Sáně Piccolino

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
3.11.11 11:37

Sáně Piccolino

Ahoj, nemáte někdo zkušenost se sáněmi Piccolino? Rozhodujeme se mezi klasickými dřevěnými a Piccolino sáněmi, ale neznám nikoho, kdo by je měl…Zajímalo by mě, jestli se dají využít i v pozdějším věku na klasické sáňkování a tak. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
3.11.11 12:11

raději bych koupila klasické dřevěné. Fusak tam dáš taky a na pozdější sáňkování jsou tyto značně nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
3.11.11 12:13

My je taky chtěli kupovat,ale rozhodli jsme se pro ty dřevěné.Nám přijdou praktičtější do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
3.11.11 13:18

my je máme,nevím teda zda přímo picolino ale tenhleten styl a naprosto super :palec:
vloni v nich jezdila malá,jezdili jsme na procházku přes les,v hlubokém sněhu i rozbředlém,je s tím strašně lehká manipulace,hodně mě překvapily,byly lehoučké,super řiditelné :palec: letos je využijem taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sajmonka34
18.2.12 15:11

my ich mame a neviem si ich vynachvalit su uplne super nas maly je v nich uz od 3 mesiacou tam spaval ked bolo pekne pocasie a teraz ma dva a pol roka a stale su mu dobre sice len na sedenie zaspi aj posediacky strasne sa mu tam lubi ked sa tam moze zababnbusit :-D aj ked sme zdolavali velky kopec tak sme si pomahali jeden tlacil a druhy tahal odporucam kazdemu :dance: :palec:

• Citovat
  • Upravit
5213
2.11.12 21:14

Vavu, do jakeho věku ditěte je ten fusak využivatelny, prosím? Nemate vlastni zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.11.13 12:34

Ahoj holky, já bych je letos taky chtěla koupit - moc se mi líbí, ale otázka která mě zajímá nejvíc je - jak moc jsou využitelné - jako abych je nevytáhla jednou a končíme.. :-) na procházky chodíme každý den teda to jo.. ale vzhledem k tomu že je dcerka ještě relativně malá, tak si zaboha nemůžu vybavit jaké zimy jsou - ať s něma nedřu víc chodník než sníh :-D Jestli víte jak to myslím?

• děkuji za jakoukoliv radu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák