Šampon pro 10letou

Lenka76
15.8.20 22:46

Sampon pro 10 letou

Ahoj, jaky doporucite sampon pro 10 letou? Koupila jsem ji Aussie, ale zacala po tom mit lupy a cervenou kuzi na hlave. Ted ma Oilatum na spraveni, uz je to dobry, ale uz nevim, jaky setrny sampon ted koupit. Poradite prosim? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
haley83
15.8.20 23:04
@Lenka76 píše:
Ahoj, jaky doporucite sampon pro 10 letou? Koupila jsem ji Aussie, ale zacala po tom mit lupy a cervenou kuzi na hlave. Ted ma Oilatum na spraveni, uz je to dobry, ale uz nevim, jaky setrny sampon ted koupit. Poradite prosim? Diky

Natura Siberica rakytníkový pro normální vlasy. Přechází na něj moje sedmiletá dcera, od narození měla dětský od téže značky. Používáme ho obě a maximální spokojenost. Akorát je dost aromatický, prostě jako rakytníkový sirup. Dovedu si představit, že to někomu nemusí vonět.

• Citovat
  • Upravit
15.8.20 23:04

Šampon pro 10-ti letou holčinu

Ahoj, jestli můžu, tak bych poradila. podle toho, co čtu, tak to vypadá, že bude mít „alergie“ na ty extra šampony s různými pro firmy nezbytnými přídatnými látkami. Já bych to osobně řešila klasickým kopřivovým šamponem, který za 1. zklidňuje, za 2. léčí a za 3. neprovokuje pokožku na lupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
15.8.20 23:10

Diky holky. Ja s tim mam taky problem, tak to ma asi po me.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.20 23:16

@Lenka76 hodně holek i v dospělosti používá dětské šampony atd.. Mrkni na složení, dětské jsou v pohodě v dospelackych je moře kravin od silikonu, přes alkohol atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9181
15.8.20 23:27

Jediné bez sulfátů… Tyhle pěnidla dost narušují pokožku. Používáme Alverde značku a hlavně, musíš číst složení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.10.20 18:59

Šampony Urtekram, jsou přírodní a celkem fajn. Dcera má heřmánkový a k tomu levandulový kondicionér. Jak je to přírodní, nečekejte superpěnivost jako u klasiky z trošky šamponu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.10.20 19:53

Jednou tydne umejte dceri hlavu misto samponu jedlou sodou. Jednu az dve polivkovy lzice rozmichat v hrnecku nebo kelimku teple vody a rovnomerne na vlasy nalejt a mejt klasicky jako s samponem. Samozrejme to nepeni. Neni potreba peny. Pak splachnout a kdyz budete mit chut, tak jeste prelit vlasy jablecnym octem. Pul vody a pul ocet. Ale neni potreba.
Pokud lpite na samponu tak v rosmanovi maji regeneracni s konopim a nebo bych volila koprivovy nejaky bud od balea nebo alverde nebo nisana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.9.24 09:08

Zdravím Vás, ráda bych obnovila diskuzi. Jaký šampon prosím používáte pro 10leté dítě? Já malé přestala už kupovat dětské šampony, protože mi přijde že má po nich ty vlasy jakoby neumyté, splihlé, hned mastné, že už to chce něco jiného, ale zase takové ty značky jako Shauma, Loreal atd ji také dávat nechci. To je plné sulfátů a pěnidel… ani já je nepoužívám. Teď má Alverde, ale také mi přijde že jí nesedí… Já mám vlasy vlnité, takže používám speciální produkty přímo na vlnité vlasy, jenže ona má úplně rovné, takže ani můj šampon by asi nebyl úplně vhodný. Poradíte prosím? Máte nějakou osvědčenou značku? A ještě se zeptám, jak často v tomto věku myjete vlasy? Moc děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102513
15.9.24 09:57

@Verunka9 šampony mame NatureBox a 11 léta si vlasy myje sama, takže vlastně ani nevím jak casto. Každopádně je má hezký, tak evidentně dostatečně. Já ji je meju a kontroluju, jen když ze školy nahlásí vsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10065
15.9.24 10:33

Alverde, Bione, občas DM. Jak často si myje vlasy nevím, od nástupu do školy si je myje sama a v koupelně neasistuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
15.9.24 12:34

Já taky furt přemýšlela, jaký dceři pořídit šampon a nakonec vyhrál tento z DM za pár korun. Má po něm hezký vlasy a krásně voní. Zkusím ho teď i pro sebe, tak uvidím.

Vlasy si myje cca 2-3×týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1471
2.2.26 22:05

Jaký šampon pro 10 leté dítě

Ahoj
Jaký šampon pro 10 leté dítě? Syn teď používá Garnier kids. Nevím jestli zas koupit ten nebo už nějaký jiný :nevim:. Nemá problémy se šampony ani sprchovými gely. Ale nevím jestli už přejít na klasické šampony pro dospělé (Syoss, head & shoulders, Balea,…)…
Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3125
3.2.26 06:07

Mam 2 syny a detske sampony nepouzivame uz roky, nekdy od batoleciho veku…maji kratke vlasy, tak mi prijde, ze je to skoro sumak, nic specialniho nepotrebuji :nevim: Vybiram trochu „prirodnejsi“ drogerku - napr. ty Balea natural jak jsou na obrazku nad prispevkem, obcas prohodim nejakym alverde apod (DM mam po ruce, tak nejcasteji tam :mrgreen: ) a to pouzivame vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7727
3.2.26 07:55
@Beruska999999 píše: Více

Máme to stejně. Koukám na složení kosmetiky. I sprchace. Jedeme tu baleu Naturals nebo alverde. Šampon má dcera alverde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová