Sama s malými dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
945
18.6.19 12:03

@B4RC3LON4
Budou to vím. Ale ja jsem vlastně v situaci, kdy toho tátu prostě někdo nahradí. I když mu budou třeba říkat jménem nebo strejdo…
Taky nepotřebuju živitele. To zvládnu sama. Ale aby děti vyrůstali celej život jen s mámou není úplně dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.19 12:57
@Anonymní píše:
@DustInTheWind Je mi 27 ;), takže by byl ideální s dítětem nebo dětma, co už taky další nebude chtít. Ikdyz bych případně ještě jedno s novým zvládla, ale zas už je to taky divný, když třeba chlap okolo 30-35 nemá děti.. Znám teda jeden případ, to je ale asi extrém, kdy měla ženská tři děti a ten její nový neměl a chtěl taky 3 děti…což se mu teda splnilo.

Tak teď jsi mě pobavila. Mě je 33 a mám spoustu bezdětných a svobodných kamarádů vrstevníků. Většinou to jsou vysokoškolsky vzdělaní chlapi, kteří prostě ještě nenašli tu pravou nebo si užívají života. Ne nějací asociálové apod :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.19 13:27
@Anonymní píše:
Tak teď jsi mě pobavila. Mě je 33 a mám spoustu bezdětných a svobodných kamarádů vrstevníků. Většinou to jsou vysokoškolsky vzdělaní chlapi, kteří prostě ještě nenašli tu pravou nebo si užívají života. Ne nějací asociálové apod :)

Ale jo, tak pár jich taky znám, ne, že ne… Ale spíš bych řekla, že převažuje, že mají děti. Většinou do těch 35, ale u chlapa je to jiné no…Horší je to u holek. Ségra má taky 33 a zatím taky nenašla toho pravého.

• Citovat
  • Upravit
76938
18.6.19 22:28
@Anonymní píše:
@stinga tohle je jiný případ, řekla bych…dcerka ho vzala za svého tatínka, ještě, když toho svého nezná… To se mi zdá zas lepší, než aby mu říkala jménem, když je v podstatě ještě docela malá a krásně si na sebe zvykli. Je skvělý, že jí přítel vzal za,, svoji " a chce, aby mu říkala tati. Třeba aspoň nebude dělat velké rozdíly, když se vám narodí další.

no doufám, ale trochu se toho bojím, popravdě mě by stačilo toto jedno dítě, co mám, je dost náročná na výchovu, ale to neprojde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí