Samovolný potrat - jak probíhá

Anonymní
31.3.16 17:44

Samovolný potrat jak probíhá

Ahoj prosím kdo zažil samovolné potrat v 6 Tt? Včera ráno jsem trochu kráva cela odpoledne mě zacǎlo bolet břicho jako na Menzes, tedy trochu víc, a dnes taky bolelo břicho, vypadl ze mně dvakrát trochu větší červený kus, pak bolesti přestali a teď trochu spǐše růžového špinění, myslela jsem si, že při potratů musí být krve více? Nemohl to být třeba hematon? Moc děkuji, k doktorovi jdu zítra

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
658
31.3.16 17:51

Ja zazila dvakrat potrat.. Zezacatku to bylo jen spineni a pozdeji zacalo vetsi krvaceni s kousky srazeniny a u druheho se pridali i bolesti bricha.. Ja jela vzdy na pohotovost hned kdyz jsem zacala vic spinut takze nevim jestli krve musi byt vic. Kazdopadne byt tebou jed na pohotovost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 17:59

A jak ti to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.16 18:00

No moc nekrvácím ale trochu ano, měla jsem ty bolesti a jak to ze mě vypadlo ta sraženina tak bolest přešla

• Citovat
  • Upravit
658
31.3.16 18:01

No spatne.. Musela jsem na revizi.. V 6tt se prestali miminka vyvijet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4102
31.3.16 18:03

Já potratila 6-7tt a břicho mě teda nebolelo ale když to napíšu hnusně tekla ze mě krev jak kdybych se podřízla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
31.3.16 18:03

Ja taky nemela zadne extra bolesti, spis jen takove citlivejsi bricho a ani to krvaceni nebylp nijak moc.. Vetsinou mi stacila jen intimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
31.3.16 18:09

Já jsem u SP byla překvapena - žádné bolesti, křeče nebo extra krvácení! Čekala jsem cíleně SP asi 3 týdny (embryo se prestalo vyvíjet v 6.tt,bez srdeční akce),chtela jsem se vyhnout revizi a vyplatilo se - hned po pár dnech po SP jsem otěhotněla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 18:11

Tak koukám, že u každé. Je to jinak, vím, že jsem o mimi přišla, měla jsem fakt bolesti až do zad, krvácení nemusí být tedy velké, a dal vám doktor preventivně něco jako léky na udržení, kdyby se příště zadařilo? Nebo jste braly vitamíny? No včera jsem si do se po řečený, teď už to začíná být lepší

• Citovat
  • Upravit
1911
31.3.16 18:15

Nic na udržení jsem nikdy nebrala, na co ale nedám dopustit je Femibion - před i v těhotenství ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 18:16

Děkuji, koupǐm, já tedy měla vždy před Menzes problém, že jsem čtyři dny špinila než jsem to dostala

• Citovat
  • Upravit
72725
31.3.16 18:19
@Anonymní píše:
Ahoj prosím kdo zažil samovolné potrat v 6 Tt? Včera ráno jsem trochu kráva cela odpoledne mě zacǎlo bolet břicho jako na Menzes, tedy trochu víc, a dnes taky bolelo břicho, vypadl ze mně dvakrát trochu větší červený kus, pak bolesti přestali a teď trochu spǐše růžového špinění, myslela jsem si, že při potratů musí být krve více? Nemohl to být třeba hematon? Moc děkuji, k doktorovi jdu zítra

zažila jsem, bolesti jako blázen, krev valila proudem, jednou jsem skončila i ve špitálu.. :nevim: jinak na udržení je to jen placebo, co se udržet má se udrží, mám 2 kluky, jeden přežil 2 ms, druhý několik krvácení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
31.3.16 18:25

Už si to moc nepamatuju, ale nevím že by mě něco bolelo a krvácela jsem jen trochu. Poslali mě hned druhý den ráno na revizi a ani po ní jsem skoro nekrvácela. Tohle má asi každá jinak, těžko říct. Rozhodně to asi nebude nic dobrýho :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 18:39

Elluso, jak dlouho jsi po tom otěhotněla a vůbec jak jsi to zvládla? Já mám doma už dva kluky, tak to je asi lepší, než kdyby to bylo první :(

• Citovat
  • Upravit
4102
31.3.16 18:50

Já co jsem potratila tak je to 6let…přijela jsem do nemocnice asi o půlnoci, dali mi něco aby zastavili to krvácení a ráno hned na revizi. pustili mě až druhý den a týden neschopenka. Ted jsem znovu těhotná, u doktora jsem si vydupala kontrolu hned jak jsem to zjistila…nasadil mi 3× denně utrogestan, další kontrolu jsem měla v 8tt..srdíčko bilo ale doktor mi řekl at se zatim neraduju. Ted jsem v 11tt a zítra jdu na další kontrolu tak uvidim jestli je vše v pohodě..doufám že jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty