Kam ve Varech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1316
15.8.20 20:22

@Lilith_S Tak to nemusí být přímo na kolonádě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15915
15.8.20 20:30

Diana, Motýlí dům, Linhart, Goethova vyhlídka, varske muzeum, muzeum becherovka, výstava voskových figur, muzeum paradoxů, vánoční dům, podzemí, areál Rolava, svatoske skály. Běžné restaurace U Tomáše, Špunt a knoflík, restaurace v hotelu Ambassador, pizzerie MamaMia, nebo třeba restaurace u Draka, ale to není v centru.

Příspěvek upraven 15.08.20 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11098

Vánoční dům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694

Diana (nahoru můžeš buď lanovkou nebo procházka lesem), Goethova vyhlídka (moc hezká) - okolo je menší okruh asi 2km kde jsou po ceste namalovany strašidla a vždycky nějaký popis, Linhart - je tam víc cestiček i parkoviště 1. okolo obory, k vidění jsou divoká prasata, daňci…2. Vyhlídka Jungmanuv altan, nejsem si teď jistá jak se přesně jmenuje, ale je odtamtud hezký výhled na přehradu, 3. Dá se odtamtud dojít i na tu rozhlednu Dianu ( kde je i motýlý dům)…
Jinak restauraci doporučuji Staročeskou hned vedle hlavní pošty naproti hotelu thermal. Ceny příznivé, posezení i na terase, kde ti v chladnějším počasí dají deku popřípadě zapnou ohřívač, útulný čistý interiér, příjemný personál, výborně vaří (jestli máš ráda boršč, tak zatím nejlepší jaký jsem kdy jedla). Kdyby mě ještě něco napadlo, napíšu :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11098
15.8.20 20:31

Resataurace U Šimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
15.8.20 20:36

@Lilith_S Asi zkusím ten ústav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
15.8.20 20:37

@Alušáček Díky, díky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
15.8.20 20:40
@anecak píše:
Resataurace U Šimla

U Šimla se mi zdá, že se pokazili, ale ta Mamma Mia to byla střela do dětství @Alušáček :) když měli jen ten spodek, kde byly sotva tři stoly. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
15.8.20 20:44

@Tonick19 Na ten boršť už mám chuť. :D Také díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
15.8.20 20:44

@Lilith_S
U Šimla jsem nikdy nebyla, ale pizza v mamma mie je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
15.8.20 21:18

Doporučuji… Svatošské skály, hrad Loket, centrum KV

Kousek od KV jsou Krusne hory. My teď byli s rodinou na Božím Daru a super pro děti je Ježíškova cesta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81530
15.8.20 22:31
@impossible píše:
Zdravím,
jedeme na pár dnů do Karlových varů. Budeme ubytovaní v místním hotelu s wellness, ale kam se dá všude podívat nejen v centru a tak, aby to bavilo 12 letou slečnu?

Byli jsme s jedenáctiletým. Sjeli jsme Ohři z Lokte do KV, zpátky na koloběžkách. Pak jsme byli na prohlídce podzemních vřídel. Ale největší nadšení bylo z Mosera a prohlídky hutí. Koupil si to lázenské pítko, ochutnával prameny. V plánu byla Diana a motýlí dům, ale to už jsme nestihli, resp. bylo vedro, tak jsme šli na koupák Rolava. Vcelku zklamání byly muzeum voskových figurin, ale moc to nemrzelo, bylo to v ceně té karlovarské karty, která je ted za hubičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
15.8.20 22:45

@Lama Lama Super, díky za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
16.8.20 00:25

Na jídlo doporučuji La Hospodu, není přímo na kolonádě, ale když jsme ve Varech, tak tam skoro vždy zajdeme, ceny jsou "pražské, ale jídlo stojí za to, obsluha fajn. Pak indická restaurace Saffron, ceny taky vesměs pražské, každopádně stále lepší než na kolonádě. Pro 12ti letou slečnu asi lepší bazén než lázně. Vyhlídku Dianu taky někdo zminoval, jinak si můžete sjet Ohři a nebo vzít s sebou kola, okolí je moc hezké. Dost mě překvapuje, že o Vary není větší zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
17.8.20 12:39

Tak včera jsme byli v La Hospoda a fajn. Ale úúúžasná byla cukrárna Just cake. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová