Sama s malými dětmi

Anonymní
17.6.19 13:09

Sama s malými dětmi

Ahoj, zatím pouze teoreticky, jak snadné nebo těžké je najít si partnera s dvěma malými dětmi (3 a 1 rok)? Zajímá mě z pohledu žen i můžu, popřípadě vlastní zkušenosti ????. Ahoj Denisa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.6.19 13:27

To přeci nejde takhle zobecnit. Já byla sama s malými dětmi dva a půl roku (rozchod byl když jim bylo 3,5 a 3/4 roku - přišla jsem manželovi na opakovanou nevěru). Ta samota byla ne proto, že by mě žádný nechtěl, ale já si nechtěla připustit nikoho k tělu. Pak se objevil chlap, který mi za to stál a jsme spolu už 5 let šťastní a na cestě máme benjamínka.
Naopak mám známou, která se rozvedla, když byli děti také malé a od té doby lítá z jednoho nevydařeného vztahu do dalšího. Vždycky to trvá pár měsíců, pak je nějakou dobu sama, než se objeví další „vykuk“ do kterého se strašně zamiluje.

• Citovat
  • Upravit
945
17.6.19 13:41

Mám děti cca 2 roky a 8 měsíců a taky jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37241
17.6.19 13:48

Tak asi záleží na té ženské :nevim: já teda hledala partnera jenom s jedním dítětem (2 letym) a neměla sem o zájemce nouzi :lol: jediné co bylo komplikovanější, bylo jít někam na rande, když sem se od dítěte nemohla odtrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123415
17.6.19 13:49

Druhým rokem jsem po smrti mé manželky sám s dcerkou. Dcera má aktuálně tři a půl a druhý měsíc - od dubna - chodím s přítelkyní. Najít si jde - ale neříkám, že je to jednoduché… :mavam: Jirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
17.6.19 13:50

Upřímně myslim, ze problém mit budes. Chlapi obvykle netouží starat se o cizi deti, zvlast, pokud jich je vic. Pokud by to jen trochu slo, snazila bych se zachovat rodinu puvodni, ono ani pro ty deti to neni zadny terno kazdou chvili jiny strýček. Navic pokud bych mela takhle male deti, soustredila bych se radsi na ne, ne na hledani chlapa.

Příspěvek upraven 17.06.19 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
17.6.19 13:52

Uvádím pouze jako příklad (u Tebe to nic nemusí znamenat) :
jedna příbuzná - rozv., 30let, fakt pěkná, vysoká, stíhlá jak proutek, pracovitá, 2 malé děti, vlastní bydlení.
Když se občas zeptám mých svobodných kamarádů kolem 40ti, který normálně fungujou, jestli nechtěj na rande, tak podle fotky jooo. ale pak už nééé… a dokonce ani jen tak (do postele)… docela zírám :(… už je sama 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 13:53
@Anonymní píše:
To přeci nejde takhle zobecnit. Já byla sama s malými dětmi dva a půl roku (rozchod byl když jim bylo 3,5 a 3/4 roku - přišla jsem manželovi na opakovanou nevěru). Ta samota byla ne proto, že by mě žádný nechtěl, ale já si nechtěla připustit nikoho k tělu. Pak se objevil chlap, který mi za to stál a jsme spolu už 5 let šťastní a na cestě máme benjamínka.
Naopak mám známou, která se rozvedla, když byli děti také malé a od té doby lítá z jednoho nevydařeného vztahu do dalšího. Vždycky to trvá pár měsíců, pak je nějakou dobu sama, než se objeví další „vykuk“ do kterého se strašně zamiluje.

Závidím a pořád doufám, že mě taky potkám někoho,, normálního „. Teď to jsou jen samé dohady… a prostě to neklape. Zatím tedy žijeme jako,, rodina“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.19 13:54

@mrav To je mi líto a obdivuji ❤️. Snad to vyjde :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.19 13:57

@Klara178 No, starší když jsme někde venku všichni a chlap se vzdálí, tak se hned ptá, kde je tatínek nebo je strašně rád, když jedeme všichni na výlet. Jenže mezi námi to tak růžové není, samé dohady..sex nebyl už asi měsíc, úplně se mi zprotivil, tím chováním

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.19 13:58

@radek9 to je zvláštní no.. A to neřekli, proč?

• Citovat
  • Upravit
1421
17.6.19 14:01
@Anonymní píše:
@Klara178 No, starší když jsme někde venku všichni a chlap se vzdálí, tak se hned ptá, kde je tatínek nebo je strašně rád, když jedeme všichni na výlet. Jenže mezi námi to tak růžové není, samé dohady..sex nebyl už asi měsíc, úplně se mi zprotivil, tím chováním

Tak vidis, deti o tatinka stojí. Byla by skoda, je o nej připravit, kdyz se rozejdete, uz to nikdy nebude ono. Snazte se problémy resit, i kdyz chapu, ze to vždycky neni jednoduchy. Sama mam dve male deti, které maji tatinka rady, rozchod bych volila jen v nejkrajnejsim pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
17.6.19 14:08

V dnešní době je úplně normální a dost časté, že si chlap najde ženu s dětmi, nebo naopak. Vždy to záleží na povaze a chování té ženy ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.19 14:08

@Klara178 No, spíš to je jako bych měla děti 3…nedojdou mu základní věci, pořád mu vše připomínat, fakt nevím, jestli by nám nebylo líp samotným…a pak třeba někoho potkat

• Citovat
  • Upravit
466
17.6.19 14:10

Ahoj, mám dve děti, kámoška jedno a chlapů je furt na přebírání až moc. Byla jsem sama rok, protože jsem chtěla, ale ten zástup chlapu jsem neměla snad ani jako bezdetna. :lol: každopádně jsem vybírala pečlivě a chce to neskocit hned po prvnim, co se naskytne. Soustředit se hlavně na děti a na sebe. A nebojte se říct ne, objeví se někdo jiny, kdo vám bude všem sedět. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí