Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
mám nový telefon: Samsung galaxy s3 mini a zatím v něm tak bloudím, chtěla bych poprosit, není tu někdo kdo tento telefon má a poradil by mě? Mám tři takové otázky. Prosím prosím moc ![]()
Mám S 3 neo…taky to bude podobný…ovšem mám ho odvčera teprve ![]()
@Ondrášovka.N prosím…taky dotaz…kde se při psaní textu vypne T9??
Mám tři takové problémy, které se mi zatím nepodařilo rozluštit:
1, jde vypnout vybrace při příchozí sms. Prostě aby mobil nepoužíval vůbec při ničem vybrace?
2, když si zapnu T9, kde a jak můžu vložit svá slova? Zatím jsem na to nepřišla, u staršího mobilu, jsem prostě napsala slovo a když to slovo co jsem chtěla nebylo v nabídce, pod nabídkou byla kolonka přidat slovo tam jsem si to slovo uložila a pro příště už to bylo v nabídce. Pokud vysvětluji špatně vysvětlím.
3, Když vyhledávám kontakt a napíšu třeba táta, tak mi to zobrazí 2× stejný kontakt přičemž v nastavení mám dáno, že chci používat pouze pamět zařízení ne vše nebo sim karta, ale ukazuje se to tam 2×.
Za jakékoliv rady a vyřešení budu moc vděčná. Nejvíc mě trápí to psaní sms, jak si tam uložit svá slova, které nemá v nabídce.
Díky všem.
@BZ89 píše:
Ahojky,
mám nový telefon: Samsung galaxy s3 mini a zatím v něm tak bloudím, chtěla bych poprosit, není tu někdo kdo tento telefon má a poradil by mě? Mám tři takové otázky. Prosím prosím moc
Mám ho
Jaké máš dotazy? Třeba poradím ![]()
@BZ89 Tak teď na to koukám a asi neporadím
Vibrace používám, kontakty mám seřazené na oblíbené, tam mám nejčastěji používané a zbytek normálně prolistuju a najdu, co potřebuji. A ty zprávy-o žádném vkládání slov nevím
Když mobil slovo nezná, tak ho normálně po písmenech vyťukám a to se automaticky ukládá. Přístě už v nábídce je. No, moc jsem neporadila, promiň ![]()
Dobře, i tak děkuji za odpověď. Takže když to slovo není v nabídce vytuká se normálně a automaticky se uloží? Tak to zkusím, to mi třeba pomohlo vyřešit ten nejhorší problém, takže díky. Ty dvě ostatní věci se dají přežít, jen kdyby náhodou někdo věděl, tak by to bylo fajn ale to psaní mě trápilo nejvíce. Ted už musím na noční, zkusím to a zítra písnu. Díky a dobrou noc.
Ahoj, vypnutí vibrací provedeš srolováním horní lišty, kde máš vedle sebe ikony Wi-Fi, GPS a vedle toho máš zvuk, kliknutím na tu ikonu se změní na vibrace a dalším kliknutím na ztlumit. Slova by se měla ukládat automaticky a s těmi kontakty, nepodařilo se ti je zkopírovat do telefonu 2×?
Ty vibrace u zpráv… mám S4mini, ale snad je to stejné… Nastavení… záložka Toto zařízení… Zvuk… Aplikace Samsung položka Zprávy… a tam odškrtnout Při upozornění také vibrace.
@Mirabe1ka píše:
Ahoj, vypnutí vibrací provedeš srolováním horní lišty, kde máš vedle sebe ikony Wi-Fi, GPS a vedle toho máš zvuk, kliknutím na tu ikonu se změní na vibrace a dalším kliknutím na ztlumit. Slova by se měla ukládat automaticky a s těmi kontakty, nepodařilo se ti je zkopírovat do telefonu 2×?
No jo ale když udělám to co píšeš ohledně vibrací, tak to mi nepůjdou vůbec zvuky ba naopak jen vibrace. A já chci pouze zvuky bez vybrací. ![]()
Ne ne, kontakty se právě zobrazují tak, že je jméno 2× jednou se znakem simkarty a jednou bez ale v nastavení jsem si dala pouze zobrazovat zařízení ne vše nebo simkartu.
@Myška1977 píše:
Ty vibrace u zpráv… mám S4mini, ale snad je to stejné… Nastavení… záložka Toto zařízení… Zvuk… Aplikace Samsung položka Zprávy… a tam odškrtnout Při upozornění také vibrace.
Děkuju moc, povedlo se. Díky
. A náhodou ty kontakty? Nevěděla byste? Ale opravdu moc díky
![]()
@BZ89 Já ten telefon mám a když chci vypnout vibrace, opravdu mi to funguje takhle ![]()
Dobře děkuju moc, ty vibrace už mám vyřešené, nevíte někdo to psaní sms. A zadávání nových slov, co nemá mobil v paměti?
Holky…poradíte??
když píšu sms a vložím smjlíka, sms se změní na mms ----a příjmce dostane kolikrát je prázdnou zprávu ![]()