Sama s malými dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja osobne s meho pohledu to vidim tak ze jedno dite neni vubec zadny problem ale nejlepsi at je co nejmensi treba do 1,5-Max 2roku vic urcite ne ale 2 deti to nevim no co by me rodice rekli kdybych si dovedl dom zenu s 2 detma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4 píše:? Jako že problém jsou tví rodiče?
Ja osobne s meho pohledu to vidim tak ze jedno dite neni vubec zadny problem ale nejlepsi at je co nejmensi treba do 1,5-Max 2roku vic urcite ne ale 2 deti to nevim no co by me rodice rekli kdybych si dovedl dom zenu s 2 detma
Proč max do 1-2 let?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Upřímně taky někdy přemýšlím jak to bude vypadat. Mám děti maličké, neumí ještě ani mluvit a na vlastního tátu si nepamatují. A určitě budou potřebovat nějaký mužský vzor.
to mas pravdu ze budou potrebovat muzsky vzor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše: ? Jako že problém jsou tví rodiče?
Proč max do 1-2 let?
ne ale proste 2 deti uz je takovehranicni sam bych chtel optimalne tak 2 deti svoje a 4 deti uz je moc.
Proc do max 2 let protoze nevim presne do kolika let ale myslim ze 1rocni dite nevi presne kdo je tatka tudiz by me bralo jako tatku a ne jako nejakeho stryca to zni hrozne. a navic kdyz bych chtel dalsi je lepsi mit druhe treba ve veku 3let toho prvniho a ne kdyz to prvni ma 6 a sourozenec se mu narodi treba v 8 letech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4 píše:
ne ale proste 2 deti uz je takovehranicni sam bych chtel optimalne tak 2 deti svoje a 4 deti uz je moc.
Proc do max 2 let protoze nevim presne do kolika let ale myslim ze 1rocni dite nevi presne kdo je tatka tudiz by me bralo jako tatku a ne jako nejakeho stryca to zni hrozne. a navic kdyz bych chtel dalsi je lepsi mit druhe treba ve veku 3let toho prvniho a ne kdyz to prvni ma 6 a sourozenec se mu narodi treba v 8 letech
Takže další podmínkou je, že biootec musí být nezvěstný, mrtvý nebo uplně nefukční?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Takže další podmínkou je, že biootec musí být nezvěstný, mrtvý nebo uplně nefukční?
optimalni situace je kdyz se k diteti nehlasi protoze bych si ho mohl osvojit za vlastni nebo se jen nechat zapsat do RL.
jde o to ze jsem uz jednou zazil kdyz byl chlap s zenou ktera mela dite a pak se ozval ten bio otec a ona se knemu vratila a to bych zazit nechtel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4 píše:
optimalni situace je kdyz se k diteti nehlasi protoze bych si ho mohl osvojit za vlastni nebo se jen nechat zapsat do RL.
jde o to ze jsem uz jednou zazil kdyz byl chlap s zenou ktera mela dite a pak se ozval ten bio otec a ona se knemu vratila a to bych zazit nechtel
Tak zdrhnout ti může ke komukoli, chlapů na světě pobíhá… Pro mě je to nepochopitelný způsob uvažování… Já bych se takovýho člověka bála, že je narušený, když si v minulosti našel chlapa, v takle útlém věku dítěte se rozešli a ještě se s biootcem ani nestýká…
Neměl by jsi strach, že dopadneš stejně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Tak zdrhnout ti může ke komukoli, chlapů na světě pobíhá… Pro mě je to nepochopitelný způsob uvažování… Já bych se takovýho člověka bála, že je narušený, když si v minulosti našel chlapa, v takle útlém věku dítěte se rozešli a ještě se s biootcem ani nestýká…
Neměl by jsi strach, že dopadneš stejně?
ono to riziko tam je no ale tak nevim no beru to takto kdyz bych se mel starat o nevlastni dite tak bych se snazil aby to bylo pokud mozno stim ze budu brany a zapsany jako otec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radek9 píše:
Uvádím pouze jako příklad (u Tebe to nic nemusí znamenat) :
jedna příbuzná - rozv., 30let, fakt pěkná, vysoká, stíhlá jak proutek, pracovitá, 2 malé děti, vlastní bydlení.
Když se občas zeptám mých svobodných kamarádů kolem 40ti, který normálně fungujou, jestli nechtěj na rande, tak podle fotky jooo. ale pak už nééé… a dokonce ani jen tak (do postele)… docela zírám… už je sama 3 roky
Tak ja teda k vyse uvedenému neziram, to bude asi slusnej matros.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, zatím pouze teoreticky, jak snadné nebo těžké je najít si partnera s dvěma malými dětmi (3 a 1 rok)? Zajímá mě z pohledu žen i můžu, popřípadě vlastní zkušenosti ????. Ahoj Denisa
Uplne v pohode. Exka takhle prestoupila a uz ceka dalsiho mimiska..
Ja osobne bych (teoreticky) zenskou s 2 malymi detmi bral radeji nez s vetsimi, aby byly vekove kompatibilni s mymi. Ale zenska by se mela zamyslet, jestli je ochotna se presouvat dodavkou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, zatím pouze teoreticky, jak snadné nebo těžké je najít si partnera s dvěma malými dětmi (3 a 1 rok)? Zajímá mě z pohledu žen i můžu, popřípadě vlastní zkušenosti ????. Ahoj Denisa
Ahoj, za mě je to stejné, jako se zeptat, jak snadné nebo těžké je najít si partnera obecně myšleno…někdo prostě potká partnera na celý život na střední a bere to jako samozřejmou věc. Někomu táhne na 40 a furt nenašel toho pravého…takže asi takhle. S dětmi je to samozřejmě těžší. Máma od dětí nemá tolik času, nemá tolik možností a hlavně je pro případného partnera prostě už méně perspektivní. Já mám děti moc ráda a to i cizí (pracovala jsem jeden čas ve školce a dost mě to bavilo), ale upřímně narovinu říkám, že bych do vztahu s partnerem, co má děti, jít nechtěla. Kdyby to tedy nebyl vdovec, nad tím bych uvažovala jinak, ale i tak je to moc těžké…Malé děti jsou lepší na tohle, než starší, které můžou potom dělat naschvály aby nového partnera odlákaly. No tak či tak je to prsotě těžké. Ale nemožné to není - třeba budeš mít štěstí, můžeš někoho potkat i zítra
ale taky to může pár let trvat a taky to už nemusí přijít. Ráda bych povzbudila víc, jenomže by to bylo spíše taková milosrdná lež…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, za mě je to stejné, jako se zeptat, jak snadné nebo těžké je najít si partnera obecně myšleno…někdo prostě potká partnera na celý život na střední a bere to jako samozřejmou věc. Někomu táhne na 40 a furt nenašel toho pravého…takže asi takhle. S dětmi je to samozřejmě těžší. Máma od dětí nemá tolik času, nemá tolik možností a hlavně je pro případného partnera prostě už méně perspektivní. Já mám děti moc ráda a to i cizí (pracovala jsem jeden čas ve školce a dost mě to bavilo), ale upřímně narovinu říkám, že bych do vztahu s partnerem, co má děti, jít nechtěla. Kdyby to tedy nebyl vdovec, nad tím bych uvažovala jinak, ale i tak je to moc těžké…Malé děti jsou lepší na tohle, než starší, které můžou potom dělat naschvály aby nového partnera odlákaly. No tak či tak je to prsotě těžké. Ale nemožné to není - třeba budeš mít štěstí, můžeš někoho potkat i zítraale taky to může pár let trvat a taky to už nemusí přijít. Ráda bych povzbudila víc, jenomže by to bylo spíše taková milosrdná lež…
No, vidíš, já bych zase nechtěla vdovce, protože tam by se ode mne očekávalo, že matku nahradím. A to bych nechtěla. Takle svou mámu mají a já jsem jen partnerka jejich otce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama to je úhel pohledu. Mně by vadil ten kontakt s bývalou,… nejde o nějakou žárlivost. Nebo jestli ano, tak ne z pohledu, že bych se bála, že se k ní vrátí, ale jde o to, že prostě najednou nepatří do života jenom partnerovi děti, ale i jejich máma se svým stylem výchovy apod… máme to v rodině (moje ségra si našla partnera, co má 2 děti s bývalou) a vím, jak moc se tím někdy trápí a jak to je těžké…Situace, kdy je žen s dětmi a hledá partnera, bývá většinou jiná. Otázka, jak moc chce do toho zasahovat bývalý partner, ale taky třeba otázka, jak moc nový chlap je ochotný starat se a živit děti, které nejsou jeho - případně jestli je ochotný k nim přistupovat jako k vlastním… někdy je potom problém, když přijde i společné dítě, že začne ten muž dělat rozdíly… ale někdy ne, někdy o funguje mo hezky a nový chlap sěti miluje a stará se o ně víc, jak ten bio - Každopádně já sama za sebe říkám (a na to se zakladatelka ptala), že pro mě je muž, co už má děti, míň perspektivní. Takže bych už fakt hodně extra musela stát o ten vztah, abych do toho šla…tedy myslím, že i pro muže to je tak, že žena se 2 dětmi je pro ně míň perspektivní, než bezdětná. Ale pokud o ni extra stojí - a potom jsou třeba případy, kdy muž nemůže děti mít a naopak to hrozně ocení, tím spíš, pokud jsou děti malé…ale těch moc není
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lama Lama to je úhel pohledu. Mně by vadil ten kontakt s bývalou,… nejde o nějakou žárlivost. Nebo jestli ano, tak ne z pohledu, že bych se bála, že se k ní vrátí, ale jde o to, že prostě najednou nepatří do života jenom partnerovi děti, ale i jejich máma se svým stylem výchovy apod… máme to v rodině (moje ségra si našla partnera, co má 2 děti s bývalou) a vím, jak moc se tím někdy trápí a jak to je těžké…Situace, kdy je žen s dětmi a hledá partnera, bývá většinou jiná. Otázka, jak moc chce do toho zasahovat bývalý partner, ale taky třeba otázka, jak moc nový chlap je ochotný starat se a živit děti, které nejsou jeho - případně jestli je ochotný k nim přistupovat jako k vlastním… někdy je potom problém, když přijde i společné dítě, že začne ten muž dělat rozdíly… ale někdy ne, někdy o funguje mo hezky a nový chlap sěti miluje a stará se o ně víc, jak ten bio - Každopádně já sama za sebe říkám (a na to se zakladatelka ptala), že pro mě je muž, co už má děti, míň perspektivní. Takže bych už fakt hodně extra musela stát o ten vztah, abych do toho šla…tedy myslím, že i pro muže to je tak, že žena se 2 dětmi je pro ně míň perspektivní, než bezdětná. Ale pokud o ni extra stojí - a potom jsou třeba případy, kdy muž nemůže děti mít a naopak to hrozně ocení, tím spíš, pokud jsou děti malé…ale těch moc není![]()
no, pro bezdětného je méně perspektivní. Já třeba jako dětná chtěl jedině chlapa s dětma. A chci, aby dělal rozdíly mezi dětmi, protože ty mé nejsou jeho a nechci, aby je bral jako vlastní. Nepotřebuji, aby je vychovával, staral se o ně a živil je. To zvládnu já, s jejich tátou. Já ho mám jako svého partnera, ne náhradníka jejich otce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To by mě take zajímalo. Jsme x let spolu, dětí máme víc. Puberťáky a malé. Odešla bych ráda, ale vzhledem k povaze dětí. Nevím. Bud to rozseknu, až dospějí nebo vůbec. Manžel není špatný chlap, ale ne pro mě. Osobne si myslím, že obema by nam bylo líp, kdybychom šli od sebe. U nej vím, že on to nerozsekne. Prosím anonym.
- Citovat
- Upravit