Sama s dětmi a nájem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
Tak ono ne vsechny prace jsou vhodne na home office. Takova zdravotni sestra si asi pacienty domu tahat nebude nebo prodavacka?
Presne. Tady se asi predpoklada, ze maji vsechny zensky titul a manazerskou pozici, jiank nechapu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaela píše:
@Uslava prebalovani je nějaká speciální dovednost? To je dobrej vtip. Pak nemají otcové, kteří mají opravdu zájem o děti, mít problémy. Pokud takhle přemýšlí víc žen..
ano, je to dovednost. Jestli speciální, to fakt nevím. Je třeba vědět kdy přebalovat, jak, jaké použít pleny, jak ošetřit pokožku, atd. atd. Otcové, kteří mají opravdu zájem o děti toto všechno samozřejmě vědí, protože to Xkrát dělali. S těmi většinou problémy nejsou.
Edit: Jinak já jsem pro to, aby se o děti staral otec stejně jako matka opravdu všemi deseti. Já bych mu je dávala tak často, jak jen by chtěly děti i on. Když se chlap umí postarat a děti jsou spokojené, není nic lepšího.
Příspěvek upraven 27.09.20 v 14:22
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
Tak ono ne vsechny prace jsou vhodne na home office. Takova zdravotni sestra si asi pacienty domu tahat nebude nebo prodavacka?
A představ si, kdyby si je domů tahala, že?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uslava píše:
ano, je to dovednost. Jestli speciální, to fakt nevím. Je třeba vědět kdy přebalovat, jak, jaké použít pleny, jak ošetřit pokožku, atd. atd. Otcové, kteří mají opravdu zájem o děti toto všechno samozřejmě vědí, protože to Xkrát dělali. S těmi většinou problémy nejsou.
Edit: Jinak já jsem pro to, aby se o děti staral otec stejně jako matka opravdu všemi deseti. Já bych mu je dávala tak často, jak jen by chtěly děti i on. Když se chlap umí postarat a děti jsou spokojené, není nic lepšího.Příspěvek upraven 27.09.20 v 14:22
@Uslava píše:
Edit: Jinak já jsem pro to, aby se o děti staral otec stejně jako matka opravdu všemi deseti. Já bych mu je dávala tak často, jak jen by chtěly děti i on. Když se chlap umí postarat a děti jsou spokojené, není nic lepšího.Příspěvek upraven 27.09.20 v 14:22
Promiň, ale děláš z toho zbytečně vědu.. Sundam použitou plenku, oplachnu zadeček a genitalie vodou, ususim a dám čistou, co je na tom složiteho?? Když otec hlídá pár hodin, tak plenu vymění jednou či dvakrát a dítě zase předá matce… A krmení je v tomto věku jen mlékem, takže jídelnícek vymýšlet nemusí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beckyttine5 píše:
Promiň, ale děláš z toho zbytečně vědu.. Sundam použitou plenku, oplachnu zadeček a genitalie vodou, ususim a dám čistou, co je na tom složiteho?? Když otec hlídá pár hodin, tak plenu vymění jednou či dvakrát a dítě zase předá matce… A krmení je v tomto věku jen mlékem, takže jídelnícek vymýšlet nemusí..
Dík za poučení. To jsem fakt nevěděla.
- Citovat
- Upravit
@Uslava píše:
Nějak si nedovedu představit dávat dvouměsíční miminko chlapovi, se kterým se ani nedá domluvit, kdy dítě vrátí. On umí přebalovat, dávat najíst, odhadnout teplotu, žízeň atd. atd? Nebo chodí k matce, která se postará? To bych asi byla klidnější.
proboha a proč by to chlap neměl umět???
asi paní nekojí, nebo dává mlíko/um ve flašce/ na tom nic špatnýho není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajdi si na OSPOD v místě tvého bydliště. Vysvětli situaci a požádej o pomoc. Chlap ti tak jako tak už ted´musí něco platit,2 měsíční dítě bych teda z ruk nedávala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
proboha a proč by to chlap neměl umět???asi paní nekojí, nebo dává mlíko/um ve flašce/ na tom nic špatnýho není.
Neprozivej to tak. Něco se ti stane.
- Citovat
- Upravit
@Uslava píše:
Nějak si nedovedu představit dávat dvouměsíční miminko chlapovi, se kterým se ani nedá domluvit, kdy dítě vrátí. On umí přebalovat, dávat najíst, odhadnout teplotu, žízeň atd. atd? Nebo chodí k matce, která se postará? To bych asi byla klidnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uslava píše:
Neprozivej to tak. Něco se ti stane.
Vlastně doufám, že to nepíšeš z vlastní zkušenosti. To mi by bylo líto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No věc se má tak. Na rodičaku je on. Ten mu teď zruším. Dohodli jsme se že bude na rodičaku abych já mohla do práce platit nájem a finančně zajistit sebe i děti. Jsem sama v cizím městě. Znám tu jen jeho a jeho matku. S obouma velice vyhrocené vztahy momentálně. Stěhovala sem se skrz práci jako OSVČ. Bohužel ještě nemám žádnou klientelu. Teď po porodu jsem měla začít mám to v jednání s hygieniou
Jelikož mi včera odvezl malou po dohodě s tím že mi ji vrátí večer..večer mi napsal že mi ji nevrátí, že si ji nechá. A nevrátil. Psychicky můžu říct že jsem si sáhla na samotný dno. Ztratila jsem mléko po tom co mě v šestinedělí vydeptali s jeho matkou opakovaně… čili dítě je na umělé výživě.
Soudně daný ještě nic nemáme. Vše je v řešení. Hádám že s dětmi tedy zůstanu na vše sama, jelikož mám vše v pořádku co se bydlení týče, drogy ani alkohol nepoužívám. Jsem naprosto normální a v pořádku.
On mi řekl že pokud nebude pobírat rodičak tak malou hlídat nebude. Nejdřív sme se dohodli že on bude u mě. Teď to pozměnil tak že když pobírá rodičak tak že si může dělat co chce a malou mi nevracet a mít ji u sebe. Odpíral mi od včerejška kontakt s dítětem. Byl doma, já klepala, zvonila, nic..ignor. Zablokoval si mě v telefonu abych se mu nedovolala. No hrůza. Probrecela sem celou noc.
Pokud on nebude na rodičaku tak malou hlídat nebude tudíž já nebudu moct pracovat…a když na něm bude tak mi bude dělat takové pekla v téhle podobě. Tak předběžně chci vědět cše si mám vyřídit ať nemám problémy co se financí týče.
Co se péče o dítě týče tak jsem ho vše naučila já. A bydlí s jeho matkou takže kdyžtak by pomohla ona.
- Citovat
- Upravit
- musíš si zajít pro předběžné opatření na odspod a nechat deti předběžně dát do vlastní péče. Tím odpadne i problem s vrácením. Nevrati, tak ho můžeš nahlásit na PČR a dítě dostaneš zpět. On bude mít problém. Po soudu bude mít pak jasne řečeno kdy bude moct dítě mít on a kdy ty…
- tím je jasné, že otec nemůže pobírat řidičák, když nemá dítě ve své péči. A můžeš si ho zařídit na sebe. Zkus i příspěvek na bydlení a hmotnou nouzi..
Pokud potřebuješ vydělávat tak se mrkni po mikrojeslich, vezmou ti malé od půl roku… Sice to něco stojí ale vyplatí se…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No věc se má tak. Na rodičaku je on. Ten mu teď zruším. Dohodli jsme se že bude na rodičaku abych já mohla do práce platit nájem a finančně zajistit sebe i děti. Jsem sama v cizím městě. Znám tu jen jeho a jeho matku. S obouma velice vyhrocené vztahy momentálně. Stěhovala sem se skrz práci jako OSVČ. Bohužel ještě nemám žádnou klientelu. Teď po porodu jsem měla začít mám to v jednání s hygieniou
Jelikož mi včera odvezl malou po dohodě s tím že mi ji vrátí večer..večer mi napsal že mi ji nevrátí, že si ji nechá. A nevrátil. Psychicky můžu říct že jsem si sáhla na samotný dno. Ztratila jsem mléko po tom co mě v šestinedělí vydeptali s jeho matkou opakovaně… čili dítě je na umělé výživě.
Soudně daný ještě nic nemáme. Vše je v řešení. Hádám že s dětmi tedy zůstanu na vše sama, jelikož mám vše v pořádku co se bydlení týče, drogy ani alkohol nepoužívám. Jsem naprosto normální a v pořádku.
On mi řekl že pokud nebude pobírat rodičak tak malou hlídat nebude. Nejdřív sme se dohodli že on bude u mě. Teď to pozměnil tak že když pobírá rodičak tak že si může dělat co chce a malou mi nevracet a mít ji u sebe. Odpíral mi od včerejška kontakt s dítětem. Byl doma, já klepala, zvonila, nic..ignor. Zablokoval si mě v telefonu abych se mu nedovolala. No hrůza. Probrecela sem celou noc.
Pokud on nebude na rodičaku tak malou hlídat nebude tudíž já nebudu moct pracovat…a když na něm bude tak mi bude dělat takové pekla v téhle podobě. Tak předběžně chci vědět cše si mám vyřídit ať nemám problémy co se financí týče.
Co se péče o dítě týče tak jsem ho vše naučila já. A bydlí s jeho matkou takže kdyžtak by pomohla ona.
Promiň ale jak jako napsal že nevrátí a nevrátil? To sis nechala líbit jako matka po šestinedělí? Já bych ve vteřině prolítla dvěma a dítě si vzala
to mi rozum nebere..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@glaubie píše:
Promiň ale jak jako napsal že nevrátí a nevrátil? To sis nechala líbit jako matka po šestinedělí? Já bych ve vteřině prolítla dvěma a dítě si vzalato mi rozum nebere..
klepala, zvonila a on jí neotevřel - měla si vzít sebou sekeru a ty dveře rozštípat?
nebo ty jsi Saxana a umíš prolítnout zamčenými dveřmi? zakladatelka tyto nadpřirozené schopnosti očividně nemá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit