Nestlé dessert

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
754
10.4.15 21:36
@Anro píše:
Přesně, nic se nemá přehánět :palec: A nedat desetiletému, je už extrém. Nebo myslím psala dokonce dvanáctiletému ne? Já dávám pětileté ;)

Ano, psala jsem, ze toto nekupuju ani dvanactiletemu… ne ze bych mu to nedala, aby se neotravil… trochu sis to prevedla do extremu…
Muj dvanactiletej si da pizzu, da si i parek, cokoladu a vsechno mozny… jenom je to obcas a nema to jako jidlo, ale jako pochutinu/pamlsek…opravdu chudak nezobe zrni a nezapiji to destovou vodou…
Ale konkretne tyhle predrazene sragory, ktere se tu probiraji, nekupuju klukum k svacine… nic vic, nic min :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.4.15 21:49

@soney když jsi zmínila tu pizzu, už jsem několikrát přemýšlela, co je na ní vlastně nezdravého, že se všude uvádí jako nezdravá? Smažená není, tučnost záleží co na ni dáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
10.4.15 22:03

@Antonie Bolavá Mela jsem na mysli kupovanou mrazenou… a ta synova nejoblibenejsi, na ty ten tuk vylozene mi prijde plave… :) kdyz delam doma, tak mas recht, je to o necem uplne jinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
10.4.15 22:04
@Antonie Bolavá píše:
@soney když jsi zmínila tu pizzu, už jsem několikrát přemýšlela, co je na ní vlastně nezdravého, že se všude uvádí jako nezdravá? Smažená není, tučnost záleží co na ni dáš

a o tom to je ;) je velký rozdíl v té kde spodek tvoří tenké těsto, na vrchu pasírovaná rajčata, kvalitní šunka a kvalitní sýr nebo cokoli jiného…ovšem pokud se dá těsto cm a víc, potře se to kečupem, zahází vysočinou a posype 30 % eidamem, no už to taková hitovka není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
10.4.15 22:07
@bozska-mrcha píše:
a o tom to je ;) je velký rozdíl v té kde spodek tvoří tenké těsto, na vrchu pasírovaná rajčata, kvalitní šunka a kvalitní sýr nebo cokoli jiného…ovšem pokud se dá těsto cm a víc, potře se to kečupem, zahází vysočinou a posype 30 % eidamem, no už to taková hitovka není :lol:

tak zprznit se dá jakékoli jídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
10.4.15 22:11
@blecha72 píše:
tak zprznit se dá jakékoli jídlo :mrgreen:

právě :mrgreen: tenhle týden jsem byla se synem na endokrinologii, kde jedna maminka dostávala čouda, za krupičnou kaši k večeři. Nějak nedokázala pochopit, že je velký rozdíl v kaši zalité máslem a hojně zasypané kakaem a v kaši kde je másla jen kapka na zjemnění a jinak je doplněná ovocem. Prostě krupiční kaše je pořád kaše a fertig :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.17 20:16

nestlé jogurty

Ahoj holky, nevíte, kde by se dalo na českých e-shopech sehnat Nestlé dessert či jogurty s různými příchutěmi za cenu 55 Kč. Kamarádka mi je vozí z Francie v přepočtu za tuhle cenu, malému chutnají a dobře je snáší. Co jsem koukala, tak cena je kolem 70 Kč. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
6.1.17 21:12

@utti

To nevim, možná v akci na Mall. Ale že tohle někdo dává dítěti to koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
6.1.17 22:38

Tak je na tom obrázek medvídka, že jo :D @Natálka26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
6.1.17 22:44

@Mirabe1ka

Tak pokud tohle stačí tak pak jo, dobrou chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí