Samotné IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.7.12 19:51

Terinko ja na cysty trpim hodne i mynuly mesic jsem ji mela vzdycky pekne odejde sama. vzdycky bud odejde s menstruaci, a jednou mi dokonce praskla v puli cyklu to jsem se divila.ja mam proste jeste pockat az se menstruace dostavi. jinak sliznice vcera byla 7mm.pry pokud do stredy menstruace nedojde mam dojit a domluvit se co a jak dal, kdyz dojde tak mam dojit 2dc. nevis jak mam byt sliznice vysoka pred menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
69235
14.7.12 22:08

Vždycky ti odpovím tak se zpožděním, promiň, nejsem na netu, no, já měla sliznici 5mm a menstruace nedorazila a říkali, že s takhle nízkou sliznicí se to ani nedá očekávat. 7mm mi tedy přijde taky hodně málo na menstruaci, před transferem je ideál 10mm a víc, pak hormonama ještě druhou půlku dost roste, takže bych řekla, že s těmi 7mm je to na menstruaci na štíru :think: ale možná by jí vyvolali Agolutinem :think: normálně by ani před stimulací s takhle nízkou sliznicí nebyla potřeba, ale zase se potřebuješ zbavit cysty :think: no, vyčkej, oni něco vymyslí. cysty znám, moje nějvětší 9×8cm :zed: :zed: :zed: a nakonec, sice to trvalo 12let, ale mám své dvě vytoužené děti, tak ti přeju moc moc štěstí, kdybys potřebovala, tak napiš, nechám si to v oblíbených, alespoň můžu podpořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.7.12 07:09

Terinko dekuji.no jo ja musim mit vzdycky neco extra.teri kdyz bych sla na odber vajicek a nebyla pk kolikatej den po odberu se davaji zpet? druhej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.7.12 18:38

Bez Pk myslím 48 hodin je určitě nechají vyvíjet, dřív jak za dva dny transfer nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.7.12 20:05

Terinko dneska jsem zacala spinit takze uz se uracila dojit, ve strdu zkocim na krev a na ultrazvuk a pevne doufam ze cysta zmizla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.7.12 20:27

Držím moc palce, napiš, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.7.12 20:33

Neboj dam vedet zatim jen spinim tak snad se to rozjede, ale mivam ji slabou po tech hormonech cpu je v kuse do sebe dost dlouho .ve stredu pujdu do caru tak dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.7.12 17:28

Terinko uplne jsem te zapomela informovat,18.7 jsem zacala pichat fostimon 225j a decapeptyl. prvni ultrazvuk jsem mela v pondeli a to jsem byla 7dc ale neco mainkyho tam bylo, bylo mi receno uvidi se pristy ultrazvuk, jen mne zvedla davky na 300j. zitra zase jedu na ultrazvuk od menstruace porad spinim asi tema hormonami, dneska mne zacali bolet zada, a jinak mam celkem tlaky v brise takze se tesim uz az to budu mit za sebou. zitra napisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.7.12 17:42

Tedy 300 jednotek, to je pořádná dávka, tak držím palce, ať hezky dorostou a dozrajou a je jich alespoň 10 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.7.12 19:31

Teri mam tak vysoke davky kvuli tomu ze mi vajecniky pracuji pomalinnku tak uvidime zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.7.12 13:54

Teri mam jen 5 foliku 17,16,13,12,12,vse na leve strane, na prave neni nic asi mi ten druhej vajecnik nefunguje.opu v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.7.12 15:14

Ahojky. Vlezu vam do diskuze, nechce se mi zakladat novou. Dneska mi psala kamoska po dlouhe dobe a zminila se ze s pritelem uz podstoupili IVF a ze se to nepovedlo. Tak jsem se ji ptala, jestli ma jeste nejake embryjko schovane na pristi pokus a ona mi napsala ze ne, ze se nepovedly oplodnit. Nenapsala mi to spatne? Ja jsem myslela ze pri ivf se to prave oplodnit podari a pak se to embryjko treba neuchyti. Dali za to 38tisic. Prvni pokus. Ja jsem na tom nikdy nebyla, proto se ptam vas zkusenejsich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.7.12 16:33

Anabel zalezi co vsechno si zaplatili neda se to jen tak napsat zalezi kolik meli vajicek atd. divej ja mam treba jen 5 foliku a vajicek bude urcite min. nekomu to vyjde na poprve nekomu zase treba na potreti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.7.12 18:56

Aha tak to já se jí zeptám podrobněji jak to bylo, slíbila že se staví. Ona totiž má už 2 děti a teď se současným partnerem chtějí společné dítě a problém je myslím v něm, jestli si to dobře pamatuju. Tak moc děkuju za odpověď. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.8.12 10:25

Terezko tak to dopadlo dobre mam dve embrijka uz v sobe vcera byl transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí