Sanus Pardubice 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
22.8.24 06:52

@susanne11 Jo super, nám taky imuno brali společně s genetikou. Jedine dobře, budete mít konečně všechno hotovo a bude se od čeho odpíchnout. :palec:
No a já to nechci zakriknout, ale nám ivf dopadlo velmi dobře. :srdce: Takže snad to bude dobré i dál a snad se brzy zadaří i vám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
22.8.24 09:13

@Miney12
Jeee, to moc ráda slyším. Moc, moc gratuluju :srdce:
Ještě ccca měsíc a pak uvidíme co s námi bude dál. Ale alespoň mám vidinu toho, že to jde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
3.10.24 19:49

Ahoj holky,
jak to s vámi vypadá? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.10.24 13:29
@susanne11 píše: Více

ahoj, já měla teď chvíli pauzu a snad příští měsíc další pokus, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.10.24 20:19

My stále čekáme na genetiku :zed:
Minulý týden 1.10 jsem volala sestřičce, zda náhodou už výsledky nemají. Sestřička mi řekla, že ano, že je vidí, ať druhý den přijdu, že tam bude zrovna na genetiku doktorka. No měla jsem radost a druhý den ráno mi volala ráno sestřička, ať nechodím, že to doktorka nemá sepsané. A pokud to bude mít doktorka dřív, budou volat.
Ofiko termín na výsledky máme od srpna až teď 31.10. :nevim:
Takže u nás nového nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.24 21:16

@susanne11 to by mě docela naštvalo, vědět, že tam jsou výsledy a čekat, až to sepíšou.. kor když vím, jak čtení výsledků proběhlo. Nemyslím si, že to chce mít kdo ví jak sepsané. Ale mají asi své postupy a chtějí to dát pacientovi vše najednou.. Ale touhle dobou už asi víte, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
4.11.24 21:42

@Anežka9409
No, čtení výsledků mne velmi pobavilo. Manžel musel být v práci, takže se mnou nebyl. Vzala telefon a předemnou mu zavolala, zda mi může říct jeho výsledky. :D
Genetika dopadla dobře, manžel na jedničku a já tam mám teda něco. Našli nějakou mutaci genu SGSH, ale manžel to nemá, tak prý dobrý.

31.10 - výsledky genetiky
1.11 - konzultace u Dvořákový a IVF jsme rozjeli- opět byla nepříjemná a když jsem se ptala spíš mi to přišlo, že ji obtěžuju.
2.11 jsem to dostala
3.11 jsem začala píchat stimulaci

Doufám, že to bude dobré. Zatím mě Sanus celkově zklamal co se týče přístupu. U sestry jsem seděla 5min než dotelefonuje - řešila dort domů! Jsme v tom poprvé s manželem, hodně nového a čekala bych přístup jiný :roll:

Kolikátý den jste byly na odběru vajíček? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.11.24 21:08

Ahoj😊 já docházím do Sanusu od minuleho mesice v patek jsem byla na prvnim ultrazvuku máme v planu iui to mi řekla doktorka že ovulace bude v sobotu večer tedy dneska píchla mi injekci na spusteni ovulace řekla mi že kdyz dostanu menses ze mam zavolat a ze me objedna jenze rikala ze by me objednala zase na 12 den cyklu jako ted a ja se bojim aby zase nerekla ze bude obulace druhý den :( snazime se pres rok me je 22 a priteli 35 miminko by jsme moc chteli zkouseli jsme i ruzne vytaminy ale nic delalali mi pri prvni navsteve hormonalni profil na ten mi rekla ze je v poradku sle ze mam hodne malo Vitamunu D napsala mi duphason 1 tydne a druhou krabicku na 1 prasek mesicne jinak je vsechno dle jejich slov v poradku …Jsem u doktorky Remešové :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.11.24 09:34

@susanne11 tyjo, to me docela překvapuje, na sestřičky si stěžovat absolutně nemůžu a z Dvořákové jsem měla na začátku smíšené pocity, ale každou návštěvu ji mam radši a radši, tak doufám, ze to budeš mít stejně a ze se to zlepši. Kdyby ne, tak Aŕeta byla skvělá celkově, mohu jen doporučit :)
Odběr jsem měla tuším 11. Den, ale už je to dávno, tak nevím přesně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.