Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@AjaF píše:
Co omezit tablet? Hlavně před spaním.
To jsem prave udelala, uz 2 dny na nej nesahla, dnes jsme byli cely den venku, radila na zahrade, hrala si… A vecer se to zase opakovalo…
Tak snad je to jen chvilkové a brzo to přejde. Co pustit pohádky na přehrávači, třeba usne v pohodě.
Já to dělala taky, pamatuju si, že jako dítě, nevím kolik mi bylo jsem plakala před spaním a dodnes nevím proč. Ale pamatuji si ten pocit, že se mi líp usinalo, možná moc emocí, nevím. Asi jsem ti moc nepomohla, ale jinak jsem v celku normální ✌️️jinak jsem takové citlivější povahy, moc si vše beru.
@Tejule píše:
Já to dělala taky, pamatuju si, že jako dítě, nevím kolik mi bylo jsem plakala před spaním a dodnes nevím proč. Ale pamatuji si ten pocit, že se mi líp usinalo, možná moc emocí, nevím. Asi jsem ti moc nepomohla, ale jinak jsem v celku normální ✌️️jinak jsem takové citlivější povahy, moc si vše beru.
Dekuju, to me celkem uklidnilo
ona je taky takova cita, vseho se boji, leka… A mam pocit, ze se ji to nekdy i libi a kouka u toho na sebe do zrcadla (mame velky rzcadlo na chodbe)…
@AjaF píše:
Tak snad je to jen chvilkové a brzo to přejde. Co pustit pohádky na přehrávači, třeba usne v pohodě.
To zkusim… ![]()