Sama s malými dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Klara178 No, spíš to je jako bych měla děti 3…nedojdou mu základní věci, pořád mu vše připomínat, fakt nevím, jestli by nám nebylo líp samotným…a pak třeba někoho potkat
No, já vám do toho nechci nijak mluvit. Přítel dělá doma dost, ale bez toho abych mu řekla aby to udělal a nebo i několikrát nepripominala, tak toho taky moc nenadela. Pokud se nehádáte, nekasle na tebe a na děti a doma dělá, co může, tak bych to jen tak nezahazovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to furt otázka nabídky a poptávky. Záleží co můžeš nabídnout a co očkáváš. Jiná situace je samostatná ženská, která se dokáže o své děti fakticky i finančně postarat sama, resp. s otcem svých dětí. A hledá pro sebe nějakého partáka, aby ten život byl veselejší.
Jiná situace je u ženy která v podstatě hledá náhradního otce a sponzora, zkrátka někoho, na koho se může pověsit a přestoupit z větve na větev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radek9 píše:
Uvádím pouze jako příklad (u Tebe to nic nemusí znamenat) :
jedna příbuzná - rozv., 30let, fakt pěkná, vysoká, stíhlá jak proutek, pracovitá, 2 malé děti, vlastní bydlení.
Když se občas zeptám mých svobodných kamarádů kolem 40ti, který normálně fungujou, jestli nechtěj na rande, tak podle fotky jooo. ale pak už nééé… a dokonce ani jen tak (do postele)… docela zírám… už je sama 3 roky
To se mi moc nezda, asi se pohybujes mezi fakt narocnymi jedinci nebo gayi. ![]()
Jinak myslim, ze dost zalezi na vzhledu, jak je zenska zabezpecena(jestli to neni nejaka socka), pak samozrejme na povaze, jak pusobi a tak. Samozrejme nesmi mirit moc vysoko na ty nejvic atraktivni muze. Pekna zenska, ktere to umi v sexu, proste vzdycky nekoho uzene. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, zatím pouze teoreticky, jak snadné nebo těžké je najít si partnera s dvěma malými dětmi (3 a 1 rok)? Zajímá mě z pohledu žen i můžu, popřípadě vlastní zkušenosti ????. Ahoj Denisa
Můj mužský pohled, netvrdím, že každý to vidí stejně.
S tak malými dětmi jsi asi celkem mladá, pro chlapa, který by chtěl vlastní děti, je to problém. Protože ať byste teoreticky chtěli dětí víc, vždycky je to mínus dvě, které už máš.
Naopak pokud už sám (další) děti nechce, tak je to ideál, protože je po něm už nebudeš chtít.
Za mne osobně, já (45) už dvě děti mám skoro dospělé a další už nechci, takže kdybych si z nějakého důvodu hledal novou partnerku, tak počítám s jedním až dvěma jejími dětmi, aspoň tak školní věk nebo starší.
Bezdětnou bych nechtěl, buď by byla nešťastná, že nemá děti, nebo by to mohla zkoušet nějak na poslední chvíli zatrikovat.
Takže partnera si najdeš nejspíš taky dětného, asi taky s malými dětmi a výsledně je dost pravděpodobné, že budeš řešit ex, next, tvoje a moje děti…
Myslím, že je méně náročné snažit se to udržet, aspoň než děti povyrostou.
Samozřejmě píšu o partnerovi na dlouhodobý vztah, pro projití postelí děti nepřekáží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miarr dohadujeme se pořád…na mě kašle, na děti naštěstí ne. Doma nedělá nic moc, ale když mu řeknu, tak teda udělá. Třeba jsem ho poprosila, jestli by mi nedal sedačku do auta, protože jsme ji měli jinde…tak jo, tak jí tam dal, ale už jí jaksi nepridelal. Prostě takový nespoleh.. A je to sobec. Vše si plánuje dle sebe.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Miarr dohadujeme se pořád…na mě kašle, na děti naštěstí ne. Doma nedělá nic moc, ale když mu řeknu, tak teda udělá. Třeba jsem ho poprosila, jestli by mi nedal sedačku do auta, protože jsme ji měli jinde…tak jo, tak jí tam dal, ale už jí jaksi nepridelal. Prostě takový nespoleh.. A je to sobec. Vše si plánuje dle sebe.
No a kdyby jsi zjistila, že šance najít jiného je minimální, tak co… Zůstaneš s ním, protože lepší vrabec v hrasti…
Dokud jsi ráda za vrabce, tak bych se to snažila udržet. Až ti bude úplně fuk, co další holub a budeš řešit jen to, jak se zbavit vrabce, tak bude ten správný čas to ukončit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a taky dopst zalezi jak funguje biologicky otec, babicky na hlidani apod. Cim vic prostoru a casu na partnera tim lepe. Malokoho bude bavit byt porad s detma partnerky a vsechno delat spolecne s nima bez soukromi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DustInTheWind Je mi 27
, takže by byl ideální s dítětem nebo dětma, co už taky další nebude chtít. Ikdyz bych případně ještě jedno s novým zvládla, ale zas už je to taky divný, když třeba chlap okolo 30-35 nemá děti.. Znám teda jeden případ, to je ale asi extrém, kdy měla ženská tři děti a ten její nový neměl a chtěl taky 3 děti…což se mu teda splnilo.
- Citovat
- Upravit
@Jaholos píše:
Jo a taky dopst zalezi jak funguje biologicky otec, babicky na hlidani apod. Cim vic prostoru a casu na partnera tim lepe. Malokoho bude bavit byt porad s detma partnerky a vsechno delat spolecne s nima bez soukromi.
přesně, aby byly aspoň školáci, tam už jde přespávání u spolužáků, kroužky, tábory, sportovní výjezdy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaholos Tak v tom by vlastně byla i výhoda. Biologický otec by hlídal…No, nám ale i hodně babičky hlídají. Jenže se vždycky stihneme pohádat a pak ten čas, co bychom mohli trávit spolu ani netravime
- Citovat
- Upravit
Pokud jsi hezká a máš dost času i peněz, tak to nebude problém. A pokud ti nevadí starší chlápci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama momentálně zatím ještě asi jo, ale myšlenky na to mám poslední dobou stále častěji… A už je to ve fázi, že se mi vážně silně zprotivil
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@DustInTheWind Je mi 27, takže by byl ideální s dítětem nebo dětma, co už taky další nebude chtít. Ikdyz bych případně ještě jedno s novým zvládla, ale zas už je to taky divný, když třeba chlap okolo 30-35 nemá děti.. Znám teda jeden případ, to je ale asi extrém, kdy měla ženská tři děti a ten její nový neměl a chtěl taky 3 děti…což se mu teda splnilo.
No asi se pohybuje nekde na malem meste nebo tak, coz neni moc vyhoda pri seznamovani kvuli malemu vyberu. Praveze vubec neni divny, kdyz muz 30-35 nema decka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@DustInTheWind Je mi 27, takže by byl ideální s dítětem nebo dětma, co už taky další nebude chtít. Ikdyz bych případně ještě jedno s novým zvládla, ale zas už je to taky divný, když třeba chlap okolo 30-35 nemá děti.. Znám teda jeden případ, to je ale asi extrém, kdy měla ženská tři děti a ten její nový neměl a chtěl taky 3 děti…což se mu teda splnilo.
Já si myslím, že to pořizování společného dítěte je obrovská potenciální komplikace - je z toho tvoje/moje/naše a taky pokud byste se rozešli, tak to už je v tom kdy jsou které děti u koho takový guláš, že oba rodiče už těžko někoho najdou už z časových důvodů.
Takhle je to pořád „rozpojitelné“ bez větších škod.
Jako prý jsou chlapi, kteří se tak sžijí s dětmi od partnerky, že jim to nepřijde.
Sám si to představit neumím.
Snad jen tam, kde se biologický otec nenávratně vypaří, ve všech ostatních případech je pořád připomínka, které děti jsou potomci kterých rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mně třeba se nedaří už 3 roky. A nepřipadam si vyloženě ošklivá a nevím co… Když jdu po ulici sama, tak mě chlapi vidí. Jakmile mám sebou dítě, tak jako bych neexistovala. Což může být jen proto, že si můžou myslet, že máme tatínka v práci. Ale ani když se snažím a mám zájem o rande, tak z toho sejde, protože si to chlap prostě rozmyslí, když mám to dítě. Asi se boji, že bych chtěla nového živitele a tátu pro své dítě.