Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte někdo zkušenost se sáněmi Piccolino? Rozhodujeme se mezi klasickými dřevěnými a Piccolino sáněmi, ale neznám nikoho, kdo by je měl…Zajímalo by mě, jestli se dají využít i v pozdějším věku na klasické sáňkování a tak. Děkuji ![]()
raději bych koupila klasické dřevěné. Fusak tam dáš taky a na pozdější sáňkování jsou tyto značně nepraktické.
My je taky chtěli kupovat,ale rozhodli jsme se pro ty dřevěné.Nám přijdou praktičtější do budoucna.
my je máme,nevím teda zda přímo picolino ale tenhleten styl a naprosto super ![]()
vloni v nich jezdila malá,jezdili jsme na procházku přes les,v hlubokém sněhu i rozbředlém,je s tím strašně lehká manipulace,hodně mě překvapily,byly lehoučké,super řiditelné
letos je využijem taky ![]()
my ich mame a neviem si ich vynachvalit su uplne super nas maly je v nich uz od 3 mesiacou tam spaval ked bolo pekne pocasie a teraz ma dva a pol roka a stale su mu dobre sice len na sedenie zaspi aj posediacky strasne sa mu tam lubi ked sa tam moze zababnbusit
aj ked sme zdolavali velky kopec tak sme si pomahali jeden tlacil a druhy tahal odporucam kazdemu
![]()
Vavu, do jakeho věku ditěte je ten fusak využivatelny, prosím? Nemate vlastni zkušenost?
Ahoj holky, já bych je letos taky chtěla koupit - moc se mi líbí, ale otázka která mě zajímá nejvíc je - jak moc jsou využitelné - jako abych je nevytáhla jednou a končíme..
na procházky chodíme každý den teda to jo.. ale vzhledem k tomu že je dcerka ještě relativně malá, tak si zaboha nemůžu vybavit jaké zimy jsou - ať s něma nedřu víc chodník než sníh
Jestli víte jak to myslím?