Nestlé dessert
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nestlé dessert
Maminky, zkoušela jste některá dávat dětem od Nestlé ten dessert je coko, vanilka a další různé prichute je to od ukončeného 6m my máme 7m a už nevím co mám malymu dávat na svacu porad se opakuji a dělám vše dokola tak jsem se chtěla zeptat samozřejmě vím ze každe miminko je jiné a je to individualni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dej ovoce, jogurt nebo uvařit dobrej puding doma. Na prefabrikova dezert se vykašli;)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka píše:
Dej ovoce, jogurt nebo uvařit dobrej puding doma. Na prefabrikova dezert se vykašli;)
wau
![]()
- Citovat
- Upravit
Na svačiny jsem do roka dávala jen různé ovoce, příp. piškot a okolo roku bílý jogurt s ovocem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miska75 píše:
Maminky, zkoušela jste některá dávat dětem od Nestlé ten dessert je coko, vanilka a další různé prichute je to od ukončeného 6m my máme 7m a už nevím co mám malymu dávat na svacu porad se opakuji a dělám vše dokola tak jsem se chtěla zeptat samozřejmě vím ze každe miminko je jiné a je to individualni.
mixuj ovoce, to je aspon lahoda…mam stejn ynazor jako zena prede mnou…mic ovoce, s tvarohem, mix s bilym smetanovym jogurtem…
- Citovat
- Upravit
@miska75 píše:
Viz výše - raději ovoce, bílý jogurt, na tvaroh je ještě docela brzo. Mimino není chlap, klidně může jíst každý den to samé. V sedmi měsících fakt nemusí mít sedm různých svačinek v týdnu.
A tyhle dezerty mu beztak nic hodnotného nedají, jen si ho naučíš na cukr.
Příspěvek upraven 08.04.15 v 20:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protoze je to pro deti bude to akorat drahy a sladky. Tady s tema maglajzama cokovoko jsme zacali az po roce, spis pozdeji. Navic pul roku jsme byli jeste na mliku, obcas ovoce a zelenina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bersaba píše:
Viz výše - raději ovoce, bílý jogurt, na tvaroh je ještě docela brzo. Mimino není chlap, klidně může jíst každý den to samé. V sedmi měsících fakt nemusí mít sedm různých svačinek v týdnu.
A tyhle dezerty mu beztak nic hodnotného nedají, jen si ho naučíš na cukr.Příspěvek upraven 08.04.15 v 20:01
- Citovat
- Upravit
@miska75 a jeste jakmile das tohle…stane se to co se stalo me..kdyz jsem sverila syna babicce a dedovi. naucili ho na cukr a ot tak ze prestal jist vse prirozene co do te doby jedl, cili ovoce, bily jogurt atd…jak das sladke skoncila jsi.
- Citovat
- Upravit
A nestele vubec…to je jan na zavislost, o nic jineho tem spolecnostem nejde…zavislost na cukru.
- Citovat
- Upravit
Malej mi baští všechno je to spokojene miminko papa ovoce zeleninu brambor Polívky, ryby, maso atd… Nechci do něho nic cpát jen jsem si říkala ze bych mu udělala změnu sem tam… Babca k nám dnes dorazila právě stim dessertem četla jsem složení a moc se mi to nelíbí pro miminko ono 7m není rok takže jsem si řekla ze to nebude vhodný mu to dávat ale chtěla jsem vědět jestli máte některá zkušenost
Příspěvek upraven 08.04.15 v 20:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám běžně. Chutná jí to. Ale jen ty ovocné, čokoládu a vanilku jsem nezkoušela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej mu radši jogurt s ovocem.
Tohle sice neublíží, ale podle mě to má výživovou hodnotu nula nula prd a navíc je to předražené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky dávám jogurt a ovoce k tomu..Zlatá holandie, fakt. Říkám si, že to snad ani nejde dát 6 měsíčnímu dítěti čokoládový dezert.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit