Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte někdo tento telefon? Přemýšlim o jeho koupi, mam samsung galaxy s8,je mezi nimi rozdíl nebo jen pár drobných detailů? Nebo raději investovat do jiného samsunga?
Asi to nechceš slyšet, ale investovala bych do jiné značky. Nedávno jsem vybírala nový mobil. Měla jsem možnost dva druhy Samsungu a Realme 7. Vše v jedné cenové hladině a Realme v porovnání na Samsungy jednou takové parametry pamětí a procesorů a mnohem lepší recenze. V rodině nakupujeme značku Xiaomi a jsme maximálně spokojeni. Tu mi bohužel v práci nekoupili.
@nozu Na podzim jsme kupovali Realme 7 pro a maximalni spokojenost ![]()
Mam S10 a jsem velmi spokojena. Predtim jsem mela S7 a ten mi vyhovoval taky, ty nove vychytavky mezi tim ja nejak ani nevyuziju (hlavne co se tyce fotaku), takze kdybych si ted mela kupovat novy a S8 byl vyrazne levnejsi, tak by mi klidne stacil. Osobne bych uz jiny telefon nez Samsung nechtela, pripada mi ta znacka intuitivni, co se navigace tyce - treba v porovnani s Iphonem, ktery bych nechtela, ani kdyby oni platili me.
Přesně, já jsem taky samsungová, měla jsem i huawei, ale samsung, je samsung.Tak asi do něj půjdu…