Nestlé dessert
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Karleon me se to stalo, takze nazyvate me hysterkou neni na miste…jakmile dite poznalo sladkou chut, vselijakych pochutim a cukru ve vetsi mire, prestalo jist ty veci na ktere do te doby bylo zvykle…a tak to je.
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup Ale já se ptala i na to, jaktože ho jednou vychvaluješ do nebe, pak je fůj, protože to řekla odbornice a najednou je zas fajn. A mluvíme tady o konkrétním desertu pro kojence a ty kritizuješ, že je v něm jen 1,1. % kakaa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
@Ainy jen upresnim ze starsim detem…
a proč píšeš, co bys dala starším dětem, když zakladatelka se ptá na sedmiměsíční miminko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá píše:a hlavně ho dá s tvarohem a pak jásá nad tím, že tvaroh je bléé. Ale jako pozor na to, Kačka ví všechno nejlíp, všude byla dvakrát a od všeho má klíče
meles nesmysly…co jim a nejim ja tady nemusi nikoho zajimat.,..tvaroh je jeden ze zakladu meho jidlenicku, to jen mimochodem, nemusis se za kazdou cenu snazit me nejak shodit a potupit..
nikde jsme nebyla dvakrat a od niceho nemam klic, pokud mam nejakou informaci, tak ji sverim tem kteri oni maji zajem a co s ni oni udelaji je uzjen ciste na nich…ze jsou skroby a cukry skodlive vi snad uz v dnesni dobe kazdy…
- Citovat
- Upravit
@Ainy píše:
@Antonie Bolavá Když tak sem nasází pár smajlíků a problém je vyřešen
boze vy jste trapne…vyhledavate cilene tyto diskuse aby jste me potupily..ale me je to uplne jedno, jen je me lito ze z te diskuse je pak fraska.
- Citovat
- Upravit
@Regina Hero tohle tady psaly temer vsechny zeny, netusim proc to pises zrovna me..kakao bych dala az ponekud strasim detem, tvarohu se to netyka a ani jogurtu, tam je vse v poradku, tady bych ochutila bananem, jahodami, boruvkami…
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup To ty tady pořád píšeš co jíš a nejíš
Proč, když to nemusí nikoho zajímat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč se ti teda ten desert zdá málo kakaový, když je pro kojence a těm bys teda kakao nedala vůbec? Nějak se v tom ztrácím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup Já se ti divím, že se vůbec snažíš. Diskuzí o jídle se snažím radši nezúčastňovat. Jsem překvapená, že ani složení tohoto dezertu maminkám nevadí. No je třeba to do nich prát už od mala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy píše:
@KackaDoup To ty tady pořád píšeš co jíš a nejíšProč, když to nemusí nikoho zajímat
![]()
protoze jste to tady napsalay VY!!!ne ja..ja az na ty vase kecy…jinak jsme se bavily o dezertu nestle…co bychom daly nebo nedaly sedmimesicnimu a proc…ja uvedla jako duvod skroby, cukry a chemikalie…tak jako jine zeny..
- Citovat
- Upravit
@Ema1984 píše:
@KackaDoup Já se ti divím, že se vůbec snažíš. Diskuzí o jídle se snažím radši nezúčastňovat. Jsem překvapená, že ani složení tohoto dezertu maminkám nevadí. No je třeba to do nich prát už od mala.
- Citovat
- Upravit