Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj. Kde jste, prosím, objednávaly takové ty samolepky se jménem pro děti do první třídy? Na štětce, vodovky atd.
Ne pro dítě do školy, ale do nemocnice na Mama Labels. Drží perfektně. Máme i razítko. Samolepky vydrží mnoho vyprání, razítko se časem opere. Lepím na všechno i mimo textil.
@krecik.dzungarsky píše: Více
Tak já mám úplně opačnou zkušenost. Nálepky na oblečení vůbec nedrží. Razítko jsem 1× reklamovala, protože přestalo tisknout i po doplnění barvy. Podruhé už jsem to vzdala.
@JancaS84 píše: Více
Dceři perou oblečení v nemocnici, abych ho nemusela složitě vozit z velké vzdálenosti. Iluze o nemocničním praní, i když jde o malinkou nemocnici, si nedělám.
Razítko mají teď nové, my máme ještě to staré. Funguje bez problémů, náplň se do něj musela objednávat na požádání. Stará série není kompatibilní s novou. Jinak žádné výtky nemám
.
Koupila jsem v papírnictví v nakupaku prázdné a donutila obe děti si to podepsat.
@krecik.dzungarsky píše: Více
Jo, já jsem si náplň objednala i když garantovali 1000 otisků a udělala jsem tak možná 100. A i po doplnění barvy nic. Tak jsem to reklamovala a poslali novy štoček. A stejně to po chvíli opět vyschlo, skladovala jsem to přesně podle návodu ![]()
Třeba tužky, jiné věci do penálu, boxu jdou podepsat perm. fixou. Jsou různé tloušťky. Mám víc vypsanou ruku. Takže jsem jim to takhle podepisovala. Na oblečení je i fix na textil. U všech tří našich dětí stačí používat první tři písmena křestního a jsou rozpoznatelní. Celé jméno nemusí (edit. se nemuselo) uvádět.
dcera má razítka na tričku, co nosila do školky, teď po první třídě je to pořád hezky viditelné, stokrát oprané
@stinga píše: Více
Jo, to co jsem orazitkovala tak tam pořád je, nosí to už i druhá dcera. Ale prostě to razítko za chvíli přestalo fungovat. Ségra měla to stejný. A četla jsem recenze na FB a tam spoustu lidí psalo stejnou zkušenost. ![]()
tak já mám asi ještě nějakou původní kvalitní verzi