Sama s dětmi a nájem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Floriska ne bohužel on bydlí vedle ve vchodě u své matky… 🤦 Blíž sem si byt najít nemohla fakt.. předtím tu byl ale jediný volný no.. 🤦 🤦 🤦
Smlouva je jen na mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ver.r.o.n.i..k.k.a.
povedená rodinka.
V tomhle případě bych hledala bydlení jinde než jsou oni. A hlavně šla na ODSPOD. Tam všechno řekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ospod řeším od minulého pondělí. Dnes jsme se tam dokonce sešli spolu. Další sezení v pátek. Musela sem se dohodnout že mu malou budu dávat od osmi do dvou. I když sem mu nabízela že může být nadále u mě. Paní bohužel na mě neměli čas ani minulé pondělí ani dnes aby to stihli se mnou probrat bez něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ver.r.o.n.i..k.k.a. Ty jo, nemáš to vůbec jednoduchý
Starší dcerku máš taky s ním, nebo má jiného otce? Jak s ním vycházíš? On by ti nemohl pomoct? Možná hloupost, jen mě to tak napadlo. Jinak, jak už je tady psáno, zajdi na OSPOD, popiš situaci, prostě jim řekni všechno co si napsala tady. Ty lidi jsou snad šílený, nebo nevím. Co je proboha vede k tomu, že se takhle chovaj??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ver.r.o.n.i..k.k.a. píše:
@Floriska momentálně nemám nikoho no. Vzdálená rodina je strašně daleko a nejsme ani v kontaktu.
A ano jde proti mě i vlastní matka. Starší dceru jsem si okamžitě stáhla ke mě. Když mi ji přivezli byli už domluvený s matkou od bývalého ačkoliv sem je nepozvala dál tak chvíli stali na chodbě a potom mi oznámili že jdou do vnitř. Nastoupili tady na mě jak na nějakého zločince i když jsem jim řekla že se s nimi odmítám o čemkoliv bavit a že se s nimi ani nemám o čem bavit. Zavolala jsem na ně policajty aby je vyprovodili. Před příjezdem policie mi sdělili že jdou všichni proti mě a že nemám šanci vyhrát soudy. Asi si myslí že se svých dětí vzdám když na mě udělají bububu. Policii řekli aby to bylo v záznamu že jsem je pozvala dál že se mě ptali a já řekla že jít dál můžou ( nejsem blbá když vím co mě čeká tak je přece nepozvu dál). Řekli jim že jsem nemocná ( matka se to snaží uhrát na schizofrenií kterou objevili babičce týden před úmrtím- přiřadila bych to spíš ke stařecké demenci nevěděla kde je a nikohoo si nepamatovala natož aby věděla sama čí je). Že byvaleho tyram…jelikož mě tu napadl opilý a byl dobitý víc než ja… ten v této věci už lže i mě, když si to sním snažím vyříkat jelikož ví že kdyby to přiznal písmenně použiju to proti němu, tak tvrdí že jsem ho napadla já. Dopadl s rozzrezanou povrchově lehce rukou jelikož jsem do něj žďuchla po té co mi dal dvě facky když sem držela malou v náručí. Držel v ruce skleničku. Po té mi dal ještě granát ale už jsem mu palbu neopětovala. Raději sem ho ošetřila s tím že celá aferka nebyla nutná. Měla sem modřinu na čelisti bohužel jsem s tím nešla k doktorovi.
Záznam kdy šli pro dítě má policie i na kameře…bývalý vylitl ze dveří a začal řvát na policajta co na něj zvoní a že mu budí dítě. Nejdřív mi ale napsal jestli zvoním. Napsala jsem že já ne že to pan policajt… Napsal " tak ať si zvoni". Což přineslo pana policajta zvonit.Co se týče mého zničení tak mám screenshoty kde mi bývalý právě tímto vyhrožuje. Že me zničí..že skončím…že se mám po porodu zabít.. že ne dostane do blázince…atd atd..
Tak to je fakt síla. Určitě si nechávej zprávy, pokud máš modřinu, tak si ji alespoň vyfoť..
Je blbé, že na OSPOD chodíte společně a nemůžeš si s nimi promluvit sama. Co Bílý kruh bezpečí? Nebo podobná organizace? Přece jen, máš malé miminko..
A nenechávej ze sebe v budoucnu dělat peněženku, ani matka ani další chlap by Tě neměl takhle využívat. ![]()
Hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak to děláte vy co jste zůstali samy s dětmi. Mam dceru, 6 let. A dvouměsíční miminko které je teď v jednání o svěření mě do péče jelikož s otcem není domluva a dítě mi nevrací když si ji vezme.
Platím nájem 11 800
Jak to mám udělat abych zvládala platit nájem a ještě uživit dvě děti když nemůžu do práce??
Ahoj, nechces si vydelat nejake penizky? napis mi do vzkazu
- Citovat
- Upravit
@espresso2020 hochu kdyby si měl tolik peněz tak určitě na to nejdeš tímhle stylem, jelikož krev a zlatokopek je všude dost. Tudíž jsi buď nehorázně ošklivý a nebo nehorázně zoufalý. Ani s jedním nechci mít nic společného. Už mě laskavě nekontaktuj. Když někdo ignoruje tvou soukromou zprávu znamená to že ho nezajímá. Jestli máš tolik peněz na rozdávání tak pošli, uděláš dobrou věc, ale vyho si ho sám 🤗 krásný den přeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@espresso2020 hochu kdyby si měl tolik peněz tak určitě na to nejdeš tímhle stylem, jelikož krev a zlatokopek je všude dost. Tudíž jsi buď nehorázně ošklivý a nebo nehorázně zoufalý. Ani s jedním nechci mít nic společného. Už mě laskavě nekontaktuj. Když někdo ignoruje tvou soukromou zprávu znamená to že ho nezajímá. Jestli máš tolik peněz na rozdávání tak pošli, uděláš dobrou věc, ale vyho si ho sám 🤗 krásný den přeji.
Myslel jsem, ze bych dostat slevu kdyz silhas ![]()
- Citovat
- Upravit
Já nešilhám, i když vím že to na té fotce tak vypadá, dej svou fotku kterou nestahneš z netu nechť víme co za obludu nás kontaktuje. 🤗 Měj se krásně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pokud jsi z Prahy, tak zkus poradnu Magdala. Věnuji se týraným ženám i rodičům po rozvodu, dělají asistované setkávání, atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tenhle Tě chtěl taky hned využít. Dobře jsi ho poslala do háje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Floriska ještě abych se nechala 🤣 🤣 ještě bych něco chytla, fuj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit