Umělohmotný chránič proti ukradnutí na zboží z eshopu

22
27.3.15 10:04

Umělohmotný chránič proti ukradnutí

Ahoj maminky, už se vám někdy stalo, že vám nechali na oblečení takový ten umělohmotný nesmysl proti ukradnutí? Nejsem žádný zloděj, nakupovala jsem přes e-shop. :) Jen bych potřebovala vědět, jak to z toho nějak neinvazivně sundat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101657
27.3.15 10:11

@ronnie120 Bez té věci, k tomu určené ne… asi bych požadovala řešení od eshopu, pokud nemáš nikoho známého v obchodě, kde to používají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.15 10:13

Tu větší část roztavit zapalovačem. Taky záleží jaký je to typ. Parkrát jsem to dělala :mrgreen: Taky nekradu. Ale dlouho jsem dělávala v baru co měl nonstop a ehm ne že bych někoho podporovala, ale bývalo tam toho hodně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.15 10:14

Raději anonymně :P

• Citovat
  • Upravit
46669
27.3.15 10:14

Já to jednou měla na oblečení pro mimino a neinvazivně to sundat nešlo. To tričko se vyskytlo v hromadě, která kolovala rodinou, tak nevím, odkud se to vzalo a řešit jsem to nemohla. Zkoušela jsem všemožně vypáčit, nešlo to, triko letělo do koše :nevim:

Jinak bych to řešila u prodejce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
27.3.15 10:16

Pry to jde silnym magnetem. Jinak muzes zkusit s uctenkou zsjit do nejakeho obchodu a poprosit je aby to sundali-takle to resila kamaradka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
27.3.15 10:21

V první řadě bych to řešila s e-shopem, kde jsem tu věc koupila, je to jejich chyba.
Vzít účtenku / fakturu a zajít s tím do nějakého obchodu, kde to používají, s prosbou, zda by ti to nesundali, je taky možnost, která by mohla být funkční.
Sama bych to sundavat nezkoušela, mohla by sis to oblečeni taky zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
27.3.15 10:21

Ja bych to násilím nezkoušela, může v tom být kapsle s barvou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
27.3.15 10:22

S eshopem se to asi bude řešit blbě..zbytečná platba za poštovné..
Ale já takhle jednou koupila nějakou věc ve sportu a zapomněli mi to sundat (nechápu, že tam jsem nepípala), pak jsem šla do hračkařství..tam jsem už pípala a paní prodavačka mi to tam u nich normálně sundala, ať nemusím běhat zpět do sportu. Bych s tim zkusila zajít do nějakého uplně jiného obchodu a poprosila je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
27.3.15 10:25

Ale nějak to „po domacku“ sundat musí jít..kamarádka, co pracovala v obchodě s hadrama říkala, že pomalu denně nacházejí v kabinkách nějaké sundané :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.3.15 10:25

Jsem to sundala normálně kleštěma. ale byl to nějaký obal na podložku na jogu, za 5 kaček, tak jsem to riskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.3.15 10:26
@Popokatepetla píše:
Ale já takhle jednou koupila nějakou věc ve sportu a zapomněli mi to sundat (nechápu, že tam jsem nepípala), pak jsem šla do hračkařství..tam jsem už pípala a paní prodavačka mi to tam u nich normálně sundala, ať nemusím běhat zpět do sportu. Bych s tim zkusila zajít do nějakého uplně jiného obchodu a poprosila je

Tohle se mi stalo s bundou, kde byl v cedulce s popisem na údržbu zadělaný nějaký cajk pípací. Tu bundu jsem dávno nosila a skoro všude pípala :zed:. Až pak nějakou osvícenou prodavačku napadlo prohlídnout tu bundu, cedulku jsem odstřihla a byl klid. Takže v krámě sice sundali to umělohmotné, ale tohle tam nechali a já si pak připadala jako debil, když jsem všude pípala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101657
27.3.15 10:30
@Popokatepetla píše:

Tak jedná se o jejich chybu, takže bych samozřejmě chtěla to poštovné proplatit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
27.3.15 10:40
@Popokatepetla píše:

Poštovné by měl zaplatit e-shop, je to jeho chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
27.3.15 11:00

Ja by som to zabalila do igelitového sáčika alebo tašky, tak aby mi trčal len ten čudlík, pre prípad že by tam bola aj farba a kliešťami by som to skúsila rozpojiť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák