyčistíš si hlavu, ideální by bylo kdyby jsi mohla pít, aspon by jsi se odreagovala ![]()
Vypadni ven, uklidni se a klidně si dej něco alko
třeba tam bude někdo taky tak na**anej a budeš se moc vypovídat. Na to, co se děje doma se ptát nebudu. Nic mi do toho není a beztak to na věci nic nezmění. Jdi zapařit:-P
Klidne do baru jdi.Vis kolik k nam chodilo samotnych zenskych.Ja bych sla v pohode. Kazdej ti muze polibit zadek.Fas si dva tri panaky a bude ti sumak, ze si tam sla sama ![]()
@kamikaa píše:
Klidne do baru jdi.Vis kolik k nam chodilo samotnych zenskych.Ja bych sla v pohode. Kazdej ti muze polibit zadek.Fas si dva tri panaky a bude ti sumak, ze si tam sla sama
Přesně tak, když na tom tak přemýšlím, tak bych vletěla sama někam na disko, dala tam kafe a něco alko a zavzpomínala na staré, dobré časy, i když jsem na disco nikdy sama nešla.
Běž
Jen bacha, na samotnou ženskou jde pak hodně chlapů
Tak to s pitím nepřežeň ![]()
@radkka píše:
BěžJen bacha, na samotnou ženskou jde pak hodně chlapů
Tak to s pitím nepřežeň
Třeba tam potká osudovou lásku
, když je to s jejím už na nic. I to se stává.
@grepfruit píše:
Třeba tam potká osudovou lásku, když je to s jejím už na nic. I to se stává.
Opuštěná v baru, to bude platonický zájem.
Ahoj.
Mám depku z našeho vztahu, nevím jestli má cenu v tom všem pokračovat… Mám chuť vypadnout, prostě se sebrat a jít někam do baru, ale není s kým
Mám vzít auto a prostě jet sama někam třeba na kafe či nealko drink? Nebo co mám dělat? Nechci být odma, malou za chvilku uspím a už mě doma nikdoo neudrží!!!