Nestlé dessert

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9763
9.4.15 08:25
@miska75 píše:
Maminky, zkoušela jste některá dávat dětem od Nestlé ten dessert je coko, vanilka a další různé prichute je to od ukončeného 6m my máme 7m a už nevím co mám malymu dávat na svacu porad se opakuji a dělám vše dokola tak jsem se chtěla zeptat samozřejmě vím ze každe miminko je jiné a je to individualni.

Já bych klidně dala, buď mu to bude chutnat nebo nebude. Nevim co se tu z toho dělá div ne za jedy, těžko by si výrobce jako Nestlé lajznul dát tam že je to pro dítě od 6měsíců a přitom by to nebylo pro tak malý vhodný.
Tohle už záleží na mámě, jestli bude (ne)fanaticky trvat na svých měřítkách zdravé výživy, to má holt každá jinak :mrgreen: Škodlivý to neni a to je hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.4.15 08:26
@KackaDoup píše: :lol: :lol: :lol: :poblion: pry kakaovy,1 procento…ne tohle nemuze nikdo preci dat detem.To si udelam eodma lepsi.Raw kakao. tvaroh ci jogurt, psialddime medem..pridame boruvky..mnam

Reagují na toto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.4.15 08:43
@kacikhanz píše:
Zajimalo by me, jestli maminky taky jedi takhle zdrave, a dite ve skolce a ve skole puding dostane taky. Kazdeho vec. ;) Rozhodne mu to neublizi.

Ja třeba vuli extra nemam, taky si dopravam zakusek ke kafi atp. Ale spis jde o to, ze to dítě tohle nezná, takže nevi, ze to ma chtít. Vyziva v dětském věku určuje mnoho. Ve školce a ve škole tuplem už toho tolik neovlivnis, uvidí to u spolužáků, reklamy,… Ale důvod proč tohle dávat miminku?
A teda co se tyka tedlech dezertu - s dítětem jsem se naučila jist holandii s domácí marmosou a delam doma vanilkovy lnatura puding (skrob, vanilka, mliko, na dezert žádné zlo), nedávno muž koupil mlecnou ryzí a teda žádný zázrak a ještě to stojí prachy :roll: Jediny, co mi chutná je nemravne drahé monte, které bych skolakovi byla ochotna jednou za čas dat.
Btw moje mama dělala léta domácí jogurt v jogurtovaci a nic jiného jsme nejedli. Nepripadam si, ze bych mela osizene dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.4.15 08:47
@bozuzu píše:
Já bych klidně dala, buď mu to bude chutnat nebo nebude. Nevim co se tu z toho dělá div ne za jedy, těžko by si výrobce jako Nestlé lajznul dát tam že je to pro dítě od 6měsíců a přitom by to nebylo pro tak malý vhodný.
Tohle už záleží na mámě, jestli bude (ne)fanaticky trvat na svých měřítkách zdravé výživy, to má holt každá jinak :mrgreen: Škodlivý to neni a to je hlavní.

Myslím, ze výrobce nezajímá, co je pro deti dobre a je jim burt, ze deti rveme cukr horem dolem. Me třeba přechází zrak, když vidím v obchode instantni kaši s medem určenou pro mimina jako jeden z prvních prikrmu :roll: :poblion: O dětské vyzive z kramu si teda iluze nedelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
9.4.15 08:51
@Antonie Bolavá píše:
To už snad tady každej :mrgreen:

Já ještě ne :)

• Citovat
  • Upravit
Anro
9.4.15 08:55
@marrlinka píše:
Myslím, ze výrobce nezajímá, co je pro deti dobre a je jim burt, ze deti rveme cukr horem dolem. Me třeba přechází zrak, když vidím v obchode instantni kaši s medem určenou pro mimina jako jeden z prvních prikrmu :roll: :poblion: O dětské vyzive z kramu si teda iluze nedelam.

Jsem třeba nikdy nepochopila tu logiku.To jako medem se sladit miminům nemůže, ale glukopurem jo? Tak snad sladké jako sladké, ne?

• Citovat
  • Upravit
17630
9.4.15 09:07
@Ainy píše:
@KackaDoupA kolik kakaa bys tam tak malému dítěti dala, když jedno procento se ti zdá málo? A jak je to s tím raw kakaem? Napřed ho opěvuješ, pak zas kdesi píšeš, že ti nějaká „odbornice“ řekla, že je špatné tak ho nejíš a za pár dní bys ho dávala kojenci do příkrmu :nevim:
:mrgreen: a hlavně ho dá s tvarohem a pak jásá nad tím, že tvaroh je bléé. Ale jako pozor na to, Kačka ví všechno nejlíp, všude byla dvakrát a od všeho má klíče ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.15 09:07
@Anro píše:
Já ještě ne :)

Tak máš první setkání za sebou, gratuluji :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.4.15 09:09
@Antonie Bolavá píše: :mrgreen: a hlavně ho dá s tvarohem a pak jásá nad tím, že tvaroh je bléé. Ale jako pozor na to, Kačka ví všechno nejlíp, všude byla dvakrát a od všeho má klíče ;)

Tak to je jasné :lol: Já jsem ale děsně zvědavá na odpověď :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.15 09:11
@Ainy píše:
Tak to je jasné :lol: Já jsem ale děsně zvědavá na odpověď :dance:

Tak samozřejmě z toho nějak šalamounsky vykličkuje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.4.15 09:18

@Antonie Bolavá Když tak sem nasází pár smajlíků a problém je vyřešen :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.4.15 09:19
@Antonie Bolavá píše: :mrgreen: a hlavně ho dá s tvarohem a pak jásá nad tím, že tvaroh je bléé. Ale jako pozor na to, Kačka ví všechno nejlíp, všude byla dvakrát a od všeho má klíče ;)
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.4.15 09:19
@Antonie Bolavá píše:
Tak samozřejmě z toho nějak šalamounsky vykličkuje 8)
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.4.15 09:20

@Antonie Bolavá sorry, asi je to nějaký nakažlivý nebo co… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.4.15 09:20
@Ainy píše:
@Antonie Bolavá Když tak sem nasází pár smajlíků a problém je vyřešen :pankac:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek