Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
my byli v Repromede.Velmi prijemni doktori i sestricky. Vse perfektne vysvetlili.Do Repromedy jsme prisli na prvni konzultaci v listopadu 2009.Vse slo velmi rychle a v listopadu 2010 se nam narodila dcera. metoda IVF nas vysla na cca 35000. rozhodne doporucuji.
My chodíme do Sanusu v Jihlavě a taky spokojenost. Zatím jsem na jihlavský Sanus neslyšela žádnou kritiku. A cenově je to „prý“ taky levnější, ale to jsem neporovnávala.
Ahoj „anonymni“, my jsme se rozhodli pro Repromedu v Brne, ted mame par dnu po 1. IVF transferu. Ma sestra ma uz dva krasne kluky z Repromedy
. Jsou tam velmi mili a prijemni, hezke prostredi, dojizdeli jsme az z Prahy a vse bylo fajn, stoji to za to ![]()
V Repromedě jsem byla 2× na IVF a nyní jdu do Sanusu. Personál sice milý, ale to je tak asi všechno. Setkala jsem se s tím, že mi doktorka s ruským přízvukem řekla při kontrole folikulů, že mi budou muset vzít jeden vaječník. Odcházela jsem ubrečená, byla jsem úplně rozhozená a to mě do týdne čekal transfer. Při další kontrole se zjistilo, že paní doktorka neměla dobře nastavený ultrazvuk. Vše bylo v pořádku… No a takových příhod mám víc, ale nechci to už procházet. Bohužel ani jeden pokus se nezdařil. Nikoho neviním z neúspěchu, ale už bych tam nešla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Dobry vecer s manzelem jsme se rozhodli pro IVF jen porad nevim, pro jaky centrum se rozhodnout, jestli sanus Jihlava a nebo Brno Repromeda? Mate prosim nejakou zkusenost? A nakolik vyjde metoda IVF a ICSI? Slysela jsem, ze v te Jihlave je to levnejsi, ale o cenu nam az tak nejde, spis o uspesnost. Dekuji moc za odpovedi.