Sanus Jihlava vs. Brno Repromeda - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.1.11 20:01

Sanus Jihlava

Dobry vecer s manzelem jsme se rozhodli pro IVF jen porad nevim, pro jaky centrum se rozhodnout, jestli sanus Jihlava a nebo Brno Repromeda? Mate prosim nejakou zkusenost? A nakolik vyjde metoda IVF a ICSI? Slysela jsem, ze v te Jihlave je to levnejsi, ale o cenu nam az tak nejde, spis o uspesnost. Dekuji moc za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2965
31.1.11 21:30

my byli v Repromede.Velmi prijemni doktori i sestricky. Vse perfektne vysvetlili.Do Repromedy jsme prisli na prvni konzultaci v listopadu 2009.Vse slo velmi rychle a v listopadu 2010 se nam narodila dcera. metoda IVF nas vysla na cca 35000. rozhodne doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
31.1.11 21:32

My chodíme do Sanusu v Jihlavě a taky spokojenost. Zatím jsem na jihlavský Sanus neslyšela žádnou kritiku. A cenově je to „prý“ taky levnější, ale to jsem neporovnávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.2.11 13:42

Ahoj „anonymni“, my jsme se rozhodli pro Repromedu v Brne, ted mame par dnu po 1. IVF transferu. Ma sestra ma uz dva krasne kluky z Repromedy :). Jsou tam velmi mili a prijemni, hezke prostredi, dojizdeli jsme az z Prahy a vse bylo fajn, stoji to za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.3.15 17:59

V Repromedě jsem byla 2× na IVF a nyní jdu do Sanusu. Personál sice milý, ale to je tak asi všechno. Setkala jsem se s tím, že mi doktorka s ruským přízvukem řekla při kontrole folikulů, že mi budou muset vzít jeden vaječník. Odcházela jsem ubrečená, byla jsem úplně rozhozená a to mě do týdne čekal transfer. Při další kontrole se zjistilo, že paní doktorka neměla dobře nastavený ultrazvuk. Vše bylo v pořádku… No a takových příhod mám víc, ale nechci to už procházet. Bohužel ani jeden pokus se nezdařil. Nikoho neviním z neúspěchu, ale už bych tam nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.