Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
jedeme na pár dnů do Karlových varů. Budeme ubytovaní v místním hotelu s wellness, ale kam se dá všude podívat nejen v centru a tak, aby to bavilo 12 letou slečnu?
@Peggy54 Díky ![]()
A přímo ve Varech je prý prohlídka někde v podzemí, stojí to za to? To by mohli vědět místní. A doporučit fajn restauraci a kavárnu ![]()
Ve Dvorech je escape room, ale to mozna bude na 12 letou moc intenzivni.
@impossible píše:
Zdravím,
jedeme na pár dnů do Karlových varů. Budeme ubytovaní v místním hotelu s wellness, ale kam se dá všude podívat nejen v centru a tak, aby to bavilo 12 letou slečnu?
Výlet do Prahy?
Je to oblíbená atrakce zejména u turistů z ciziny.
@impossible píše:
@Lilith_S V jakém smyslu intenzivní?
No zavřeli nás po tmě do cely a je to v protileteckem krytu, takze to nemusi byt pro kazdeho ![]()
Teď koukám, že kryt už není v nabídce: http://www.escapekv.cz/.
Jinak jako varačka tápu, je to prostě město pro důchodce…
@impossible podzemi to bohuzel netusim
a na jidlo je ted nove Bagel lounge
@Lilith_S Super, tak pokud jsi místní, na netu jsem si podle recenzí našla, že nej restaurace jsou - Tusculum a La Marché a kavárny - Café piccolo a café Pupp. Je tomu tak nebo doporučíš něco jiného?
Jinak fakt kromě kolonády tam není co k vidění zajímavého? Jako fakt pro důchodce? my jedeme takový okruh a jedna zastávka jsou dvě noci ve Varech, tak snad tam něco najdeme. Kdyžtak budeme trávit čas ve wellnes na hotelu, ale já bych raději teda venku.
Výletní areál Diana - lanovka, rozhledna, motýlí dům, restaurace
Ještě mě napadá muzeum medvídků a v hezkém počasí Rolava. Restaurace a kavárny na kolonádě neznám, platit kilo za kafe se mi nikdy nechtělo ![]()