Šampon pro dceru

55
28.9.20 15:16

Šampon pro dceru

Maminky potřebovala bych poradit nějaký dobrý šampon. Dceři jsou 2 roky, používali jsme Hipp - ale to měla ty vlasy takové zničené a všude jí trčely. Teď máme nějaký frosch s panthenolem z DM, ale taky se jí hrozně lámou. Má zatím kraťoučké a jemné vlásky a chtěla bych něco na posílení, ideálně i na „rychlejší“ růst. Nemáte prosím někdo nějaký typ? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21576
28.9.20 15:36

Pro posílení a rychlejší růst vlasů dávej vitamíny. Na to šampony nepomohou. Jinak bych zkusila nějaké přírodní šampony. Třeba značka Weleda je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.9.20 15:41

DMkove sampony nejsou spatne, nicmene v tomhle veku bych jine nez detske - kvuli paleni v ocich, nepouzivala…

• Citovat
  • Upravit
55
28.9.20 15:49

@nozu jaké vitamíny prosím? Myslíte třeba biosil? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
28.9.20 16:02
@MishellW píše:
Maminky potřebovala bych poradit nějaký dobrý šampon. Dceři jsou 2 roky, používali jsme Hipp - ale to měla ty vlasy takové zničené a všude jí trčely. Teď máme nějaký frosch s panthenolem z DM, ale taky se jí hrozně lámou. Má zatím kraťoučké a jemné vlásky a chtěla bych něco na posílení, ideálně i na „rychlejší“ růst. Nemáte prosím někdo nějaký typ? Děkuji :)

Dlouho jsem dceri kupovala sampon nemecky vyroby, co prodavaji v Kaufu, akorat ted nevim nazev. Je bez parfemace, vylozene detsky, a k tomu nedam dopustit na „tekute krystaly“ od Kaaral. Stoji asi 450.-,ale u nas ho pouzivam ja i dcera po kazdym myti vlasu, a vydrzi nam 3/4 roku. Je to uplne uzasny, vlasy jsou vyziveny, zdravy, krasne cesatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
28.9.20 17:48

@MishellW třeba, ale ten je pro dospělé. Cokoliv s vitamínem B. Ale je potřeba dávku přizpůsobit věku dítěte. Upřímně, ve dvou letech bych dala nějaký dětský multivitamín a víc to neřešila. Ta kvalita vlasů se mění klidně do tří až čtyřech let. Klidně bych se i poradila s dětskou doktorkou, co by bylo vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.9.20 17:58

Hustotu vlasu v tak malem veku neovlivnis, bud tam jsou nebo ne. Sice jsou holcicky, ktere maji ve dvou letech copanky, ale synovi a hodne detem v okoli poradne narostly vlasky az mezi 2-4 rokem, spis po tech 3. narozeninach a rozdil, kdo mel vlasy driv, bych opravdu nepoznala.
Jinak moc chemie bych na ni nepatlala, pokud nejsou vylozene spinave (pisek, blato), staci myt jednou tydne detskym samponem bez parabenu a sulfatu.
Pokud mas pocit, ze se ji budou vlnit, nastuduj si neco o curly-girl-metode (CGM). Na rozcesani obcas pouzivam fialovy kondicioner ve spreji od babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
29.9.20 09:17

Dceři myju vlasy šamponem DM - Prinzessin Sternenzauber + rozčesání sprejem stejné značky, nebo Balea. Určitě bych do malé zbytečně necpala žádné doplňky stravy apod. jen kvůli typu a délce vlasů. Jemné vlasy jí můžou klidně aj zůstat napořád a extra to nijak neovlivníš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1615
29.9.20 09:52

U nás vede klasický kopřivový šampon, vlásky se posílily a přestaly být lámavé a rozlítané :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24153
29.9.20 10:13

Já jsem dlouho i pro děti používala tuhý sampon - mýdlo. Pro sebe a syna jo používám do teď. Syn si s nim umyje vlasy lépe než tekutém samponem, dcera teď už používá sampon Alverde z DM.

Edit: já i dcera máme jemné vlasy taky. U mě pomohl i dobry střih a kvalitní barvy na vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
29.9.20 23:35

Naprosto nejlepší zkušenost, která trvá už přes rok mám s tímhle bylinkovým šamponem, vydrží přes půl roku a vlásky jsou z něj lesklý a zdravý, jen ti ze začátku chvíli trvá, aby byli vlasy krásný, pokud jsi doteď používala obyčejný chemicky šampony.
 https://www.biooo.cz/…p-13907.html?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect