Samovolný potrat – co potom?

Anonymní
6.6.20 18:22

Samovolný potrat ano/ne

Ahoj, mám na vás otázku, minulý týden jsem měla pozitivní test, na kontrolu jsem teprve objednaná, ale dnes přišla menstruace, a silný bolesti břicha znamená to samovolný potrat? Bohužel k dr se dostanu až v pondělí..
Pokud samovolny potrat, jak to probíhá dal? Nějaká operace nebo co se deje? Dekuju ????????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37256
6.6.20 18:27

Nic, prostě to odkrvacis a az krvacet prestanes jdi k dr, at zkoukne jestli je to cele pryc. Lepsi kdyz to odejde samo, nez abys ted bezela na nejaky zakrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
6.6.20 18:38

Po skončení krvácení pujdeš k lékaři a ten udělá kontrolní utz. Pokud bude děloha čistá, tak té poučí o “šestinedelí”. Pokud tak něco bude tak té nejspíš pošle na dočištění do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.20 19:08
@Anonymní píše:
Ahoj, mám na vás otázku, minulý týden jsem měla pozitivní test, na kontrolu jsem teprve objednaná, ale dnes přišla menstruace, a silný bolesti břicha znamená to samovolný potrat? Bohužel k dr se dostanu až v pondělí..
Pokud samovolny potrat, jak to probíhá dal? Nějaká operace nebo co se deje? Dekuju ????????

Ano, tohle může být sp.. Nic neřeš, jen po na kontrolu k dr, zda odešlo vše.. Stává se hodně často.. Pokud by neodeslo vše, čeká tě vyčištění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 19:11

Říká se tomu biochemické těhotenství a pokud nebude potřeba nějaký docisteni, tak sestinedeli netřeba. Proste zpozdena ms. Já to měla minuly měsíc a už mám zas pozitivní test

• Citovat
  • Upravit
1302
7.6.20 07:31

Ahoj, jsem na tom stejně jako ty, měla jsem pozitivní testy a i potvrzené z krve hcg. Bohužel sem včera začala také krvácet. Nejspíš se jedná o biochemicke protože test už je snehobily. Tak snad to odešlo vše. Hodně jsem si o tom četla a prý měsíc po biochemku je „pohnojeno“coz holky psaly že je to ideální čas na znovu otehotneni a většinou se zadaří úspěšně že prý je to po biochemku skvělý prostředí pro otehotneni :nevim: tak když budeš mít vše v pořádku prý není důvod čekat. Měla jsem včera když se ms spustila hrozný bolesti a vypadly že mě dva velký kusy a dneska už bych řekla že je to lepší. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.6.20 09:38

Stalo se mi na zacatku roku a dalsi mesic jsem byla opet tehotna a tentokrat snad vse dopadne dobre :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
7.6.20 10:30
@Nicky92 píše:
Stalo se mi na zacatku roku a dalsi mesic jsem byla opet tehotna a tentokrat snad vse dopadne dobre :))

Minul cyklus jsi měla biochemko? A měla si tu ms normálně, jako že pak skončila přišla klasicky ovulace a teď tedy máš//? Hlavně ať je vše v pořádku :srdce: prý se říká že po biochemku je velká šance tak snad se nám také zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19142
7.6.20 10:52

@Lebedka99 já to tak teď mám. O týden pozdější ms, ovulace jako vždy a už mám zas pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.6.20 11:20

@Lebedka99 Byla asi o 10 dnů zpožděná MS v únoru. V děloze vůbec nic i nízká sliznice a něco málo hcg v krvi. Za dalších 14 dnů v krvi už nic a pak jsem musela během dalších 14 dnů otěhotnět.

Mně teda o šestinedělí nikdo nic neřekl takže jsem prostě žila dál jakoby nic, ale sestra u doktora mi pak říkala, že se to mělo asi dodržet.

Teď jsem v 16tt a první trimestr byl úplně bez bolesti nebo špinění, protě s tím biochemickým nesrovnatelné. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
7.6.20 11:35
@hospodki píše:
@Lebedka99 já to tak teď mám. O týden pozdější ms, ovulace jako vždy a už mám zas pozitivní test.

Tyjo holky čtu to fakt skoro všude jak to holkám po biochemku vyšlo tak vám to přeju taky ať je vše v pořádku. U sebe bych si to taky moc přála :srdce:.

@Nicky92 no já právě od testu co jsem objevila//tak jsem furt spinila hnede tak už mi to přišlo jaký nezdravy ale prostě věříte že to bude ok hlavně jsem byla poprvé pozitivní takže ta představa že to nevyšlo nebo ne ale biochemicke mě vůbec nenapadlo :think: holky a braly jste něco jako myslím kromě listovky? Já mám dlouhé cykly tak jsem zas dneska šla pot kontryhelove kapky a tu listovku no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19142
7.6.20 12:44

@Lebedka99 já třeba vůbec nespinila, ale nesilil mi vůbec test, po týdnu byl prakticky stejný a bála jsem se mimodelozniho. A navíc jsem byla vnitřně strašně nervózní, ze to není v pořádku. Když nebyl nutný zásah do delohy, tak jsme žádné přestávky neřešili. Kdyby to neodeslo samo, tak bych určitě jednu ms vydržela. Bolesti jsem taky žádné neměla, jen pak klasickou ms. A vitaminy neberu, jen listovku a od druhého trimestru budu brát zas jen rybí olej v kapslich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.6.20 13:17

@Lebedka99 Já teda měla silné bolesti vlevo v břiše, které přestaly v momentě, kdy jsem začala špinit. Jinak jsem brala utrogestan a nosifol forte až do konce prvního trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
7.6.20 16:27
@hospodki píše:
@Lebedka99 já třeba vůbec nespinila, ale nesilil mi vůbec test, po týdnu byl prakticky stejný a bála jsem se mimodelozniho. A navíc jsem byla vnitřně strašně nervózní, ze to není v pořádku. Když nebyl nutný zásah do delohy, tak jsme žádné přestávky neřešili. Kdyby to neodeslo samo, tak bych určitě jednu ms vydržela. Bolesti jsem taky žádné neměla, jen pak klasickou ms. A vitaminy neberu, jen listovku a od druhého trimestru budu brát zas jen rybí olej v kapslich

Aha a zadarilo se hned druhý cyklus po biochemku?  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19142
7.6.20 17:06

@Lebedka99 Jj, další ms mi měla přijít dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...