Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jinak od 4 let bere do karate přípravky FightClub. Děti chodí a je to hodně všeobecně pohybové zaměřené, ale učí se i údery a kopy.
@kamila44455 děkuji za tip.
Syn projevuje zájem o hudbu, má i notu, ale zároveň rád běhá, kope do míče a jezdí na kole. Nějak vyhraněný není, je ale velmi drobný, takže žádné silový sport zřejmě ani do budoucna nepřichází v úvahu. Spíš bych byla ráda, kdyby chodil někam, kde je dobrý přístup k dětem. Sama jsem jako dítě chodila do DDM do Hartmu. vily na dramatický kroužek a ráda na to vzpomínám, ale nevím, jak to tam chodí dnes.
Sportovní pripravku ma tj karate, uz od 3let, Yamaha ma hudební krouzky, dramatak je pri Jihoceskem divadle, ale pro starší. Syn ted chodí do sportovky pod tj karate a to je super, budu hledat kurz plavani na podzim.
@mapu díky za odpověď
ta sportovní přípravka pod tj karate, to je ta co je na Destin
ce?
Jinak plavání myslím nabízí také Caplik.
Je to bud v Destince, nebo na Zizkovce. Do Caplika jsme chodili, vanickovani super, plavani v Arpide uz nic moc. Vzhledem k tomu, ze plavani trochu rozumím, tak hledám neco jiného. Jinak i pohybovky v Capliku mi prislo, ze se zhorsily, ale ted uz nevim, dlouho jsme tam nebyli.
Máte někdo zkušenost se zájmovým kroužkem Úsviťáček v DDM? Děkuji
Ahoj, tak záleží, jaký tip kroužku by syna bavil.
. Jsou tam, ale i kluci i holky
Moje 5-tileté dítko chodí tancovat do Tanečního studia NO LIMIT a je to tam super, ale zaleží jestli by to syna bavilo