Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, taky sbírám pro svého syna ty pidi hračky z Billy. Kdybyste měly minibody navíc, byla bych za ně moc ráda. Děkuju! ![]()
Ráda pošlu výměnou za nějakou sladkost nebo omalovánku:)
@marty85 Ty mini hračky ti mohu klidně poslat mám jich tuším 5. Já sháním ještě 3maxi body.
@Katka1974 moc děkuji vše došlo včera jsem to proměnila a Malý je nadšený
Děkuji děkuji Děkuji ![]()
@Katka1974 moc děkuji
já ti pak klidně pošlu penízky za poštu at to nedotuješ.:-D
Ahoj,
taky bych moc ráda minibody, nebo popřípadě přímo ty plastové figurky. Sháním pro děti, billu máme z ruky, takže nenasbíráme
. Klidně i zaplatím. Moc děkuji. @Katka1974 @Gabriella.84 máte ještě? Děkuji ![]()
@pavlaac já mám ty hračky mám jich zatím 5 ještě ale sháním na 3 maxi body tak až seženu klidně hrčky mohu poslat.
Ahoj holky, sbirame ty hracky z billy.Nema nekdo minibodiky co nepotrebuje? mam 5 maxibodu a farmu nebo ted fandulaky z alberta.my mame billu z ruky. dekuji za kazdou pomoc.
Ahoj sháníme jen ty plastové příšerky nebo(miny body) samolepky. Na výměnu man max body, kdo by měl zájem tak napíše rada odepíšu.
Holky taky se hlásím o minibodíky a nebo figurky, pokud by někdo měl a nevyužil.. mám i spoustu věcí na výměnu(penny městečko autíčka, lipánky- víčka i samolepky, kody kubík a kinder hračky) nebo za nějakou mlsotinu ![]()
Holky, nabizim maxibody na plysaky - uz nalepene na letacku, zatim mam 3 letacky (takze na 3 plysaky), za chvili bude asi i ctvrty
Kdo ma zajem, napiste mi zpravu ![]()
Ahoj holky, rada vyměním maxibody za ninybody nebo za postavičku sháním :BURAKA, SULLIVAN, JESSIE, WOODY, BUZZ RAKETAK, WALL-E, MERIDA, mam navíc BLESK MCQUEEN,