Nestlé dessert

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3380
9.4.15 09:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.4.15 09:23

@Anro precti si odkazy ktere jsem sem dala

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
9.4.15 09:24

@Ainy jen upresnim ze starsim detem…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
9.4.15 09:24

@Karleon me se to stalo, takze nazyvate me hysterkou neni na miste…jakmile dite poznalo sladkou chut, vselijakych pochutim a cukru ve vetsi mire, prestalo jist ty veci na ktere do te doby bylo zvykle…a tak to je.

• Citovat
  • Upravit
3380
9.4.15 09:27

@KackaDoup Ale já se ptala i na to, jaktože ho jednou vychvaluješ do nebe, pak je fůj, protože to řekla odbornice a najednou je zas fajn. A mluvíme tady o konkrétním desertu pro kojence a ty kritizuješ, že je v něm jen 1,1. % kakaa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.4.15 09:27
@KackaDoup píše:
@Ainy jen upresnim ze starsim detem…

a proč píšeš, co bys dala starším dětem, když zakladatelka se ptá na sedmiměsíční miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.4.15 09:28
@Antonie Bolavá píše: :mrgreen: a hlavně ho dá s tvarohem a pak jásá nad tím, že tvaroh je bléé. Ale jako pozor na to, Kačka ví všechno nejlíp, všude byla dvakrát a od všeho má klíče ;)

meles nesmysly…co jim a nejim ja tady nemusi nikoho zajimat.,..tvaroh je jeden ze zakladu meho jidlenicku, to jen mimochodem, nemusis se za kazdou cenu snazit me nejak shodit a potupit.. :kytka: nikde jsme nebyla dvakrat a od niceho nemam klic, pokud mam nejakou informaci, tak ji sverim tem kteri oni maji zajem a co s ni oni udelaji je uzjen ciste na nich…ze jsou skroby a cukry skodlive vi snad uz v dnesni dobe kazdy…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
9.4.15 09:29
@Ainy píše:
@Antonie Bolavá Když tak sem nasází pár smajlíků a problém je vyřešen :pankac:

boze vy jste trapne…vyhledavate cilene tyto diskuse aby jste me potupily..ale me je to uplne jedno, jen je me lito ze z te diskuse je pak fraska.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
9.4.15 09:30

@Regina Hero tohle tady psaly temer vsechny zeny, netusim proc to pises zrovna me..kakao bych dala az ponekud strasim detem, tvarohu se to netyka a ani jogurtu, tam je vse v poradku, tady bych ochutila bananem, jahodami, boruvkami…

• Citovat
  • Upravit
3380
9.4.15 09:30

@KackaDoup To ty tady pořád píšeš co jíš a nejíš :nevim: Proč, když to nemusí nikoho zajímat :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.4.15 09:32

A proč se ti teda ten desert zdá málo kakaový, když je pro kojence a těm bys teda kakao nedala vůbec? Nějak se v tom ztrácím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
9.4.15 09:33

@KackaDoup Já se ti divím, že se vůbec snažíš. Diskuzí o jídle se snažím radši nezúčastňovat. Jsem překvapená, že ani složení tohoto dezertu maminkám nevadí. No je třeba to do nich prát už od mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.4.15 09:37
@Ainy píše:
@KackaDoup To ty tady pořád píšeš co jíš a nejíš :nevim: Proč, když to nemusí nikoho zajímat :nevim: 8o

protoze jste to tady napsalay VY!!!ne ja..ja az na ty vase kecy…jinak jsme se bavily o dezertu nestle…co bychom daly nebo nedaly sedmimesicnimu a proc…ja uvedla jako duvod skroby, cukry a chemikalie…tak jako jine zeny..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
9.4.15 09:38
@Ema1984 píše:
@KackaDoup Já se ti divím, že se vůbec snažíš. Diskuzí o jídle se snažím radši nezúčastňovat. Jsem překvapená, že ani složení tohoto dezertu maminkám nevadí. No je třeba to do nich prát už od mala.
:hug: :kytka: ja vim, taky netusim proc si ublizuji, jdu pryc protoze jsem se zbytecne rozcilila a je me ted blbe :kytka: :hug: diksuse by bala dobra, nebyt tech stejnych porad dokola…netusim co maji za problem, ja respektuji je, ale ony me nikoli.
  • Citovat
  • Upravit
3380
9.4.15 09:39

@KackaDoup Ale smála ses tomu, že je tam málo kakaa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat