Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lilith_S Nepřijde mi to jako pro důchodce. Máte to tu krásné. Hned bych tu bydlela. 😀
Teď jsme na Lokti a super. Jen hotel nás zklamal. Drahý jako prase, recenze dobrý, ale opak je pravdou - fuj.
@Lilith_S Zarezervovala jsem na dnešek “ústav”, teď se rozmýšlím, jestli to zvládne.
@impossible píše:
@Lilith_S Nepřijde mi to jako pro důchodce. Máte to tu krásné. Hned bych tu bydlela. 😀
Teď jsme na Lokti a super. Jen hotel nás zklamal. Drahý jako prase, recenze dobrý, ale opak je pravdou - fuj.
Taky si myslím, že Vary jsou krasne město ![]()
@Lilith_S píše:
U Šimla se mi zdá, že se pokazili, ale ta Mamma Mia to byla střela do dětství @Alušáčekkdyž měli jen ten spodek, kde byly sotva tři stoly.
MammaMia byla tragédie, jak dnes nevím. U Šimla mi přijde, že si drží solidní standard.
V centru vřídlo a rozhledna Diana, taky určitě hrad Loket nebo Hauenštejn, nebo Svatošské skály
Pokud chceš cestovat dál, tak pak třeba důl Jeroným, či doly v Jáchymově, případně bývalý tábor Sauersack.
Chystáme se s dětmi (věk skoro 2 a skoro 9) na dovolenou ke Karlovým Varům. Nadhodíte někdo nějaké pěkné/zajímavé místo, kam byste třeba vzali vaše známé? V té oblasti budeme všichni poprvé. Tak 3× chceme vyrazit do Varů, předpokládám, že tam nebude problém strávit s nimi celé dny. A nadhodíte třeba i místo, kde by se tam s nimi dalo případně najíst, tedy ideálně zahrádka s malým hřištěm?
Které z měst a městeček nebo turisticky zajímavých míst dostupných s kočárkem poblíž byste navštívili vy? KV, Děpoltovice a okruh tak do 30 km.
A přemýšlím o hradu Loket - kdo jste byl v části s vězením, nevíte, jestli by ta prohlídka útrpného práva se zvuky nebyla pro starší dítě moc drsná?
Za nápady a zkušenosti děkuji. Prohlížím různé weby a váhám…
@Samy vánoční dům
funguje celoročně, v zimě na sice větší kouzlo, ale i tak je to tam moc pěkné ![]()
Tipy na místa -
rozhledna Diana
Vítkova hora (koukněte na letecký řád) - pokud zrovna bude odletat letadlo z letiště proletí vám přímo nad hlavou
zřícenina hradu Andělská Hora
Vánoční dům
Určitě si projděte i kolonády, je to krásná procházka
Když bude hezky, zkuste koupání na Rolavě
Jinak to vězení v Lokti není nic drsného, děti bych tam s klidem vzala ![]()
Jsem přímo z KV, kdybyste ještě něco potřebovala, napište SZ ![]()
Marianske Lázně Miniaturpark Bohemia, Lázně Kynžvart zámek, Karlovy Vary Motýlí dům. Loketsky hrad je krásný, ale trochu hůře přístupný pro pohybově limitované a některé malé děti se ve vězení bojí. Naucna stezka Soos u Františkových Lázní a naučná stezka Kladská u Mar. Lazni jsou přístupné i pro děti a kočárky, jsou tam povalové cesty.
Na jídlo to chce někam dost daleko od centra, jinak tam jsou šílené ceny.
@Samy já jsem se v tom vězení na Lokti docela bála. Ale byla jsem tam asi před 4-5 lety. Postavy se tam hýbou, dělali tam popravu a celkově ty zvuky… Nevím dvouletému by to asi ještě nedocházelo ale tomu 9 letému nevím nevím.
jinak okolí Lokte je pěkné. Z KV je to kousek na Plešivec, Bečov nad Teplou, Jáchymov.