Nestlé dessert
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anro píše:
Přesně, nic se nemá přehánětA nedat desetiletému, je už extrém. Nebo myslím psala dokonce dvanáctiletému ne? Já dávám pětileté
Ano, psala jsem, ze toto nekupuju ani dvanactiletemu… ne ze bych mu to nedala, aby se neotravil… trochu sis to prevedla do extremu…
Muj dvanactiletej si da pizzu, da si i parek, cokoladu a vsechno mozny… jenom je to obcas a nema to jako jidlo, ale jako pochutinu/pamlsek…opravdu chudak nezobe zrni a nezapiji to destovou vodou…
Ale konkretne tyhle predrazene sragory, ktere se tu probiraji, nekupuju klukum k svacine… nic vic, nic min ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soney když jsi zmínila tu pizzu, už jsem několikrát přemýšlela, co je na ní vlastně nezdravého, že se všude uvádí jako nezdravá? Smažená není, tučnost záleží co na ni dáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá Mela jsem na mysli kupovanou mrazenou… a ta synova nejoblibenejsi, na ty ten tuk vylozene mi prijde plave…
kdyz delam doma, tak mas recht, je to o necem uplne jinem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá píše:
@soney když jsi zmínila tu pizzu, už jsem několikrát přemýšlela, co je na ní vlastně nezdravého, že se všude uvádí jako nezdravá? Smažená není, tučnost záleží co na ni dáš
a o tom to je
je velký rozdíl v té kde spodek tvoří tenké těsto, na vrchu pasírovaná rajčata, kvalitní šunka a kvalitní sýr nebo cokoli jiného…ovšem pokud se dá těsto cm a víc, potře se to kečupem, zahází vysočinou a posype 30 % eidamem, no už to taková hitovka není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bozska-mrcha píše:
a o tom to jeje velký rozdíl v té kde spodek tvoří tenké těsto, na vrchu pasírovaná rajčata, kvalitní šunka a kvalitní sýr nebo cokoli jiného…ovšem pokud se dá těsto cm a víc, potře se to kečupem, zahází vysočinou a posype 30 % eidamem, no už to taková hitovka není
tak zprznit se dá jakékoli jídlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
tak zprznit se dá jakékoli jídlo
právě
tenhle týden jsem byla se synem na endokrinologii, kde jedna maminka dostávala čouda, za krupičnou kaši k večeři. Nějak nedokázala pochopit, že je velký rozdíl v kaši zalité máslem a hojně zasypané kakaem a v kaši kde je másla jen kapka na zjemnění a jinak je doplněná ovocem. Prostě krupiční kaše je pořád kaše a fertig ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nestlé jogurty
Ahoj holky, nevíte, kde by se dalo na českých e-shopech sehnat Nestlé dessert či jogurty s různými příchutěmi za cenu 55 Kč. Kamarádka mi je vozí z Francie v přepočtu za tuhle cenu, malému chutnají a dobře je snáší. Co jsem koukala, tak cena je kolem 70 Kč. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nevim, možná v akci na Mall. Ale že tohle někdo dává dítěti to koukám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit