Nestlé dessert

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
9.4.15 10:05
@bozska-mrcha píše:
dávám tomu hodinu, maximálně dvě :mrgreen:

Jako nestraš. To si jdu snad dát radši panáka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
9.4.15 10:07
@Antonie Bolavá píše:
To je zajímavá myšlenka. Dneska se i doporučuje dát dítěti alergeny co nejdříve :think:

A já s tím souhlasím, kdysi se to taky tak dělalo, a bylo mnohem méně alergiků, než dnes. A dnes je alergiků tolik právě proto, že se všechny alergeny donedávna odsouvaly.

• Citovat
  • Upravit
17630
9.4.15 10:09
@Anro píše:
A já s tím souhlasím, kdysi se to taky tak dělalo, a bylo mnohem méně alergiků, než dnes. A dnes je alergiků tolik právě proto, že se všechny alergeny donedávna odsouvaly.

Mamka mi dávala jako miminu med na dudlík a nic to se mnou neudělalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
9.4.15 10:10
@Antonie Bolavá píše:
Mamka mi dávala jako miminu med na dudlík a nic to se mnou neudělalo

Myslím, že vůbec nikomu :D To jen dnes se přehání.

• Citovat
  • Upravit
17630
9.4.15 10:11

Hlavně aby teď Kačka nepřestala pít geneticky modifikovaný čaj :mrgreen: On je totiž modifikovaný hned dvěma způsoby. Tepelně a chemicky. Tepelně zahřátím a chemicky vyluhováním v H2O. Úplné chemické zvěrstvo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
9.4.15 10:12
@Anro píše:
No právě, je to „jen“ alergen. Když nezkusím, tak nezjistím, jestli bude mít dítko reakci. Když nebude, proč bych mu ho nemohla dát :nevim: Máme plno medu, hlavně, že budu dávat peníze za Glukopur.Ne,že bych sladila, ale pokud bude třeba, radši osladím medem, nebo i tím cukrem.

tam je ta reakce dost často prudší než třeba u jiných potravin, je to srovnatelné jako třeba u ořechů. Sama jsem šla tak nějak poslepu, nejdřív jsem mu trochu medu plácla jen tak na ruku, jestli bude reagovat kůže, až pak zkusila samotný. Ale to je čistě jen moje opatrnost :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
9.4.15 10:13
@Antonie Bolavá píše:
Hlavně aby teď Kačka nepřestala pít geneticky modifikovaný čaj :mrgreen: On je totiž modifikovaný hned dvěma způsoby. Tepelně a chemicky. Tepelně zahřátím a chemicky vyluhováním v H2O. Úplné chemické zvěrstvo :mrgreen:

a to nezmiňujeme fakt, že i za dobu svého pěstování prošel nějakým tím šlechtěním a to už je sakra genetický guláš :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.4.15 10:14
@bozska-mrcha píše:
dávám tomu hodinu, maximálně dvě :mrgreen:

jestli to bude jak s bolševikem… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
9.4.15 10:14
@Regina Hero píše:
nebo kolem pěkného šťavnatého stejku… mňam…

prostě rajc, kterému odolá jen opravdu silný jedinec. Je vidět, že jsme všechny jen slabé duše :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.4.15 10:16
@Antonie Bolavá píše:
Hlavně aby teď Kačka nepřestala pít geneticky modifikovaný čaj :mrgreen: On je totiž modifikovaný hned dvěma způsoby. Tepelně a chemicky. Tepelně zahřátím a chemicky vyluhováním v H2O. Úplné chemické zvěrstvo :mrgreen:

no a nedejbože, kdyby to obsahovalo ještě ten dihydrogen monoxid… a že se ta látka dostane úplně všude a je smrtelně nebezpečná… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
9.4.15 10:16
@Regina Hero píše:
jestli to bude jak s bolševikem… :think: :think: :think:

abychom zachovaly zdejší kolorit, budeme neočekávat jako snažilka co také nečeká své dny, ale tajně ve skrytu duše ví, že ta mrcha stejně dorazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
9.4.15 10:20
@Antonie Bolavá píše:

Ono člověk jen slyší éčka a nějaké divné názvy, a už to je podle něj škodlivé. Přitom některá éčka jsou i prospěšné, a modifikovaný škrob rozhodně neškodí :D

• Citovat
  • Upravit
Anro
9.4.15 10:22
@bozska-mrcha píše:
tam je ta reakce dost často prudší než třeba u jiných potravin, je to srovnatelné jako třeba u ořechů. Sama jsem šla tak nějak poslepu, nejdřív jsem mu trochu medu plácla jen tak na ruku, jestli bude reagovat kůže, až pak zkusila samotný. Ale to je čistě jen moje opatrnost :oops: :lol:

Tak jasně, člověk musí být opatrnější. Včera jsem jedla klasické arašídové křupky, tak jsem trochu dala malému, a žádná reakce nebyla. Vlastně zatím na nic.Tak si myslím, že i ten med snese :)

• Citovat
  • Upravit
3380
9.4.15 10:25
@KackaDoup píše:
"@https://www.emimino.cz/profil/ainy/ a jak to souvisi s tim co pises? Ano pro normalni starsi deti je to na KAKAOVY dezert ubohe cislo, chut se tady dohani cukrama…jinak sedmimesicnimu bychom to nedaly..jeste nejaky dotaz?

Tak právě proto, že se bavíme o dezertu pro kojence, tak nechápu proč se divíš malému obsahu kakaa. Starší děti do toho pořád montuješ ty :nevim: A na můj dotaz o tom raw kakau mi asi opět neodpovíš, že :think: Myslím, proč je jednou super, pak fůj a nakonec ho budem dávat starším dětem a hlavně víc jak jedno procento :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.15 10:29
@Regina Hero píše:
no a nedejbože, kdyby to obsahovalo ještě ten dihydrogen monoxid… a že se ta látka dostane úplně všude a je smrtelně nebezpečná… :think:

To je dokonalýýý! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko