Nestlé dessert
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@miska75 když to dítě sní, neumře. Taky mu to nedá žádnou výživu. Jen zasytí a cukry dodají energii. Je na tobě, čím chceš krmit své potomky
Kupovanej puding za bůra občas dovolím čtyřleté dceři, když si ho dá sama do košíku. Je to ojedinělý stav. Vařím jí pudingy doma - i to je ojedinělý stav. Ovoce je prostě nejlepší sváča kdykoli během dne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá tak se te ptam, proc bych tohle delala uz sedmimesicnimu diteti?
- Citovat
- Upravit
@Antonie Bolavá citovala jsi můj přispěvek, v tom kontextu jsem pochopila, že jsi mířila na mě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MeloryNox píše:
@miska75 když to dítě sní, neumře. Taky mu to nedá žádnou výživu. Jen zasytí a cukry dodají energii. Je na tobě, čím chceš krmit své potomkyKupovanej puding za bůra občas dovolím čtyřleté dceři, když si ho dá sama do košíku. Je to ojedinělý stav. Vařím jí pudingy doma - i to je ojedinělý stav. Ovoce je prostě nejlepší sváča kdykoli během dne
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup píše:
@Antonie Bolavá ne tuny navic…jestli dobre ctes je tam napsany dvakrat…jednou geneticky modifikovany a podruhe normalni,,,v te ryzi je mnohem lepsi a prirozenejsi ze jo..nevim co resis…Příspěvek upraven 08.04.15 v 22:03
No tohle řeším. Děkuji za odpověď. Alespoň jsi vypotila víc než potlesk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá mas tam edit, aby jsi to pochopila v cem je to zlo skrobu
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup píše:
konzervační činidlo k impregnaci dřeva
součást barviv pro potisk tkanin
součást elektrolytu pro galvanické pokovování
výchozí látka pro výrobu dalších zinečnatých sloučenin
látka k výrobě litoponu (bílý pigment)
bezvodý ZnSO4 se přidává do zvířecích krmiv k doplnění zinku
Velmi zředěného vodného roztoku této soli se využívá jako emetika, adstringentního (stahující) a dezinfekčního prostředku (např. v očním lékařství
no fuj tajxl..sedmimesicni ledviny maji tohle zpracovavat?
JJ, četla jsem. Moje děti tohle nejedly dlouho.
Jedna dobrá rada od MUDr. Cajthamlové: Vše, co má ve složení více než 5 položek, nebrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens píše:
@Antonie Bolavá citovala jsi můj přispěvek, v tom kontextu jsem pochopila, že jsi mířila na mě
Já jsem tvůj příspěvek ale necitovala. Citovala jsem soney a tys mi na to odpověděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
@Antonie Bolavá mas tam edit, aby jsi to pochopila v cem je to zlo skrobu
Ano, děkuji ti. Je to zlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MeloryNox píše:
JJ, četla jsem. Moje děti tohle nejedly dlouho.Jedna dobrá rada od MUDr. Cajthamlové: Vše, co má ve složení více než 5 položek, nebrat.
tak nejak…je to sice sul zinku…mozna to tam jako mimeral kdyz pisou ze zviratum…ale…nejsme zvirata ne? asi by byla vhodnejsi jina forma zinku…
- Citovat
- Upravit
@Antonie Bolavá píše:
Ano, děkuji ti. Je to zlo
je
pokud neco zpusobuje tohle:tyto nestravitelné zbytky se stávají součástí ztuhlého toxického povlaku ve střevě, nebo ucpávájí lymfatický systém. Je to Zlo neksutecne…a ja se nedivim ze olik deti je nemocnych a tolik jich ma cukrovku a jine metabolicke nemoci.,
- Citovat
- Upravit
@geilens píše:
@Antonie Bolavá Tvůj příspěvek z 21:48
Tam píšu, že jsi napsala, že je to škodlivé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit