Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasmína25 píše: Více
no to je ještě hůř, ty je neosočíš, že ti snědli chlebíčky, ty jim neřekneš nic, a druhý den o tom založíš diskusi na emiminu, jaký jsi chudák, že jsi neměla žádný chlebíček a ostatní se cpali
@stinga píše: Více
A kdyby je nesnedli, tak si bude stezovat, ze se s nima delala/kupovala zbytecne…
Nějaká taková diskuze tu už byla, ne? Zaujal mě obrat „výmluvy na všechny možné rýmy světa“. Po dvakrat jsem si to musela přečíst opakovaně ![]()
No přítel je vyloženě zlatíčko, pan z nemanic a hulvát k tomu
![]()
@Anonymní píše: Více
Všechno bys měla mnohem jednodušší, kdybys otevřela pusu a normálně s lidmi mluvila
Když to nedokážeš s partnerem ani jeho sourozenci, tak co teda chceš dělat? Nejdřív ti vadí, že příbuzní chtějí na návštěvu, pak zase že nepřijeli… Tak co bys teda chtěla? Však jsi psala, že je to váš společný domov, tak proč ti vadí, že by se chtěli podívat, jak jejich brácha/syn bydlí? Jde o to, že tys u nich nebyla? Na to stačí při další debatě říct třeba"my jsme u vás ještě nebyli, tak co se příště sejít u vás?" Když sedíš u stolu, kde ti všichni plánují oslavu a ty ani necekneš, je přece nad slunce jasné, že nikdo neví, že nechceš. Proč jsi proboha neřekla, že nechceš nic slavit? To přece nejsou rozbroje, ale normální lidská komunikace. To všem všechno odkýveš a pak se doma vztekáš, že to nechceš?
Tys založila i tu druhou diskuzi, viď. To „vnucování“ a příbuzní tě strašně žerou, neměli byste si to s partnerem konečně vyjasnit?
Prosímtě, co znamenají ty „všechny rýmy světa“? Nikdy jsem to neslyšela. Rýmy jako slovní hříčky, nebo záněty horních cest dýchacích nebo co vlastně?