Sama k moři s dětmi?

3
7.7.22 10:05

Sama k moři s dětmi???

Holky, měly byste odvahu jet samy s dětmi letecky k moři? Dětem je 4 a 7, Turecko, Tunis, Egypt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
984
7.7.22 10:11

Asi nee, do takových destinací, kde se může cokoli stát a jak se dostat domů…možná se staršíma…třeba s dcerou 10 let bych jela…Já bych jela někam, kde max přes noc jsem autem zpět…Ale já jsem poser., jiné by si třeba troufli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5693
7.7.22 10:14

Do Egypta a Tunisu bych nejela ani zadarmo. :lol: Nicméně pokud jsi zvyklá a zvládneš se o děti postarat sama doma, tak proč ne na dovolené. Jen asi budeš muset být nonstop ve střehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
7.7.22 10:17

@Ma Ha Mam to stejne … do Tunisu a Egypta ani s manzelem a ani zadarmo. Sama s detmi k mori klidne. Ale jen v civilizovane Evrope….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
7.7.22 10:22

Do těchto zemí ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
7.7.22 10:22

@Ma Ha radši někam do Evropy;), aby mě neotravovali chlapy, se 2 bych problem neměla… s mýma 3 už trošku jo, rozhodně by to nebyla odpočinková dovolená…mám k tem 4, 7 ještě 10 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
7.7.22 10:23

4 a 7 asi ne, na obě děti musíš dávat pořád pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.7.22 10:24

Já jela před pár lety sama s jedním prckem do Itálie, a bylo to boží…
Pokud s dětma sama běžně funguješ, tak asi není o moc větší rozdíl, jestli s nima jedeš na místní koupaliště nebo někam dál, jestli si zvyklá sama dvě děti hlídat všude - a jestli to nejsou divočáci, co se ti do pěti minut rozprchnou a ty je honíš po širokém okolí, tak bych se nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
7.7.22 10:24

Možná Bulharsko? Řecko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
7.7.22 10:25

@Ma Ha ne, ale autem do Chorvatska klidne. Zvlast s detmi jsem rada flexibilni, nekolikrat jsme bohuzel odjizdeli z dovolene driv. Pokud jedno dite onemocni a jsem s nimi sama, tak nema cenu drzet na pokoji i druhe dite, doma nam bude lepe vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.7.22 10:28

Chtěla jsem kdysi sama s děckama do Itálie, když tam muž jezdil pravidelně pracovně. Ať nás vysadí a jedou pracovat a cestou zpět nás za dva týdny zas naberou. Neprošlo to u něj. Měl strach o nás. Ale je fakt, že to jsme měli děcka opravdu hodně malé. Nejmladší byl v kočáře a nejstarší ve školce.
Teď má nejmladší 9r. a klidně bych jela. Ještě v létě mají začít pracovat v Chorvatsku. Ale nepojedu nikdy do práce kolem moře, aby nás tam někde vysadili a za dva týdny nás vyzvedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
7.7.22 10:28

Z vypsaných destinací bych jela sama s dětma do Turecka. Tunis mě neláká vůbec, tam bych nejala. A Egypt by mě lákal kvůli šnorchlování, ale tam bych se sama bála. jinak jsem běžně jezdila s dětmi k moři sama, nejvíc Řecké ostrovy, užily jsme si to. Nic mimořádného mi na tom nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35738
7.7.22 10:29

Jako teď v létě? Tam bych nejela ani bez dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.7.22 10:30

Do těchto zemí ne, ale kamkoliv jinam po Evropě klidně. Jestli jsi zvyklá s nimi fungovat normálně sama i na výletech.
Mamka nás s bráchou před lety taky brala sama. Ale do Itálie. Ale bylo nám už nad 10 let tak to je taky jiné. S takhle malýma dětma klidně ano, ale pokud by byla možnost tak třeba s kamarádkou a jejíma dětma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
7.7.22 10:32

Do techto zemi ne, ani kdyby mi za to platili. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí