sanitka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10848
10.2.09 22:41

jeste mne napadlo, ze v nekterých porodnicich mají i domluvenou taxisluzbu, která má dobrý autosedačky pro novorozence - ze jsou jako prověření :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.2.09 09:28

Gama vsak to je prave ten pripad, pro ktery se sanitka PISE. Po zachvatu epileptika s krvavou hlavou taky neposleme domu tramvaji. Ale kdyz nekdo lezi 4 dny ve spitale, obvykle ma moznost si transpoirt zaridiit. Je jedno, jestli jsi nebo nejsi socka, to neni mysleno jako urazka, ja se povazuji taky za socku. jde o to, jestli jsi nebo nejsi schopna si transport zaridit. kdyz ne, tak sanitka.

Ale na sanitku budes cekat hodiny, pojedes s dalsima x nemocnejma, ktere budou vozit po ruznejch vsich, bude to silena jizda, bez pasu, treba bokem ke smeru jizdy, nebudes se mit ceho chytnout, rozhodne to nebude nic pohodlneho. sanitka domu je fakt nouzovka. i pro Rdn

na cestu domu s miminem bych fakt brala taxik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
11.2.09 12:43
Rdn. píše:
Tak taxík samozřejmě v úvahu padá, ale ta sanitka mi přijde bezpečnější v tom, že si myslím, že se k ní řidiči v provozu chovají ohleduplněji. Jinak- auto není jako auto, když nás vezl manžel z porodnice s Vojtou, tak jel jak s pokladem (taky že jel:-) zatímco taxikáři jezdí jak s hnojem, co mám tu zkušenost…

No, taknějak dost o sanitkách vím, a že by na ni brali řidiči ohled… :lol: To max. v 50% případů..... A z mé vlastní zkušenosti vím, že taxikář pojede podle tebe, když řekneš, že chceš aby jel pomalu..... A taxi mi v tomhle případě přijde nejrozumnějším řešením… Určitě ti známí poradí osvědčeného taxikáře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
11.2.09 12:44
Pudloslava píše:
Gama vsak to je prave ten pripad, pro ktery se sanitka PISE. Po zachvatu epileptika s krvavou hlavou taky neposleme domu tramvaji. Ale kdyz nekdo lezi 4 dny ve spitale, obvykle ma moznost si transpoirt zaridiit. Je jedno, jestli jsi nebo nejsi socka, to neni mysleno jako urazka, ja se povazuji taky za socku. jde o to, jestli jsi nebo nejsi schopna si transport zaridit. kdyz ne, tak sanitka.

Ale na sanitku budes cekat hodiny, pojedes s dalsima x nemocnejma, ktere budou vozit po ruznejch vsich, bude to silena jizda, bez pasu, treba bokem ke smeru jizdy, nebudes se mit ceho chytnout, rozhodne to nebude nic pohodlneho. sanitka domu je fakt nouzovka. i pro Rdn

na cestu domu s miminem bych fakt brala taxik

Souhlasím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.2.09 15:03

Nevím, jestli se nějak změnily předpisy, ale já jsem rodila v srpnu 2006 a sanitku na odvoz s malým z porodnice jsem bez problémů a bezplatně dostala. Neměli jsme tehdy auto ani autosedačku, a uvažovali jet domů MHD, ale oni mi sami v porodnici sanitku nabídli. V pohodě jsem mohla počkat na pokoji do příjezdu sanitky. Malého jsem měla potom během cesty v miminkovské tašce. Dokonce se řidič i nabídl, že mi tašku s malým do sanitky ponese. Cítila jsem se po císaři dost blbě, tak mě to moc pomohlo. Zkus se na možnosti sanitky zeptat přímo v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvanaJ
12.9.12 08:47

Zkušenost

Taxikařila jsem a jako řidič jsem si musela sakra dávat pozor na spotřebu majitele toho taxíku i na lidi, který jsem vezla, tak to, tazatelko, nehaž do jednoho hnojného pytle. A jestli Tvůj chlap s Tebou jel jak s pokladem, přeloženo: POMALU, tak vyvolal (aniž Ty bys to asi tušila, zřejmě nemáš o řidičáku ani páru), daleko víc dopravních problémů, než kdyby jel „normálně“. Když něčemu nerozumíš, tak to prosím Tě nekomentuj a radši přiznej, že se Ti nechce dávat prachy na taxála. (Což chápu).
Dodatek k úvahám o sockách - děcka, neradi si to přiznáváme, ale jestliže je v rodině jen jedno auto, tak holt socky jsme :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100