Samolepky se jménem do 1. třídy

2708
1.7.24 12:11

samolepky se jménem do 1.třídy

Ahoj. Kde jste, prosím, objednávaly takové ty samolepky se jménem pro děti do první třídy? Na štětce, vodovky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
1.7.24 12:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.7.24 12:17

Ne pro dítě do školy, ale do nemocnice na Mama Labels. Drží perfektně. Máme i razítko. Samolepky vydrží mnoho vyprání, razítko se časem opere. Lepím na všechno i mimo textil.

• Citovat
  • Upravit
2708
1.7.24 12:17

@Kelsey Díky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.7.24 12:19

Nabídka je široká, viz screen a kvalita nadstandardní.

• Citovat
  • Upravit
3045
1.7.24 12:21

Mama labels :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
1.7.24 12:21
@krecik.dzungarsky píše: Více

Tak já mám úplně opačnou zkušenost. Nálepky na oblečení vůbec nedrží. Razítko jsem 1× reklamovala, protože přestalo tisknout i po doplnění barvy. Podruhé už jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.7.24 12:29
@JancaS84 píše: Více

Dceři perou oblečení v nemocnici, abych ho nemusela složitě vozit z velké vzdálenosti. Iluze o nemocničním praní, i když jde o malinkou nemocnici, si nedělám.
Razítko mají teď nové, my máme ještě to staré. Funguje bez problémů, náplň se do něj musela objednávat na požádání. Stará série není kompatibilní s novou. Jinak žádné výtky nemám :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
33005
1.7.24 12:29

Koupila jsem v papírnictví v nakupaku prázdné a donutila obe děti si to podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
1.7.24 12:33
@krecik.dzungarsky píše: Více

Jo, já jsem si náplň objednala i když garantovali 1000 otisků a udělala jsem tak možná 100. A i po doplnění barvy nic. Tak jsem to reklamovala a poslali novy štoček. A stejně to po chvíli opět vyschlo, skladovala jsem to přesně podle návodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.7.24 12:36

Třeba tužky, jiné věci do penálu, boxu jdou podepsat perm. fixou. Jsou různé tloušťky. Mám víc vypsanou ruku. Takže jsem jim to takhle podepisovala. Na oblečení je i fix na textil. U všech tří našich dětí stačí používat první tři písmena křestního a jsou rozpoznatelní. Celé jméno nemusí (edit. se nemuselo) uvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76796
1.7.24 13:02

dcera má razítka na tričku, co nosila do školky, teď po první třídě je to pořád hezky viditelné, stokrát oprané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
1.7.24 13:32
@stinga píše: Více

Jo, to co jsem orazitkovala tak tam pořád je, nosí to už i druhá dcera. Ale prostě to razítko za chvíli přestalo fungovat. Ségra měla to stejný. A četla jsem recenze na FB a tam spoustu lidí psalo stejnou zkušenost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
1.7.24 16:46

Podepisovala jsem lihovkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76796
1.7.24 16:50