Bio zelenina v Kladně na příkrm

114
8.4.15 22:03

Bio zelenina v Kladně na příkrm

Hezký věcer, začínám s půlroční s příkrmy, dnes jsem sháněla jen mrkev a objela jsem půlku Kladna :zed: nevím co budu vařit dál, resp. kde zeleninu koupit? Byla jsem v ALB na okrsku 0, v Lidlu, v Bille a v ALB v Centralu, tam jsem teda sehnala tu mrkvičku, ale další Bio zeleninu jsem tam již neviděla.
Raději bych vše vařila doma, ale pomalu to začínám vzdávat.

Nebo je lepší mimo sezónu vařit z mražené zeleniny - ze které značky, kde ji koupím?

A co ovocné příkrmy?

Všem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
8.4.15 22:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
8.4.15 22:17

Ahoj, kamaradka kupuje zde: http://www.bedynkyodsykorky.cz/o-nas, je spokojena. Ja zkusenost nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.4.15 22:39

@cell Děkuju za odkaz, super je osobní převzetí na Kladně = ušetřím na dopravě :palec: :kytka:

@kokomo děkuji za odkaz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
8.4.15 23:00

@booa : oni to vozí zdarma až domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.4.15 23:30

@cell Co jsem vyčetla v OP tak mají doručení zdarma ǎz od 1 tis. Kč, jinak 80,– na trasách popř PPL za 149,– mimo trasu…tak nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
9.4.15 11:12

K nam do tuchlovic jezdi pani z moravy a ma porad lonsky jablka, mrkev, petrzel, brambory, cibuli, celer a ted uz osklivejsi repu. Maso mrneti kupuju v gruntu na nam. Starosty pavla. Nekdy I nam. Je to mnohem lepsi maso nez v klasicky masne. Jinak bych zkusila farmarsky trhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
9.4.15 22:20

@achesa1 Jsem od „vás“ kde přesně paní zeleninu nabízí? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
10.4.15 08:21

Tak to je náhoda. Jednou za 14 dní ve čtvrtek na návsi za benzínkou. Přijede příští čtvrtek 16.4. cca od rána do 12-13 hodin (v kolik přijíždí nevim, spim). A minule byla ve středu odpoledne v Lánech, ale povidala, že to tam nejde, tak tam možná už příště nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí