Nestlé dessert

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
8.4.15 22:15

@Antonie Bolavá „Já se jen zeptala, co je v tom přímo škodlivého a bylo mi odpovězeno, že všechno :nevim: Tak já nevím teda. Chemický název má všechno, i voda.“ Nezlob se na mě, ale v reakci na můj příspěvek to tak působí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.4.15 22:16

@geilens já teda nevím, možná jsem úplně tupá, ale ptala jsem se soney, co je v tom škodlivého, tys mi odpověděla odkazy na ten citrát, tak jsem odpověděla to s těma švestkama, ty ses ptala co to s tím má společného, já ti napsala, že jsem se ptala co je na tom škodlivého a co mi Kačka odpověděla a nakonec ty se mě ptáš, kde píšeš, že je to škodlivé :nevim: No ty nikde, já se na to ptala někoho jiného a vůbec nechápu, proč sis to na sebe vztáhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.4.15 22:17
@geilens píše:
@Antonie Bolavá „Já se jen zeptala, co je v tom přímo škodlivého a bylo mi odpovězeno, že všechno :nevim: Tak já nevím teda. Chemický název má všechno, i voda.“ Nezlob se na mě, ale v reakci na můj příspěvek to tak působí :nevim:

A TY jsi mi odpověděla, že je v tom škodlivé všechno? Pokud vím, tak ne a ani to nikde netvrdím proboha. Co to má být zase tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
8.4.15 22:19

@Antonie Bolavá :mrgreen: prosímtě už to neřeš, ocituješ mi příspěvek, napíšeš, co jsi napsala a pak ji to vlasně psala Soney… dobře, shodly jsme se že škodlivého asi nic, a dál se naše názory rozchází, tím bych to ukončila co? :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.4.15 22:19

Je třeba zdůraznit, že jakákoliv substance, kterou vaše tělo nemůže správně strávit a hlavně vyloučit se nevyhnutelně stává příčinou mnoha problémů! Jasně tedy docházíme k závěru, že škrobnaté potraviny jsou pro lidskou výživu nevhodné, a to nejen v tepelně upravené formě. Závěrem stačí dodat, že lidé jsou na konzumaci škrobů závislí, a to kvůli zmíněnému „přecukrování“ organismu. Cukr v těle totiž navozuje příjemný stav, dodává falešný pocit energičnosti. Proto se všude setkáváme se stále více přeslazenými potravinami. Tak jako ostatní drogy si ale i cukr vybírá svou daň (viz CUKRY).

• Citovat
  • Upravit
17630
8.4.15 22:27
@geilens píše:
@Antonie Bolavá :mrgreen: prosímtě už to neřeš, ocituješ mi příspěvek, napíšeš, co jsi napsala a pak ji to vlasně psala Soney… dobře, shodly jsme se že škodlivého asi nic, a dál se naše názory rozchází, tím bych to ukončila co? :kytka: :mavam:

Kdyby ses vrátila zpátky, tak bys to pochopila. To je jedno, asi jsem na tebe radši neměla reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.4.15 22:29

@soney píše:
Tak treba Nestle dezert kakao…
Složení: plnotučné mléko, cukr, zahušťovadla (modifikovaný kukuřičný škrob, karubin), kakaový prášek 1,1 %, kukuřičný škrob, přírodní vanilkové aroma, minerální látky z mléka, citrát hořečnatý, síran zinečnatý. Muj dvoulety toto vubec nezna, ani dvanactiletemu to nekupuju… jedi holandia jogurty, tvaroh, ovoce, vlocky, alnatura puding… vse se da dochutit domaci marmeladou, vanilkou, ovocem, agave sirupem, kakao praskem… naredit cerstvym mlekem kvuli konzistenci, kdyz je treba… nekonecno moznosti a organismus si z toho i neco vezme :)
A co z toho je škodlivé?

„V žádném případě neexistuje ztráta osobního vědomí, nad níž bychom se měli rmoutit. A také nikdy existovat nebude.“
Erwin Schrödinger

Tady jsem se na to ptala soney na druhé straně. A už mě to fakt nebaví. Mějte se, páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
8.4.15 22:52
@KackaDoup píše:
Tohle:cukr, zahušťovadla (modifikovaný kukuřičný škrob, karubin), kakaový prášek 1,1 %, kukuřičný škrob, tohle…a navic je to sizene..pry kakaovy :lol: :D

Nic z tohoto škodlivé není.

• Citovat
  • Upravit
10287
8.4.15 23:00
@kacikhanz píše:
Zajimalo by me, jestli maminky taky jedi takhle zdrave, a dite ve skolce a ve skole puding dostane taky. Kazdeho vec. ;) Rozhodne mu to neublizi.

to jistě neublíží, ale proč ho tím rvát dokud to není nutné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
8.4.15 23:03
@KackaDoup píše:
@miska75 a jeste jakmile das tohle…stane se to co se stalo me..kdyz jsem sverila syna babicce a dedovi. naucili ho na cukr a ot tak ze prestal jist vse prirozene co do te doby jedl, cili ovoce, bily jogurt atd…jak das sladke skoncila jsi.

Ale jdi a nebuď hysterická. Moje dětí jedí na kila všechno, co se sníst dá. Ať je to čerstvá nebo vařená zelenina, ovoce, maso, přílohy, čokoládu, bonbony. Ovoce i zeleninu milujou, ale stejně tak i ty sladkosti, nevzdaly by se ani jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
8.4.15 23:05

@Karleon že ty ji ještě neznáš 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
9.4.15 03:03

@bozska-mrcha fuj, jsem se lekla profilovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.15 06:49
@bozska-mrcha píše:
@Karleon že ty ji ještě neznáš 8o :mrgreen:

To už snad tady každej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.15 06:50
@Karleon píše:
Ale jdi a nebuď hysterická. Moje dětí jedí na kila všechno, co se sníst dá. Ať je to čerstvá nebo vařená zelenina, ovoce, maso, přílohy, čokoládu, bonbony. Ovoce i zeleninu milujou, ale stejně tak i ty sladkosti, nevzdaly by se ani jednoho.

Taky nějak nevím s čím bych měla s cukrem skončit. Moje děti žerou taky furt všechno. Hlavně ta nejstarší, ta futruje od rána do večera a nic jako, jsou normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.4.15 08:24

@KackaDoup

A kolik kakaa bys tam tak malému dítěti dala, když jedno procento se ti zdá málo? A jak je to s tím raw kakaem? Napřed ho opěvuješ, pak zas kdesi píšeš, že ti nějaká „odbornice“ řekla, že je špatné tak ho nejíš a za pár dní bys ho dávala kojenci do příkrmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí