Samodržák na lahvičku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Samodržák na lahvičku
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda se někdo nesetkal s nějakým držákem kojenecké lahvičky, který by se dal např. připnout na postýlku a dítě by samo pilo. Mám dvojčata, tak bych potřebovala nějakou vychytávku, aby miminku nepadala flaška z pusy. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@P.Cho myslis jako pitko pro krecka? Promin, ta predstava me rozesmala. To jsem dneska potrebovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KDyž bylo potřeba krmit naráz, krmila jsem je v lehátkách a lahvičky držela, eventuálně, když pili hezky, měli lahvičku v tom lehátku podepřenou dekou. Nebo v kojícím polštáři když leželi tak jsem jim držela flaštičky. Větší problém mi dělalo odbrknutí v těch dvou vydáních
Ale raději jsem to zvládla zvlášť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne pítko pro křečka
viděla jsem něco takového v pořadu Sama doma, ale nemůžu to najít v archivu. Uvažuju, že si to vyrobím
Jinak taky podpírám plínou, ale jde o to, že jedno v noci kojím a druhé dám lahvičku a pak musím neustále odskakovat, protože ta lahvička malé vypadává, pořád se vrtí a pozoruje věci kolem sebe a to má 2 měs. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vydržet 2 měsíce. Ve 4m už si lahev držel docela sám a v těch 5m už si ji i nakláněl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P.Cho podpírám plyšákem, chytnu mu to mezi nohy a nehýbe se to ![]()
@Almira-Alm jak které dítě. Moje první si drželo od 4 měsíců, mojemu druhému je 9 měsíců, má stejné geny, stejnou výchovu, stejný přístup, ale nechytne a nechytne. Když mu na ni položím ruce, tak se rozeřve a nepije. Zkoušíme ho to už naučit 5 měsíců a je to marný. On si nedá do pusy ani křupku ![]()
- Citovat
- Upravit